Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: Προς την μπλόγκερ Vaso: «Βάζει το χέρι του» ο Αντίχριστος!!!

2 σχόλια στο θέμα:
«Ο παπάς, βίασε την 11χρονη όταν ήταν 9 ετών!»


1. Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007 5:42 μμ.
Vaso, έγραψε:


Ω, ο Χριστός να βάλει το χέρι του.....
Τα διάβασα τυχαία και έμεινα με το στόμα ανοιχτό....... Αναρωτιέμαι γιατί αποσύρθηκε η ποινή λιθοβολισμού..;;; Υποτίθεται γιατί αναπτυχθήκαμε.. αλλά εγώ δεν βλέπω καμία ανάπτυξη...κάτι τέτοιους τους αξίζει δημόσιος λιθοβολισμός....
Το καημένο κοριτσάκι το ρώτησε κανείς πως αισθάνεται;;;
Τι πλήγμα της δημιούργησαν;;;


2. Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007 10:46 μμ.
Forum EPISKEPTHS, έγραψε:


Α. Τώρα, «βάζει το χέρι του» ο Αντίχριστος! Ο «κοσμοκράτορας του κόσμου τούτου». Με το δικαίωμα που του έδωσαν οι οπαδοί του, που είναι η πλειοψηφία στην «πολιτισμένη» μας κοινωνία!


Β. Αυτή είναι η «ανάπτυξή» μας 2.007 χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού, τον οποίον έχουμε βγάλει από τη ζωή μας αλλά υποκριτικά θα εμφανιστούμε ότι τάχα πιστεύουμε σε Αυτόν ως «γιορτάζοντάς» Τον. Γιορτάζοντας, για άλλη μια φορά, τα λεγόμενα «Χριστούγεννα χωρίς Χριστό».


Γ. Τώρα, «λιθοβολούν» οι αντίθεοι (όπως την εποχή που λιθοβόλησαν τον πρωτομάρτυρα Στέφανο)!.. Άντε να φωνάξεις ανάξιος σε χειροτονία σκανδαλοποιού ρασοφόρου, και αν θα βγεις ζωντανός (και μόνο αιμόφυρτος ή πολυ-τραυματίας) από την εκκλησία θα είναι θαύμα!

Άντε να καταγγείλεις επώνυμα (τα «ανώνυμα» λέει, δεν τα θέλουν) στην ειδική επιτροπή της "Ιεράς" Συνόδου κάποιον σκανδαλοποιό κληρικό...


Γ1. Θα βάλλουν το χαρτί (πού αλλού;) στο «αρχείο» (αν δεν μπορέσουν να το εξαφανίσουν τελείως), αλλά προηγουμένως:
Γ2. Θα ενημερώσουν τον καταγγελλόμενο, ο οποίος θα αρχίσει ο ίδιος (μαζί με μπράβους του, συνήθως) να σε σκυλοβρίζει και να σε «προειδοποιεί» ότι κινδυνεύει πλέον (τουλάχιστον) η σωματική σου ακεραιότητα για αυτά που τόλμησες και κατήγγειλες, γι αυτόν!!!..


Yπόθεση παιδεραστίας, στο Ιλιον.

«ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ''ΑΝΑΞΙΟΣ''», ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝΕ!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: