Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Αντώνης Κανάκης: Του έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο!


Άγνωστοι τοποθέτησαν αναμμένα στουπιά...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο αυτοκίνητο του Αντώνη Κανάκη. Άγνωστοι τοποθέτησαν αναμμένα στουπιά στο κυπαρισσί Land Rover τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.


Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού του σταθμού στην Αδριανοπούλεως για το καθιερωμένο καθημερινό του ραντεβού με τους ακροατές του. Είχε φτάσει μισή ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή του και αμέσως αντιλήφθηκε ότι βγαίνουν καπνοί από το τζιπ του.


Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η οποία και πρόλαβε την πυρκαγιά πριν εξαπλωθεί σε ολόκληρο το τζιπ. Η φωτιά προκάλεσε λίγες υλικές ζημιές καθώς κατέστρεψε μόνο τον προφυλακτήρα.


www.yupi.gr



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Σάββατο, 1 Μάρτιος 2008, 14:55

Από: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ) – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΡΕΙΑΣ
Mweb
stmark@mweb.co.za

Προς: τον διαχειριστή του ιστολογίου «να τα πούμε – χαιρετίσματα»
Panagiotis Michalopoulos
michalopoulos_p@yahoo.gr

Επειδή δηλαδή έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το internet, νομίζεις ότι μπορείς να χλευάζεις πρόσωπα και θεσμούς;

Ό,τι κανείς είναι απαράδεκτο.

Κι αν κάποιος σου πει ότι είσαι μεγάλος μαλάκας, πώς θα αισθάνεσαι; Με τα σχόλια σου δεν βοηθάς κανένα.

Κι αν κάποιος τρελός θυμώσει και έρθει να σου τα σπάσει όλα, ή ακόμη να σου κάνει κάτι χειρότερο;

Μη προκαλείς λοιπόν, γιατί κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση.

Οι σοβαροί άνθρωποι όπως ο μακαρίτης αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που τον έβριζες καθημερινά ακόμη κι άρρωστο και νεκρό δεν δίνουν σημασία στις ανοησίες σου.

Ένας τρελός όμως να τα πάρει σοβαρά τα όσα λες, κανείς δεν ξέρει τι θα σου συμβεί τόσο σε σένα όσο και στην οικογένεια σου.

Μια ταπεινή συμβουλή από κάποιον που ειλικρινά ακόμη διερωτάται γιατί ακόμη δεν την βρήκες γεμάτη από κάποιον. Γιατί πράγματι είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας.





ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: "Αντ. Κανάκης: Δεν πάει ο νους του ποιοι του βάλανε φωτιά στο τζιπ
."

1. το ποστάκι του παναγιώτη μου έβαλε ιδέες: βρε λες να του την έχωσαν οι παπαδούμπες...; χχαχχαχααχχαχααααααα (Σήμερα 12:18 από χρήστη ιουλία)

2. ναι μάλλον παπαδο-χούλιγκαν του φασίστα Άνθιμου του την έκαναν...έχει παράδοση η Θεσσαλονίκη στο παρακράτος (για όσους ξέρουν...)...:P (Σήμερα 12:20 από χρήστη :P)

3. αλήθεια; α, τα γουστάρω αυτά... οι εικόνες και μόνο που γεννιούνται στο μυαλό μου, παπαδούμπες με ρασούκλες, γυαλάκι ρέιμπαν και τα μπουκάλια με τα πανιά ανά χείρας, πολύ ταραντινικές! πιστεύω ότι ακόμα κι ο κανάκης θα γούσταρε να το έχει δει αυτό, ακόμα κι αν του είχε κοστίσει το τζιπ του (Σήμερα 12:25 από χρήστη ιουλία)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=4966




FREE-GOSSIP: Αντ. Κανάκης: Δεν πάει ο νους του ποιοι του βάλανε φωτιά στο τζιπ


Δεν υπάρχουν σχόλια: