Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει... (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

 
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει...

ΣΧΟΛΙΑ:

1. δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι γονείς δεν κάνουν μία εισαγγελική για να πάει το παιδί τους για θεραπεία. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ. (Σήμερα 10:12)

2. Άμα σε εξετάσει ο ψυχίατρος και σε βρεί καλά δε πα να λένε ό,τι θέλουνε. (Σήμερα 10:55 από χρήστη Ελένη)

3. 8elei na ypograpsoyn 2 atoma toy syggenikoy perivallontos alla an o psyxiatros den dei kati, kapoios exei dikaiwma na zhthsei megalh apozhmiwsh. Alliws oloi mesa 8a htan... (Σήμερα 11:33 από χρήστη LoLa)

4. Αν υπάρχουν καταγραφές σε βιβλίο συμβάντων στην αστυνομία, αν υπάρχουν και οι δυο αυτές υπογραφές των συγγενών, αν υπάρχει εισαγγελική εντολή, τότε ποιος ψυχίατρος θα τολμήσει να γνωμοδοτήσει ότι δεν χρειάζεται να κλειστεί στο τρελάδικο ο κατηγορούμενος; Κανείς πιστεύω! Δεν θα ενδιαφερθεί (ο επιστήμονας, να πούμε) να εξετάσει αμερόληπτα τον προσαγόμενο (ας είναι ο «ασθενής» το πιο ήρεμο και το πιο άγιο πρόσωπο στον κόσμο), αλλά θα βασιστεί (για να έχει τον κώλο του ήσυχο) στα χαρτιά που προσκομίζουν οι «λογικοί» δεσμώτες! Δεν θα ενδιαφερθεί (ο επιστήμονας, να πούμε) να εξετάσει, ούτε και τους κατηγόρους! Βέβαια η Τζούλια είναι πρόσωπο γνωστό, οπότε ο πιο πάνω κανόνας, ακυρώνεται! (Σήμερα 12:29 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

5. To κράτος συνεργάζεται με ευσυνείδητους γιατρούς παπάρα Μιχαλόπουλε. (Σήμερα 12:32 από χρήστη Ελένη)

6. @ 12:32: Αυτοί οι «ευσυνείδητοι» γιατροί, βασίζονται καμιά φορά, και, σε ένα γραπτό τεστ με ερωτήσεις, το οποίο ζητούν να συμπληρώσει ο «κρατούμενος» (αφού τον έχουν χώσει μέσα για να έχουν ήσυχο τον κώλο τους).
Μια από τις ερωτήσεις αυτές είναι: «Πιστεύεις - όταν μεταλαμβάνεις - ότι η αγία κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού;». ...Αν είσαι Ορθόδοξος και απαντήσεις «ναι, πιστεύω», τότε τσεκάρουν σαν αρνητική την απάντηση, σε χαρακτηρίζουν σαν άτομο θρησκόληπτο!..
...Και μετά, κοιμούνται με ήσυχη τη συνείδηση (οι επιστήμονες να πούμε, οι «ψυχίατροι» που δεν πιστεύουν σε ψυχή σε Θεό σε Χριστό) με ήσυχη τη (μη χέσω) συνείδησή τους, ...ότι καλά έκαναν και βασίστηκαν στις κατηγορίες των διωκτών σου (με εισαγγελική εντολή), καλά έκαναν και σε μάντρωσαν!..
(Σήμερα 13:12 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)
 


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=5573

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Eilikrina kanoun tetoiou eidous erwthseis oi "eusunhdhtoi" giatroi sthn Ellada pou n afora ta
8rhskeutika pisteuw tou ka8enos?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν τους ενδιαφέρει ακριβώς, το τι πιστεύει κάποιος! Το έντυπο, είναι... «επιστημονικό»!

Άλλωστε, και σύμφωνα με την πιο φανατική παραθρησκευτική οργάνωση, την ΟΟΔΕ, και σύμφωνα με τον φίλο κ. Καρδάση, η θρησκεία είναι... μια νευρασθένεια κι αυτή!

Μη κοιτάς που κάποιοι έχουν κάνει την πίστη, μαγαζί τους! Άλλο το να την εμπορεύεσαι (απόλυτα λογικό) και άλλο να την ομολογείς ευθαρσώς (τι τρέλα) όταν κάποιοι με «τετράγωνη λογική» σε απειλούν να σου φορέσουν ζουρλομανδύα για την πίστη σου αυτή, και για το ότι θρησκεύεις!

Θυμάμαι εδώ, και κάποια ταλαιπωρημένα παιδιά εκεί στο Δρομοκαΐτειο (στην Αγία Μαρκέλλα) που τα τραβούσαν κάθε τόσο διότι ξέδιναν με ναρκωτικές ουσίες, θυμάμαι που είχαν να το λένε για τον Μιχαλόπουλο:
«Αυτός, δεν έχει ανάγκη να συμμετέχει σε αυτό που κάνουμε. Αυτός, την έχει βρει με την θρησκεία!».