Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκάθαρος ο Καλαβρύτων: ο Ζακύνθου προτιμάει τους ενεργητικούς ομοφυλόφιλους, διά… ιδίαν του χρείαν!

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011


ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..."Τι γνώμη έχει η Εκκλησία της Ελλάδος για τον στοματικό έρωτα; Τι λέει επ’ αυτού και ο άγιος Πεντχάουζ;"


Ανώνυμος είπε...
α, βρέ Παναγιώτη, εκεί που το 'εχεις ..στρώσει καλά, το ..απογειώνεις με κάτι τέτοια ! [ χιούμορ !]
Βέβαια, λίγοι θα καταλάβουν το χιούμορ αυτό.
Λίγοι ξέρουν - για παράδειγμα - εκείνες τις ατάκες του Σεβασμιότατου, προς άλλους Σεβασμιότατους, όπως εκείνα τα «άντε φύγε από εδώ μωρη»!
...υπονοούμενα δηλαδή του Σεβασμιότατου για ομοφυλοφιλίες μεταξύ τους, στις οποίες ...όλες τις ανωμαλίες μπορούμε να φανταστούμε ότι τις διαπράττουν οι περί ου ο λόγος Σεβασμιότατοι.
Μεταξύ δε αυτών των ανωμαλιών, και, τα μεταξύ τους «τσιμπούκια»!
...αν κατάλαβα δηλαδή κι εγώ καλά. Διαφορετικά, σε παρακαλώ να με διορθώσεις…
Αυτά είχα να σχολιάσω φίλε Παναγιώτη…
Κι αν θές, μην ..κόψεις αυτό το σχόλιο, λέει απλά την αλήθεια ρεαλιστικά, κι είναι πραγματικά ένα θέμα πρός συζήτηση.....  

Ενας αναγνώστης σου
10 Σεπτεμβρίου 2011 10:30 μ.μ.


 

P. MICHALOPOULOS είπε..

«Ένας αναγνώστης», λέτε!
Πιο πολύ, όμως, ένας… «θεατής» είστε!
Διότι μια εικόνα, ήταν για εσάς σαν χίλιες λέξεις.
Και εννοώ αυτήν την συμβολική εικόνα με το μικρόφωνο… 
Ο συνειρμός των παραστάσεων, που λένε!
Και θυμηθήκατε όλα αυτά που μας γράφετε…

Να συμπληρώσω κι εγώ, ότι αυτό το «άντε από εδώ μωρή», το είπε ο άγιος Ζακύνθου στην κηδεία του πατριάρχη Αλεξανδρείας, ο οποίος σκοτώθηκε από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στη θάλασσα, τότε που έπεσε λίγο πριν προσγειωθεί στο Άγιο Όρος.

Στην κηδεία του μακαρίτη λοιπόν, ο οποίος μακαρίτης ήταν και πνευματικό τέκνο του μητροπολίτη για τον οποίο μιλάμε, δηλαδή του κ. Χρυσόστομου Συνετού.
Το περιστατικό αυτό έγινε ευρύτατα γνωστό από τα ΜΜΕ, διότι ήταν μπροστά και ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Κωστής Στεφανόπουλος…

Να πώς έγιναν όλα:
Μίλαγε στα όρθια με τον πρόεδρο ο μητροπολίτης Ζακύνθου, όταν πλησίασε ένας δεσπότης του πατριαρχείου… Σε αυτόν λοιπόν απευθύνθηκε οργισμένος ο άγιος Penthouse, με εκείνο το «άντε από εδώ μωρή», το οποίο συνόδευσε και με μια απειλητική (να τον χτυπήσει) χειρονομία, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να τιναχτεί στον αέρα ο δίσκος του σερβιτόρου που ήταν εκεί δίπλα τους, για τα τραταρίσματα των επισήμων!..
Ο δίσκος με τα ποτήρια, ο οποίος παραλίγο να προσγειωθεί στο κεφάλι του κ. Στεφανόπουλου! Δεν τον πέτυχε όμως ακριβώς, αλλά τον πήρε ξυστά τον πρόεδρο!!!..

Τι να πει κανείς λοιπόν, μετά από όλα αυτά; Ότι ο Σεβασμιότατος αντιπαθεί το τρίτο φύλο (σε άλλους, σε συναδέλφους του) όταν αυτό είναι το «από κάτω», το παθητικό δηλαδή;

Διότι ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, άφησε κάποιο υπαινιγμό ...
...ότι ο κ. Χρυσόστομος διάκειται φιλικά προς την άλλη κατηγορία ομοφυλοφίλων, αυτήν των «από πάνω», δηλαδή των ενεργητικών τοιούτων!

Κοιτάξτε τι έγινε:
Ήταν ένα (άλλο, μεταγενέστερο) περιστατικό μέσα στην ιερά Σύνοδο, αυτό...
Όταν, που λέτε, ο μητροπολίτης Ζακύνθου ξεστόμισε έναν άλλον βρώμικο λόγο, τη φορά αυτή απευθυνόμενος ειρωνικά προς τον μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο, λέγοντας του ...
...να σωπάσει και «να πάει να παίξει με τις κούκλες του», με το σεξουαλικό του βοήθημα δηλαδή, όπως καταλάβαμε!!!..

Τότε επενέβει ο Καλαβρύτων, και αποστόμωσε τον Ζακύνθου λέγοντας του ότι το να παίζει κανείς σεξουαλικά με "κούκλα" (πλαστική γυναίκα, φουσκωμένη, σε φυσικό μέγεθος), δεν είναι το χειρότερο, αφού δείχνει μια ανδρική αδυναμία τέλος πάντων... Και ότι το χειρότερο είναι αυτό που κάνει ο Ζακύνθου, δηλαδή το... «να παίζει με στρατιωτάκια»!

Ξεκάθαρος ο Καλαβρύτων: ο Ζακύνθου προτιμάει τους ενεργητικούς ομοφυλόφιλους, διά… ιδίαν του χρείαν!

11 Σεπτεμβρίου 2011 10:08 π.μ.

http://xairete.blogspot.com/2011/09/blog-post_10.html



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009


Γιόρταζε και ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος σήμερα

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Επτά χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έκλασε ολόκληρη η Ορθοδοξία θρηνώντας τον «Κύπρου τον γόνον και Αλεξανδρείας τον Πρόεδρο», τον διάδοχο του αποστόλου Μάρκου Πατριάρχη Πέτρο Ζ'.

Ο Θεός να αναπαύσει (πότε;) όλους εκείνους που σκοτώθηκαν άδικα (???) εκείνη την ημέρα σε εκείνο το δυστύχημα και ιδιαίτερα να μνημονεύσω τον πνευματικό μου αδερφό τον Αρχιδιάκονο Νεκτάριο ο οποίος σαν λαμπάδα διακόνησε δίπλα στον Πατριάρχη του πιστά μέχρι την τελευταία του ανάσα..