Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Λέγεται Ανδρονίκη Καπλάνογλου, και αρθρογραφεί στην Καντιώτικη ιστοσελίδα...

Λέγεται Ανδρονίκη Καπλάνογλου, και αρθρογραφεί στην Καντιώτικη ιστοσελίδα. Από ανώνυμο σχολιαστή ενός ιστολογίου, λοιπόν, δέχτηκε κάποια κριτική διότι καταφέρεται κατά του νυν επισκόπου Φλώρινας του κ. Θεόκλητου.

Γι αυτό η κ. Καπλάνογλου απολογείται, και απευθυνόμενη (μέσα από την ιστοσελίδα augoustinos-kantiotis.gr) προς τον κ. Θεόκλητο, γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Σεβασμιώτατε,
Εσείς και πίστη έχετε, και ανήθικος δεν είστε, όπως κάποιοι άλλοι, που μας έλεγε ο π. Αυγουστίνος, ότι κάτω από τα ράσα τους φορούν φουστάνια, εννοώντας φυσικά τους ομοφυλόφιλους, όπως τουλάχιστον φάνηκε σε κανάλι τον Αθηνών ότι ήτο ο Αττικής Παντελεήμων.»

Να σχολιάσουμε τα ανωτέρω, και να πούμε ότι:

Ο π. Αυγουστίνος, φώναζε «έξω οι πούστηδες από την Εκκλησία»! Μόνο αυτοί, οι… «με τα φουστάνια»!

Δεν περιελάμβανε δηλαδή όλους τους ομοφυλόφιλους αλλά μόνο τους παθητικούς τοιούτους…

Από αφέλεια του προφανώς εξαιρούσε τους ενεργητικούς τοιούτους (τους κωλομπαράδες), όπως … «τουλάχιστον φάνηκε σε κανάλι τον Αθηνών ότι ήτο ο Αττικής Παντελεήμων.»


Ο «άγιος τυχεράκιας», ο εικονιζόμενος (σαν ηδονιζόμενος) Παντελεήμονας Μπεζενίτης...
Στους διαλόγους του αγκομαχά, και λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Πέμπτη, 7 Αύγουστος 2008


«Δεν είναι δυνατόν να διαφημίζετε ποπούς!»

Πέμπτη πρωί. Το λεωφορείο 450 είναι μισογεμάτο. Άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, εθνοτήτων και τάξεων... Μια ηλικιωμένη κυρία περπατά με το κεφάλι ψηλά. Ανοίγει διάδρομο μέσα στο λεωφορείο και πλησιάζει τον οδηγό. Ξαφνικά, αρχίζει να διαμαρτύρεται. Ακούω μόνο τη φράση «δεν είναι δυνατόν να διαφημίζετε ποπούς!». Δεν καταλαβαίνω. Ρωτάω έναν κύριο δίπλα μου τι συμβαίνει. Μου εξηγεί ότι η κυρία διαμαρτύρεται γιατί οι φωτογραφίες κάποιων μισόγυμνων κυριών, πάνω στη λαμαρίνα του λεωφορείου, διαφημίζουν μια κρέμα σώματος. Δεν τις είχα προσέξει τις μισόγυμνες κυρίες όταν ανέβηκα.
(Από ΤΑ ΝΕΑ. Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007)

Σίγουρα η καλή αυτή και αγαθή και σεμνοπρεπής κυρία, δεν θα ήταν της «δικής» μας εκκλησίας μέλος.
Διότι αν ήταν:

1. Δεν θα διαμαρτυρόταν αφού θα είχε εμπεδώσει ότι ο «ποπός», και μάλιστα ο «αρσενικός» τοιούτος («ποπός»), είναι πλέον «σήμα κατατεθέν» της εκκλησίας της Ελλάδος. Μιας «εκκλησίας» του «ποπού» αφού σε αυτήν επικρατεί η ομοφυλοφιλία (αυτή και μόνον αυτή!) στις τάξεις των κληρικών της, και μάλιστα στις τάξεις εκείνων που κατέχουν υψηλές θέσεις σε αυτήν.
Διότι αν ήταν:
2. Θα διαμαρτυρόταν ΚΑΙ για τα κακώς κείμενα στην εκκλησία της. Εκτός και διαμαρτύρεται ΚΑΙ γι' αυτά, κάτι το οποίο θα ήταν πρωτοφανές, αν όχι σπάνιο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: