Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Παιδεραστία στο Ίλιον: Ζήτησε παραδειγματική τιμωρία ο εισαγγελέας

[ilionfront.jpg]
Ζήτησε την παραδειγματική τους τιμωρία

Την παραδειγματική τιμωρία των τεσσάρων κατηγορουμένων για την πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας στο Ίλιον ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, κ. Μακρόπουλος, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η δίκη. «Σκύβοντας» με ευαισθησία στο δράμα των τεσσάρων παιδιών που ήταν τα θύματα, ο εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να εξαντλήσει την αυστηρότητά του στους κατηγορουμένους και να τους επιβάλει τέτοιες ποινές που θα μπορέσουν να απαλύνουν τις ψυχές των παιδιών. Χωρίς ίχνος αμφιβολίας για την αλήθεια όσων έχουν πει τα παιδιά και κυρίως η μικρή Μαρία, ο εισαγγελέας μίλησε για «αρρωστημένο» πάθος τόσο των κατηγορουμένων όσο και άλλων προσώπων που, δυστυχώς, δεν βρίσκονται στο εδώλιο. «Κινητήρια δύναμη» για όλα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ήταν η Ειρήνη Τσονοπούλου και ο συνταξιούχος συνδικαλιστής της ΔΕΗ Αθ. Κανάκης, ο οποίος -όπως είπε- δεν τόλμησε σήμερα να έρθει στο ακροατήριο.

Ο κ. Μακρόπουλος χαρακτήρισε τον Κανάκη σεξουαλικά διεστραμμένο μεγάλης ηλικίας άτομο που θέτει το υπερεγώ του σε πρώτη μοίρα και, όπως δήλωσε, φρόντιζε να απομακρύνει το οικογενειακό του περιβάλλον για να δρα ανενόχλητος, χρησιμοποιώντας το πέπλο του συνδικαλιστή και του καταφερτζή. «Η Μαρία γνώρισε τη σεξουαλική ζωή από τον Κανάκη σε ηλικία 6 ετών. Αυτός προσποιούνταν ότι ήθελε να βοηθήσει την οικογένεια και, με την παρότρυνση της μητέρας της, η μικρή οδηγήθηκε σ’ αυτόν, ο οποίος, αφού την βίασε, της έδωσε 50 ευρώ, για να αγοράσει παγωτά. Με το ίδιο πρόσχημα της υλικής βοήθειας, ο Κανάκης έπαιρνε την Ειρήνη Τσονοπούλου και τη μικρή Μαρία και τις πήγαινε σε διαμέρισμα που διατηρούσε. Εκεί, αφού άρχιζε το ''ερωτικό ζέσταμα'' με τη μητέρα, στη συνέχεια εξανάγκαζε σε συνουσία και το παιδί». Αποκαλώντας την Ειρήνη Τσονοπούλου ως μητέρα εντός εισαγωγικών, είπε ότι έχει αναπτύξει μία κακουργηματική κακοήθεια απέναντι στο ίδιο της το παιδί. «Από μητέρα έγινε μαστροπός της κόρης της. Είχε πανουργία… Η κατηγορουμένη δεν έχει νιώσει ποτέ μητέρα… Δεν της έφτανε ο Κανάκης. Έριξε το κορίτσι της και στον ιερέα».

[ilionpap.jpg]
Ο εισαγγελέας εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος και για την ενοχή του ιερέα Σωτ. Παπαδόπουλου, για τον οποίο είπε:

«Μπορεί στην ενορία του να επιδεικνύει φιλανθρωπικό έργο, όμως στην ψυχή του εμφιλοχωρούσε η ίδια η διαστροφή. Η διαστροφή της όρεξης για ηδονή για τη μικρή Μαρία. Την αρρωστημένη όρεξή του δεν δίστασε να την ικανοποιήσει ακόμη κα έξω από την εκκλησία.

Μην έχοντας καμία ντροπή, καμία αιδώ, δεν μπόρεσε να καταπνίξει το αρρωστημένο πάθος του.».


http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20071217/thumbs/ilion_494x320.jpg
Αναφερόμενος στον σύντροφο της Ειρήνης Τσονοπούλου, Σπ. Σουχλέρη, ο εισαγγελέας συμπλήρωσε ότι και αυτός είχε την ίδια διαστροφή και την εκδήλωσε πάνω στη Μαρία. Αδιάψευστος μάρτυρας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, για όσα έχει καταγγείλει η Μαρία εις βάρος όλων των κατηγορουμένων είναι τα σκίτσα της.

«Πρόκειται για βίωμα, για αλήθεια που έζησε στο πετσί της η Μαρία. Τα σκίτσα της αποτυπώνουν το Γολγοθά της, βοούν, είναι η ζώσα φωνή της Μαρίας μέσα στο ακροατήριο», είπε και ζήτησε από την πολιτεία να σταθεί κοντά τόσο στη Μαρία, ένα προικισμένο, όπως το χαρακτήρισε, παιδί όσο και στα υπόλοιπα που έγιναν θύματα και «αντί να ζήσουν την ανεμελιά των πρώτων χρόνων της ζωής τους, έζησαν την άλογη βία και την επιθετικότητα». Ο εφιάλτης αυτός, όπως επεσήμανε, θα είχε συνεχιστεί, εάν δεν είχαν συναντήσει τον αστυνομικό Διευθυντή τον κ. Λουκάκο, στο πρόσωπο του οποίου βρήκαν τον ''άγγελο'', τον πνευματικό πατέρα. «Εάν δεν ήταν αυτός ο αστυνομικός, η υπόθεση θα ήταν θαμμένη μέχρι και σήμερα και τα παιδιά μπορεί να συνέχιζαν να ζουν αυτό τον Γολγοθά», τόνισε, ενώ την ίδια ώρα αμίλητος ο κ. Λουκάκος μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του….

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=100790&cid=4


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

APXEIO: Η Εκκλησία ξέχασε το δράμα της μικρής

APXEIO: Σιχαμένοι

APXEIO: Ντροπή του! «Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο», λέει ο παπάς!

APXEIO: Ίλιον.Τι ισχυρίζονται τα 4 τέρατα;

APXEIO: [Οι 4 προφυλακισμένοι: «μάνα», «πατριός», ιερέας, «παππούς».]

APXEIO: [Ίλιον: Ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος (Παναγίας Παλατιανής).]

APXEIO: [ΤΑ ΝΕΑ: Ψυχροί και αμετανόητοι οι παιδεραστές του Ίλιον!]

APXEIO: [Member Νventris: Πώς να αγνοήσω τους συμπαραστάτες του παπά?]

APXEIO: Έχετε δίκιο να αναρωτιέστε, αγαπητέ γιατρέ, κ. «Γιώργο Χ»!

APXEIO: Ο άγραφος νόμος του «ου μπλέξεις». (H KAΘHMEPINH)

APXEIO: Κοίτα βρε παιδί μου τόση βία... Αυτό γιαγιά δεν είναι τίποτα

ΑΡΧΕΙΟ: Νέο-Δημοκράτης Πολιτευτής, και συνδικαλιστής ο γερο-σάτυρος

ΑΡΧΕΙΟ: 11χρονη Μαρία: «Θέλω να μείνουν για πάντα στη φυλακή»

ΑΡΧΕΙΟ: [Espresso: «Στον ανακριτή η μάνα-τέρας και οι παιδεραστές.»]

ΑΡΧΕΙΟ: «Θεολόγος», ο εμπλεκόμενος ιερέας στην υπόθεση παιδεραστίας.

ΑΡΧΕΙΟ: «Ο ιερέας με βίαζε, η μαμά μου έκανε πως καθαρίζει το ναό.»!

ΑΡΧΕΙΟ: [ΤΑ ΝΕΑ: «Κλειστές πόρτες στις καταγγελίες για κακοποίηση.»!]

ΑΡΧΕΙΟ: Οι αποκαλύψεις της γιαγιάς και η εξομολόγηση του Γιωργάκη

ΑΡΧΕΙΟ: [Οι παιδεραστές: Ο Σπύρος, ο Αθανάσιος, και ο πάτερ Σωτήριος!]

ΑΡΧΕΙΟ: Η «μάνα» παρέδιδε κάθε βδομάδα το κοριτσάκι στον βιαστή παπά

ΑΡΧΕΙΟ: princess: «Πούλμαν και ολονυχτίες για τον παπά...»

ΑΡΧΕΙΟ: Προς την μπλόγκερ Vaso: «Βάζει το χέρι του» ο Αντίχριστος!!!

ΑΡΧΕΙΟ: Ο παπάς, βίασε την 11χρονη όταν ήταν 9 ετών!

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ:

ΑΡΧΕΙΟ: ΒΙΑΖΑΝ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ πατριός, γείτονας και ο παπάς!!!..

ΑΡΧΕΙΟ: Παιδεραστής ιερέας μέσα στην εκκλησία!

ΑΡΧΕΙΟ: 60χρονος ιερέας, κατηγορείται για βιασμό 11χρονου κοριτσιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: