Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

APXEIO: [Member Νventris: Πώς να αγνοήσω τους συμπαραστάτες του παπά?]

Δημοσίευση : 18 Δεκεμβρίου 2007

Τίποτα πια δε μπορεί να με σοκάρει.

Ούτε το ασφαλιστικό και η χρόνια κατάχρηση των εισφορών των εργαζομένων, ούτε οι άνεργοι, ούτε το όριο της φτώχιας, ούτε η ακρίβεια, ούτε τα σκάνδαλα και οι σκανδαλωδώς πλουτίσαντες πολιτικοί που στηρίζονται στην ανοχή μας, ούτε η ένδοξη ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και η εμετική μετα-αισθητική της, ούτε η υστερία των κομπλεξαρισμένων και υπερχρεωμένων ξενοφοβικών νεοελλήνων, ούτε η κατινιά και η μιρκοψυχία τους, ούτε η κακομοιριά, η κουτοπονηριά και η υποκρισία της φυλής, ούτε το διεφθαρμένο δημόσιο και οι διαβρωμένοι του λειτουργοί, ούτε η άναρχη δόμηση που κατέστρεψε αυτή τη χώρα, ούτε οι εκβιαστές γιατροί με τα φακελάκια τους, ούτε οι προστάτες και οι νονοί της νύχτας με τα συμβόλαια θανάτου, ούτε οι παιδεραστές, ούτε οι βιαστές, ούτε η ένωση συμφερόντων που διαχειρίζεται τη μεταθανάτια αγωνία του ανθρώπου και ονομάζεται "εκκλησία", ούτε ο βιαστής-παιδεραστής παπάς.

Πραγματικά ούτε αυτός, ούτε η μάνα που κρατούσε το κοριτσάκι για να το βιάσει το κάθε ανθρωποειδές για 50 ευρώ.

Ένα πράγμα δε μπορώ να αγνοήσω.

Αυτό το σκοτεινό συφερτό με τις χοντρές ηλικιωμένες μαντηλοφορούσες και τους μαυρόψυχους βρωμερούς παλιόγερους που ανέβηκαν στα πούλμαν να πάνε να συμπαρασταθούν στον παπά στα δικαστήρια της ευελπίδων, αφού πριν είχαν κάνει ολονυκτία υπέρ της σωτηρίας του (άραγε της ψυχής του ή της δικαστικής του αθώωσης;)

Αυτά τα ζόμπι ονομάζονται Χριστιανοί και τους χαρίζω με όλη μου την καρδιά τον τίτλο και χαίρομαι και ευχαριστώ το Θεό που δεν ανήκω στο συνάφι τους.

Μα, θα μου πει κανείς, οι άνθρωποι θεωρούν τον ιερέα τους αθώο, δε συμπαρίστανται σε έναν βιαστή παιδεραστή κατά την κρίση τους αλλά στον αγαπημένο τους, φιλάνθρωπο παπά.

Πολύ καλά. Να δεχτώ ότι είναι μια ενστικτώδης αντίδραση της τοπικής κοινωνίας που θέλει να υπερασπιστεί την αθωότητα.

Την Αθωότητα;

Την παιδική αθωότητα που τη σκότωσαν και τη διέφθειραν οριστικά αυτά τα κτήνη, τα όποια κτήνη, ποιος απ' αυτούς τη διαφύλαξε; ποιος απ' αυτούς την προστάτεψε και ποιος την υπερασπίστηκε; ποιος απ' αυτούς ποτέ νοιάστηκε; Ποια ολονυκτία, ποια δέηση, ποια συγκέντρωση οργάνωσε ποτέ αυτή η άμορφη σκοτεινόμαζα για ένα αθώο πλάσμα της συνοικίας τους, της περιοχής τους, για ένα διαρκές έγκλημα που συνέβαινε κάτω απ' τη μύτη τους αφού το έμαθαν; Καθότι ......δεν το γνώριζαν(!!!). Ποιά λόγια συμπαράστασης και αγάπης βρήκαν μετά τη διάπραξη του εγκλήματος για την κατακερματισμένη ψυχή αυτού του αγγέλου που η ίδια του η μάνα το εκπόρνευε και που αποκαλούσε τον αστυνομικό "μπαμπά" παρακαλώντας τον να κλείσει τους βασανιστές του για πάντα στη φυλακή;

Αυτοί οι υβριστές υπάνθρωποι νομίζουν ότι θα μπουν στον Παράδεισο με μέσον. Επειδή είναι κοντά στην εκκλησία, πάνε στη θεία λειτουργία, κάνουν τις νηστείες και τις μετάνοιες, και είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους για τις ταυτότητες, Ε τι άλλο πια να κάνουν για να πείσουν το Θεό ότι είναι δικοί του και ότι ανήκουν στο κόμμα του;

Δε μπορώ να γράψω άλλα. Ας διαχωρίσω και τους χριστιανούς οι οποίοι δεν έχουν τόσο σαθρή ηθική και ελπίζω να είναι οι περισσότεροι. Δε βλέπω όμως καμιά σθεναρή αντίδραση σε αυτό το αίσχος της ευελπίδων.

Λυπάμαι

http://ellontia.pblogs.gr/2007/12/oloi-sto-plefro-toy-papa-feromenoy-ws-biasth-toy-koritsioy.html


Yπόθεση παιδεραστίας, στο Ιλιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: