Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Χριστιανοφασίστες - αιρετικοί - σφουγγοκωλάριοι νεο-ορθόδοξοι, χρησιμοποιούν για την άλωση της Ορθοδοξίας, τον κωλόγερο Παΐσιο σαν… Δούρειο Γάιδαρο!

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Γράφει σε βιβλίο του ο (μακαρίτης πια) καλόγερος Παΐσιος...



ΑΝΤΩΝΙΟΣ ("Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ") είπε...


'Oτι να ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν υπάρχουν άλλα γεροντάκια που έχουν αγιάσει στο Αγιο Όρος και που δεν ξέρουμε; Έλεος πια με την γεροντολαγνεια. Ο Διορατικός Π.Παίσιος πως δεν είδε ότι μνημόνευε αιρετικό Πατριάρχη αλλά έλεγε πως είναι και ο καλύτερος; Η ήταν πλανεμένος ή οι γνωστοί κύκλοι προσπαθούν να φτιάξουν νέα θεολογία βασισμένοι σε γεροντάδες.

15 Σεπτεμβρίου 2010 10:55 π.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...


Αυτοί οι γνωστοί κύκλοι, που λες αγαπητέ Αντώνιε, είναι οι γνωστοί άγνωστοι χριστιανο-φασίστες. Είναι οι σφουγγοκωλάριοι του σάπιου εκκλησιαστικού κατεστημένου.

Το δε υποπροϊόν της εργασίας τους αυτής (τα χρησιμοποιημένα σκατόχαρτα) δεν το αφήνουν να πάει χαμένο! Μεθοδικά και συστηματικά (χρόνια τώρα), το αμπαλάρουν κατάλληλα, και το πασάρουν σαν νέο ευαγγέλιο...

Όλοι αυτοί οι απαίσιοι τύποι, αυτοί με το «κουσούρι», που φιγουράρουν κιόλας σαν αντιαιρετικοί τάχα, και σαν σωτήρες ψυχών!

Το δε νέο τους ευαγγέλιο είναι: το μίσος, η φατρία, ΚΑΙ ο αχταρμάς των αιρετικών κατάλοιπων στην ψυχή τους...

Κατάλοιπων, από την μακρόχρονη θητεία τους στις πλάνες, εκεί όπου μαθήτευσαν για χρόνια... Πλάνες, όπως ο Προτεσταντισμός ("Εκκλησία του Χριστού"), ο Χιλιασμός, η Χ.Ο.Ε. κλπ.

Όλα αυτά τα αιρετικά κατάλοιπα λοιπόν, και ό,τι σκατά και απόσκατα περισυλλέγουν σαν σφουγγοκωλάριοι (σαν «ορθόδοξοι» πλέον), τα πασάρουν σαν ευλογία στον ακατήχητο ορθόδοξο ελληνικό λαό.


Δεν τα προσφέρουν όμως έτσι (νέτα-σκέτα, βρωμερά και αηδιαστικά), αλλά αρωματισμένα και μοσχολιβανισμένα, και μέσα σε κατάλληλο περιτύλιγμα....


Και το περιτύλιγμα ΑΥΤΟ, είναι ένας "συμπαθητικός"... σκατόγερος!..


Πες μου, πού αλλού θα έβρισκαν καλύτερο αμπαλάζ για το σκοπό τους αυτό, καλύτερο από έναν κωλόγερο του Αγίου Όρους, από τον έναν και μοναδικό, από αυτόν τον Παΐσιο;


Πες μου!

15 Σεπτεμβρίου 2010 2:00 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/08/blog-post_3129.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: