Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: Ο παπάς, βίασε την 11χρονη όταν ήταν 9 ετών!

Αυτή την κτηνωδία δεν τη χωράει νους

Υπόθεση πρωτοφανούς κτηνωδίας αποκαλύφθηκε στο Ιλιον Αττικής. Μητέρα, ηλικίας 33 ετών εξέδιδε επί πέντε ολόκληρα χρόνια την 11χρονη σήμερα κόρη της. Συμμετείχε, μάλιστα, η ίδια στις θηριωδίες, καθώς, όταν η ανήλικη αντιδρούσε και έκλαιγε προσπαθώντας να αποτρέψει τον βιασμό της, η 33χρονη την ακινητοποιούσε κρατώντας της τα χέρια.

Πλην της μητέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, ως δράστης του κατ' εξακολούθηση βιασμού της ανήλικης συνελήφθη ένας 83χρονος καθώς και ένας 60χρονος ιερέας. Ο πρώτος, τα τελευταία πέντε χρόνια πλήρωνε στη μητέρα 50 ευρώ προκειμένου να βιάζει την ανήλικη, ενώ ο ιερέας προ δύο ετών είχε βιάσει το άτυχο κορίτσι σε παρεκκλήσι στο Ιλιον Αττικής.

Η 33χρονη δεν αρκέστηκε πάντως στο να εκδίδει και να συμμετέχει στους βιασμούς της κόρης της, αλλά διευκόλυνε τον βιασμό των δύο ανήλικων παιδιών οικογένειας που διέμενε σε γειτονικό σπίτι. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2007 εξέδωσε το 8χρονο κορίτσι στον 83χρονο, εισπράττοντας 200 ευρώ. Τότε μάλιστα προέβησαν από κοινού με τον ηλικιωμένο σε βιντεοσκόπηση της πράξης. Τα Χριστούγεννα του 2006 είχε επαναληφθεί το ίδιο ακριβώς περιστατικό με θύμα, τότε, το αγόρι της οικογένειας.

Χθες, οι τρεις συλληφθέντες καθώς και ο 42χρονος σύντροφος της 33χρονης μάνας (κατηγορείται για βασανισμό της 11χρονης καθώς δήθεν για σωφρονισμό την έδενε με αλυσίδα σε δέντρα και την έβαζε να περπατά σε πάγο) οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για βιασμό, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την προσεχή Τρίτη στον 4ο ειδικό ανακριτή.

(H KAΘHMEPINH. 15/12/2007)

«Ο Αρχιεπίσκοπος (Αμερικής) κ. Δημήτριος τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταβάλει, είτε μέσω εξωδικαστικών διακανονισμών είτε έπειτα από προσφυγές στα δικαστήρια, αποζημιώσεις ύψους 8,3 εκατ. δολαρίων για τις υποθέσεις παιδεραστίας και σεξουαλικής παρενόχλησης από ορθόδοξους ιερείς την εποχή της αρχιερατείας Ιακώβου.»


Yπόθεση παιδεραστίας, στο Ιλιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: