Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Αποκλειστικό του θρησκευτικού ιστολογίου «χαίρετε»:


- Ναι, ρε σεις! Είμαστε γαλαζοαίματοι, και φαινόμαστε, ρε!

Αυτό είναι το βίντεο με τη σκηνοθεσία, από την πρόβα του «ονειρεμένου» πριγκιπικού γάμου, πρόβα που έγινε χθες το απόγευμα στις Σπέτσες!

Αυτό δε, και θα προβληθεί «ζωντανά» αύριο στο γάμο από τις γιγαντο-οθόνες που έχουν στηθεί στο προαύλιο του ναού!!!..ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010


Άγγλος τραγουδιστής (ομοφυλόφιλος και αισχρός υβριστής του Χριστού) στον γάμο του γιου του Κοκού, στον μητροπολιτικό οίκο ενοχής στις Σπέτσες!..Διαβάζω σχόλιο:
Αποκάλυψη! Τροποποίηση του Ευαγγελίου, αυτού, που θα διαβάζεται στο μέλλον στους γάμους, μετά πια από την «στέψη» αυτή.

Τα νέα λόγια:

«Μαλακίας το ανάγνωσμα, σοφία, όλοι ΟΡΘΟΙ, ρε! Τον καιρό εκείνο, λοιπόν, έγινε σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ο γάμος, όχι στον Καναδά της Γαλιλαίας, αλλά στις Σπεεεεέτσες. Με καλεσμένους, όλους τους γαλαζοαίματους, να πούμε, σκνίπα στο μεθύσι από τα σφηνάκια στο «Ποσειδώνιοοοοο»!

Αλληλούιαααα, αλληλούιααααα»!
Προσήλθε δε, τότε, η παρθένα-νύφη, ραμμένη, προετοιμασμένη στην σουίτα Grace όπου και θα περάσουν οι νεόνυμφοι την πρώτη νύχτα του γάμου ΑΥΤΟΥ, αφού δεν ήταν γνωστό πού στο διάολο πέρναγαν τις νύχτες τους τόσα χρόνια (7) μαζιιιιί!

Αλληλούιαααα, αλληλούιααααα»!
Μαλακίας το ανάγνωσμα, συνέχειαααα: 45 παπάδες και 60 διάκοι (arxidiaoloi) λιβανίζαν την Νικόλενα, την πριγκίπισσαααα.

Τον καιρό εκείνο λοιπόν, πλήθος δεσποτάδων (arxidiaoloi) συνόδευαν στο ναό τον πρίγκιπα Νικολή, «Νικολή, καπετάνιο ντερτιλή», που κατέβηκε από το κότερο «Αφρόεσσααααα».

Μαλακίας το ανάγνωσμα, σοφία, ΚΑΘΙΣΤΕ, τέλειωσε ρε! Αμηηηήν!
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13070

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου,
τι νόημα έχει να ασχολείσαι με αυτούς ; ούτε σε ακούν ούτε βοηθάει αυτό πνευματικά.
Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό το ιστολογιό σου. Να σού πω κάτι ; κυρίως είσαι αρνητικός στα θεματά σου, - σωστά βέβαια, αλλά γιατί ασχολείσαι με αρνητικά θέματα ; τι ωφελούν ;
Πέσμας για τούς πατέρες της εκκλησίας, πέσμας γιά ανθρώπους πού γνώρισες μέσα στην εκκλησία και σού έκανε εντύπωση η ευσεβιά τους ; Μας το χρωστάς, ειδικά πεσ μας γιά έναν δεσπότη, όποιον κρίνεις εσύ, πού εκτιμάς... Δεν είναι όλα αρνητικά !

P. MICHALOPOULOS είπε...

Φίλε μου, καλέ μου φίλε!
A, τι ωραία που τα λέτε, φίλε μου!

Και πράγματι θα ήθελα να είμαστε φίλοι, αλλά και γνωστοί! Και να τα λέμε κι από κοντά αν αυτό είναι δυνατόν, αν μένουμε δηλαδή κοντά.

Εγώ βέβαια, δεν χρειάζεται να σας συστηθώ, αφού δεν κρύβομαι στο Ίντερνετ. Και γιατί να κρυφτώ άλλωστε; Δεν είμαστε κακοποιοί, χριστιανοί είμαστε! Έτσι;

Άραγε θα θέλατε να μας αποκαλύψετε και την δική σας ταυτότητα, ώστε να μιλάμε με ίσους όρους, δηλαδή επώνυμος προς επώνυμο, και όχι επώνυμος προς ανώνυμο;

Τι πιο ωραίο άλλωστε!
Συμφωνείτε, ή διαφωνείτε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου καλέ,
Εσύ είσαι συνταξιούχος κι αμέριμνος, εγώ αντίθετα εργάζομαι, 12ωρο τουλάχιστον, - σε παρακολουθώ απλά, αλλά απορώ : πραγματικά τόσο καιρό, γράφεις, σχολιάζεις, πολύ ωραίο ιστολόγιο, με μεράκι, καταπληκτικές οι φωτογραφίες, αλλα, sorry, , τελευταία φέρνεις όλα τα άχρηστα, βρές κάτι ..ηρεμιστικό, να χαλαρώσουμε βρέ αδελφέ !

Δεν κρλυβομαι στο ιντερνετ, - η ανωνυμία, αν δεν υβρίζει ή προσβάλλει, απελευθερώνει... άλλωστε, τι να το κάνεις το ονομά μου, ..ούτε ο Θυρωρός της πολυκατοικίας μου δεν με θυμάται καλά καλά !
Ξέρεις όμως τι ωραίο είναι αυτό ;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο "αμέριμνος συνταξιούχος", δεν έχει το ηρεμιστικό που ζητάτε! Ούτε καν κάποιο υπνωτικό για να σας δώσει!

Αν θέλετε, όμως, μπορείτε να αποταθείτε στον πνευματικό σας για τέτοια πράγματα.

Εδώ, μόνο αφυπνιστικά έχουμε! Αν δεν σας κάνουν, λυπόμαστε, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μαζί σας!

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΧΕΙΟΥ:

P. MICHALOPOULOS είπε...

...Το «χαίρετε», αυτό ακριβώς το «ακατάλληλο» καταγγέλλει! Και λέει τα πράγματα με το όνομα τους, και τα δείχνει με την πραγματική τους τη μορφή!

Γι αυτό, τα πολύ μικρά παιδιά, καλό θα είναι να μη διαβάζουν στο «χαίρετε» τέτοια θέματα (όταν μάλιστα αναφέρονται και σε παπάδες), τέτοια θέματα – σοκ – που από καθήκον παρουσιάζουμε (με αυτή την καυστική γλώσσα και αυτή την εικόνα που αρμόζει)... Και να μη τα διαβάζουν, όλα αυτά, ειδικά το βράδυ πριν πάνε για ύπνο, και αγριεύουν, τα καημένα τα μικρά...

Καλύτερα λοιπόν θα είναι - για τα παιδάκια αυτά - να τους διαβάζουν οι γονείς τους τίποτε παραμυθάκια για νεράιδες και δράκους, με λύκους και κοκκινοσκουφίτσες, για να τα νανουρίσουν και να τα κάνουν να κοιμηθούν γλυκά - γλυκά...

Αυτά λοιπόν, για τους πολύ ανήλικους, αλλά και για όσους ενήλικες προτιμούν τον... ύπνο, γενικώς! :-)

05 Μαΐου 2010 9:10 π.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_4623.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 04 Μαΐου 2010

Η μαντάμ, χαρακτηριστικός τύπος ποιμνίου που τρώει των παπάδων («μη κρίνετε την Εκκλησία») το κουτόχορτο! Δεν διαβάζει «χαίρετε», ζει στον κόσμο της...

http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_5266.html

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Φίλε,
Αφυπνιστικό δεν είναι να ..ψάχνεις γιά κάθε τι στραβό και ναα το σχολιάζεις..
ΕΚΤΟΝΩΣΗ λέγεται αυτό !!!!
Τόχεις ανάγκη μήπως ;
Παρ΄όλα αυτά, κρίμα γιατί ένας ταλαντούχος άνθρωπος σαν εσένα, καταρίβεται με απίθανα, μη επωφελεί πράγματα....

Κρίμα !!!!!

ΥΓ: Κι η ΕΚΤΟΝΩΣΗ πνευματικό χρειάζεται φίλε μου !!

Και πάλι κρίμα, να χαραμίζεις ένα τόσο δημιουργικό ταλέντο ....
Γιώργης

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ (3/8/2010):

1. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ... (03:26 από χρήστη ΘΥΜΙΟΣ)

2. Δεν κατατρέχω κανέναν, δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Άλλοι έχουν μαζί μου, που χολωμένοι από το χιούμορ μου, απειλούν! Στις αναρτήσεις μου, λοιπόν, θα βρεις να επαινώ πολλούς άξιους ανθρώπους της εκκλησίας: Θεολόγους, Επισκόπους, άγιους γέροντες κλπ. Τι να κάνουμε όμως που οι καλοί είναι λίγοι και οι σκάρτοι πολλοί; Να κλείσουμε τα μάτια στα σκάνδαλα; Επόμενο λοιπόν είναι να υπάρχουν πολλές αναρτήσεις που ελέγχουν τους σκανδαλοποιούς. Και φυσικά, οι σχεδόν 7.000 αναρτήσεις του «χαίρετε», δεν αναφέρονται στα σκάνδαλα μόνο! Υπάρχουν και βίντεο, υπάρχουν και αστεία, υπάρχουν και χαρούμενες εικόνες, και εθνικά θέματα, κλπ, κλπ. (03:38 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

http://xairete.blogspot.com/2010/08/freegossipgr.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γιωργής, προς Παναγιώτη:
«Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό το ιστολογιό σου. Να σού πω κάτι ; κυρίως είσαι αρνητικός στα θέματα σου, - σωστά βέβαια, αλλά γιατί ασχολείσαι με αρνητικά θέματα ; τι ωφελούν;»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

Αχ, βρε Γιωργή! Όταν βρήκες και θετικά θέματα, δεν μίλησες ρε Γιωργή! Δεν είπες, τότε, ένα καλό λόγο, «φίλε» Γιωργή! Τώρα που σου θίξαμε τον Κοκό, τώρα πετάχτηκες ρε Γιωργή;

Και πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι εγώ ψάχνω μόνο για να βρω στραβά και να τα σχολιάσω, όπως λες! Μπορεί και να ψάχνω, και, για καλά για να τα προβάλω. Αλλά πού να τα βρω όταν η επικαιρότητα έχει «αρνητικά θέματα, κυρίως», για να χρησιμοποιήσω την φρασεολογία σου!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τώρα που σου θίξαμε τον Κοκό, τώρα πετάχτηκες ρε Γιωργή;

http://xairete.blogspot.com/2010/08/blog-post_25.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Blogging: Φάρμακο για τη ψυχή

«Επιστήμονες και συγγραφείς γνωρίζουν ήδη τις θεραπευτικές ιδιότητες της συγγραφής προσωπικών εμπειριών, σκέψεων και συναισθημάτων. Όμως εκτός από μια μορφή θεραπείας και αντιμετώπισης του άγχους η αυτοβιογραφική γραφή μπορεί να έχει πολλά ψυχολογικά οφέλη.

Σήμερα μια νέα έρευνα αποδεικνύει ότι η δημιουργία blog και η συγγραφή μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη, να βοηθήσει στον ύπνο, να ενισχύσει την ανοσοποιητική δραστηριότητα..»

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ στο παλιό μας μπλογκ: Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2008)

http://xairete.blogspot.com/2008/11/blogging.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2008

Ναι, εγώ είμαι που είχα το μπλογκ «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ»

http://xairete.blogspot.com/2008/08/blog-post_3530.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

BLOG-Xairete: Συμπληρώσαμε 2 χρόνια λειτουργίας, και συνεχίζουμε…

http://xairete.blogspot.com/2010/08/blog-xairete-2.html