Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: [Οι παιδεραστές: Ο Σπύρος, ο Αθανάσιος, και ο πάτερ Σωτήριος!]

ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ 83ΧΡΟΝΟ

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις των τριών παιδιών

Η λέξη «ανατριχίλα» αποδεικνύεται πολύ φτωχή για να περιγράψει αυτό που προκαλούν όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς τα τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία μετατράπηκαν σε σκεύη ηδονής προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους η 33χρονη Ειρήνη Τσονοπούλου, ο 42χρονος σύντροφός της Σπύρος Σουχλέρης, ο 83χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Αθανάσιος Κανάκης και ο 60χρονος ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Μπροστά στους εμβρόντητους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής η 11χρονη Μ., κόρη της 33χρονης κατηγορουμένης, καθώς και δύο ακόμα ανήλικα παιδάκια (ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του) που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι-κολαστήριο στο Ίλιον αποκάλυψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια των βρόμικων ραντεβού που έκλεινε η Ειρήνη Τσονοπούλου.

Όπως προκύπτει από την κατάθεση της 11χρονης, η «γνωριμία» της με τον 83χρονο συνταξιούχο αλλά και με τον 60χρονο ιερέα έγινε μέσω της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ήταν μόλις 6 ετών όταν η μητέρα της την οδήγησε στην «αγκαλιά» του 83χρονου. Το ραντεβού κλείστηκε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καματερού, όπου ο συνταξιούχος, με τη βοήθεια της μητέρας της, την ακινητοποίησε και τη βίασε παρά φύση, μέχρι που η μικρή έχασε τις αισθήσεις της!

«Στη συνέχεια μου έδωσε 50 ευρώ και μου είπε ότι μπορώ να πάρω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου και χρήματα στη μητέρα μου» υποστήριξε η 11χρονη, επισημαίνοντας ότι
τα ίδια ραντεβού πραγματοποιούνταν δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του μέχρι το Μάιο του 2007!

Εκεί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 11χρονη, ο 83χρονος τη βίαζε ενώ η μητέρα της τραβούσε βίντεο ή φωτογραφίες (!), την ανάγκαζε να βιντεοσκοπεί τις περιπτύξεις που είχε εκείνη με τον συνταξιούχο, αλλά και το ερωτικό τρίο της μητέρας της, του 83χρονου και ενός ακόμη 60χρονου άνδρα!

Εκτός όμως από το σπίτι του συνταξιούχου, μέχρι και την ηλικία των 9 ετών η μητέρα της την οδηγούσε μία φορά την εβδομάδα και στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής όπου, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος τη βίαζε μέσα στην εκκλησία και της έδινε 50 ευρώ κάθε φορά!

Από τα «νύχια» της 33χρονης κατηγορουμένης δεν γλίτωσαν ούτε
ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του, που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το αγοράκι, η Τσονοπούλου το είχε οδηγήσει πολλές φορές στο σπίτι του Κανάκη, όπου το χάιδευαν, το έγδυναν και το έβαζαν να ποζάρει τραβώντας βίντεο αλλά και να ξαπλώνει γυμνό μαζί τους στο κρεβάτι την ώρα που έκαναν έρωτα, ενώ βιντεοσκοπούσε ένα άτομο που αναζητείται με το ψευδώνυμο «Γύφτος»!

Ακόμα χειρότερη ήταν όμως η τύχη της 9χρονης αδελφής του. Όπως αναφέρεται στους αστυνομικούς, τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2007 η Τσονοπούλου την οδήγησε στο σπίτι του Κανάκη, όπου ο 83χρονος τη βίασε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει αιμορραγία!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

(Espresso. Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007)


Yπόθεση παιδεραστίας, στο Ιλιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: