Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: 60χρονος ιερέας, κατηγορείται για βιασμό 11χρονου κοριτσιού!

Δημοσίευση : 15 Δεκεμβρίου 2007

Ανείπωτη κτηνωδία

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι πρωταγωνιστές φρικιαστικής ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης και βασανισμού ανήλικων παιδιών, που αποκαλύφθηκε από την προανάκριση της ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για 33χρονη μητέρα 11χρονου κοριτσιού που φέρεται ως θύμα της κακοποίησης, τον 42χρονο σύντροφό της, έναν 83χρονο συνταξιούχο και έναν 60χρονο ιερέα. Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, βιασμό ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, μαστροπεία, πορνογραφία ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, γιατί στο σπίτι τους βρέθηκαν μικροποσότητες ινδικής κάνναβης και ηρωίνης.

Ο 83χρονος κατηγορείται για βιασμό τετελεσμένο και εν απόπειρα, κατ' εξακολούθηση και κατ' συρροή, ενώ ο 60χρονος ιερέας για βιασμό κατ' εξακολούθηση.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία πριν από 5 χρόνια που πέθανε ο σύζυγος της 33χρονης, αφήνοντάς την με 3 μικρά παιδιά, εκείνη αρχικά εκδιδόταν στον 83χρονο σήμερα, αλλά στη συνέχεια εξέδιδε και την κόρη της, εισπράττοντας ως αμοιβή 50 ευρώ κάθε φορά.

Πριν από δύο χρόνια φιλοξενούσε στο σπίτι της φιλικό ζευγάρι με δύο ανήλικα παιδιά και σύμφωνα πάντα με τις κατηγορίες εξέδωσε μία φορά στον 83χρονο την 8χρονη κόρη του φιλικού ζευγαριού, ενώ οδήγησε σε αυτόν και το μικρότερο γιο τους στον οποίο ασέλγησε. Για την πράξη αυτή εισέπραξε 200 ευρώ.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις κατηγορίες, την ανήλικη κόρη της 33χρονης βίαζε πριν από δύο χρόνια και ο ιερέας σε παρεκκλήσι της περιοχής. Επίσης, ο 42χρονος σύντροφος της γυναίκας κατηγορείται ότι και αυτός βίασε το κορίτσι δύο φορές.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών και συγκεκριμένα ότι ο σύντροφος της 33χρονης, με τη συναίνεσή της, τα έβαζε να περπατούν με γυμνά πόδια πάνω σε παγάκια, τα έδενε με αλυσίδα ή σχοινί στα δέντρα και τα υπέβαλε σε άλλα τέτοια βασανιστήρια, με σκοπό δήθεν το σωφρονισμό τους.

Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τρίτη.

ethnos.gr


Yπόθεση παιδεραστίας, στο Ιλιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: