Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Κοίτα, ρε! (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009

Κοίτα, ρε!

Και πάνω που στενοχωριόμουν διότι ανάφερα, χτες, σε εκείνον τον καημενούλη τον μητροπολίτη Ιερεμία, εκείνη την χιλιο-διατυπωμένη, εδώ, άποψη μου για την «εκκλησία του κώλου»… Την σκατο-εκκλησία που τα ανέχεται, που τα ευλογεί, και που τα στεφανώνει όλα αυτά… Ξέρετε, μιλάω για την εκκλησία "μας", την τοπική, την πορνική «εκκλησία» της Ελλάδος…


Δεν είχα άδικο!

http://xairete.blogspot.com/2009/12/gossip-tvgr.html

5 σχόλια:

ΛΟΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ''ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ''ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ Π.ΙΕΡΕΜΙΑ ΦΟΥΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ?ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ?''ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ''? ''ΣΚΑΤΟΕΚΚΛΗΣΙΑ'' ''ΠΟΡΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ''?ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ Η ΙΔΡΥΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ.ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ.ΣΥΝΕΛΘΕ............... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σας βλέπω πιο ζωηρό τώρα, από ότι πιο νωρίς, που με πήρατε στο τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθείτε που αναφερόμενος (σε άλλη ανάρτηση) στον αρχιμανδρίτη Ιερόθεο (κατά κόσμο Ιωάννη) Κοκονό, έκανα μνεία και του ονόματος «Γιαννούκος» το οποίο εσείς θεωρήσατε προσβλητικό.

Σας εξήγησα ότι με τον άνθρωπο αυτό ήμασταν μαζί στην αδελφότητα ΣΤΑΥΡΟΣ όταν ήταν λαϊκός, και ότι έτσι (χαϊδευτικά) τον φώναζε ο ίδιος ο π. Αυγουστίνος.

Αφού αποστομωθήκατε σε αυτό, με ερωτήσατε αν είμαι «παλαιοημερολογίτης», και σας απάντησα ότι ανήκω στην νεοημερολογήτικη εκκλησία, την «μισθωτή πόρνη» όπως την έλεγε στη «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ» ο Καντιώτης (αρχιμανδρίτης τότε) πριν του φορέσουν κι αυτού (το 1967) το δεσποτικό καθίκι στο κεφάλι του...

...Με αποτέλεσμα (μετα το καθίκωμα) να ξεχάσει εκείνες τις αγριοφωνάρες του (στριγκλιές) στο συλλαλητήριο για την κάθαρση στην εκκλησία, στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ», όταν δήλωνε σε τριπλούν ότι ...«δεν θα επιτρέψουμε να δείχνουν οι τούρκοι φωτογραφίες των παπάδων μας και να λένε οι έλληνες οι πούστηδες! Δεν θα ανεχτούμε την εκκλησία των πούστηδων, των πούστηδων, των πούστηδων!».

Τώρα, εσείς, μετά τον ρόλο του ρέφερη για τον Κοκονό, κάνετε και τον συνήγορο του Παναγιώτη του Φούντα (μητροπολίτη Ιερεμία), άλλου παλιού στελέχους του Καντιώτη!

Μη ξεχάστε στο άλλο σας σχόλιο, και, τον κίναιδο παπα-Τσαρκιά (τον πράκτορα των Σκοπιανών) που είναι κι αυτός πνευματικό ανάστημα του Καντιώτη, και δική του χειροτονία, μάλιστα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΩΝΙΟΣ- ΛΟΗΣ

http://xairete.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σας βλέπω πιο ζωηρό τώρα...

http://xairete.blogspot.com/2010/06/blog-post_3525.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

...Στα Ιστολόγια του Παναγιώτη θα βρείτε την αντίσταση στις... «λεγεώνες» του κακού (εκκλησιαστικού και όχι μόνο) κατεστημένου.

http://xairete.blogspot.com/2010/02/blog-post_6216.html