Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός»: Μια από τις ετικέτες στο μπλογκ «χαίρετε» (Προσοχή: θέματα αυστηρώς ακατάλληλα για «χριστιανο»-φασίστες)

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Ιεράς Συνόδου της Κύπρου, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ιωσήφ στο νησί, οι μοναχές κατήγγειλαν στο Μητροπολίτη Πάφου Χρυσόστομο πως τις παρενοχλούσε σεξουαλικά. 
Απαιτούσε να κοιμάται μαζί τους, με το επιχείρημα πως πρέπει να εκπαιδευτούν να μην σκανδαλίζονται και να μην ντρέπονται όταν τους πιάνει το στήθος ή τα γεννητικά όργανα, γιατί είναι κομμάτι του σώματος που έδωσε ο Θεός, όπως το χέρι και το πόδι. 
Οι μοναχές, μάλιστα, είχαν πάθει μολύνσεις από τον Ιωσήφ και είχαν καταφύγει στο φαρμακοποιό που τους είχε δώσει φάρμακα.

ΠΗΓΗ: koutipandoras

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι εν πολλοίς γνωστά, όπως γνωστό είναι ότι όλη η αδελφότητα (στην οποίαν μετείχαν ο νυν Λεμεσού Αθανάσιος και ο ηγούμενος Εφραίμ) εκδιώχθηκαν, εξ αυτού του λόγου, με πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, τότε Μητροπολίτη.

Και είναι επίσης γνωστόν, ότι τον γ. Ιωσήφ φτιασίδωσαν, ώστε να φαίνεται ότι χαμογελάει, στην κοίμησή του. Βέβαια ξεχνούμε, ότι τα χαμόγελα δεν είναι ίδιον των αγίων.

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009

Ιωσήφ, ο καλόγερος στο Βατοπαίδι: Χτες πέθανε, χτες τον θάψανε κιόλας! (πόσο μακιγιάζ έκαναν στο πτώμα του για να τον φωτογραφίσουν να… γελάει;)

http://xairete.blogspot.com/2009/07/blog-post_7048.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Τον έκαναν, και, αφίσα!

http://xairete.blogspot.com/2009/12/blog-post_9580.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012, 16:36
Από: Κρητικός
Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr
Σχετικά με το θέμα
"ετικέτα Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός"...

Διαβάζω:

Κύριε Ροΐδη,
Αν επιμένω στην υπόθεση της παιδεραστίας του οσίου Ιωσήφ, του οποίου το πτώμα φαίνεται ότι υπέστη την κατάλληλη επεξεργασία και χαμογελούσε ως υπέρτατη ένδειξη θείας ευαρέσκειας (ή θεομπαιξίας; βλ.βίντεο 1), δεν είναι μόνο γιατί δείχνει την πάγια πολιτική του οικουμενικού πατριαρχείου να προστατεύει τους παιδεραστές κληρικούς (όπως κάνει και το Βατικανό), είναι γιατί δείχνει το υπόβαθρο της Βατοπεδινής αδελφότητας.

http://roides.wordpress.com/2012/01/16/16jan12/