Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ



Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009


Ιερώνυμος: Λυπήθηκε (μέχρι δακρύων) που το (υπόλοιπο) αδελφάτο της Συνόδου αθώωσε τον Παντελεήμονα!




ΑΡΧΕΙΟ: Προς τον Άγγελο, τον παλαιοημερολογίτη επισκέπτη του μπλογκ.

ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε
Σάββατο, 21 Ιουνίου 2008 3:31 μμ:

ΑΓΓΕΛΟΣ: «Ο Δεσπότης Παντελεήμων έκανε αυτά που έκανε, για αυτά τα προσωπικά αμαρτήματα υπάρχει άφεση τους, με μετάνοια και εξομολόγηση»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Ο κίναιδος και φιλάργυρος προβοκάτορας στον χώρο της ορθοδοξίας, είναι τόσο αμετανόητος ώστε δεν παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου (δεν λέω δεν πήγε να πνιγεί), δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, έβαλε πλάτες τον Βαρθολομαίο για να εξασφαλίσει το πράσινο φως να ιερουργεί στην περιοχή της μητροπόλεως Αττικής από την οποίαν και αποπέμφθηκε, και τέλος έβγαλε και δέκα πήχες γλώσσα στον επίσκοπο Νικόλαο Χατζηνικολάου (τοποτηρητή) διότι είχε αντίθετη γνώμη, δεν ήθελε δηλαδή να επιστρέψει ο τοιούτος στο θρόνο της μητρόπολης.
Κατάλαβες Άγγελε;

ΑΓΓΕΛΟΣ: «προβλημα φοβέρον υπαρχη και για αυτούς που τόν ξεμροστιασαν»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Ποιοι τον ξεμπρόστιασαν; Προβληματικοί (ομοφυλόφιλοι) όπως και αυτός; Τον εκβίαζαν μήπως με τον τρόπο αυτό; Θα προτιμούσες να τα είχαν βρει, και να μην έβγαινε προς τα έξω η υπόθεση αυτή; Μπράβο Άγγελε!
Στείλε κανένα παιδί σου (αγοράκι, βέβαια) στην φυλακή για να τον παρηγορήσει, πονόψυχε μου «Άγγελε», εσύ!!!..

ΑΓΓΕΛΟΣ: «ησαν οι 3 μαρτυρες που χρειάζονταν να καταθέσουν πρός τήν Δ.Ι.Σ τέλειοι, δηλ μια ζωή εχ Χω, αμωμοι, αναμάρτητοι, αμεπτοι, εαν ησαν εχει καλώς»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Ναι, υπήρχαν κάποιο άγγελοι με φτερά σαν αυτούς που πήγαν να ειδοποιήσουν τον Λωτ στα Σόδομα και στα Γόμορρα, τους οποίους δεν είχε διακορεύσει ο «άγιος» Αττικής! Σου κάνουν αυτοί;

Για ποιους μάρτυρες μιλάς; Για αυτούς που του κρατούσαν φανάρι όταν πηδάγε τα αγόρια; Υπήρχαν τέτοιοι; Δεν νομίζω! Υπήρχε όμως η μαρτυρία των κασετών που από χέρι σε χέρι είχαν φτάσει μέχρι και τα δημοσιογραφικά γραφεία.
Οι κασέτες αυτές παραδόθηκαν λοιπόν επίσημα στην Αρχιεπισκοπή, στον Χριστόδουλο, και άντε να μη σου πω, πώς τις αξιοποίησε, πού τις έβαλε δηλαδή! Άντε!!!..

ΑΓΓΕΛΟΣ: «ειδάλως η κρίση τους ανηκει στόν δικαιοκρίτη Θεό μας.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Η κρίση, περιήλθε στα χέρια του λαού, που άκουσε με τα αυτιά του τους διάλογους από τα έργα του μητροπολίτη. Είναι πολλές φορές, ο πιο αλάνθαστος κριτής μετά τον Θεό. Και η δική του (του λαού), η φωνή έγινε και οργή του Θεού, με αποτέλεσμα τις σημερινές εξελίξεις..

Αλλά, έτσι σας έμαθαν οι γερο-ρασοφόροι που σας τραβάνε από τη μύτη: να μην έχετε κρίση! Γι αυτό, αν και παλαιοημερολογίτες, έσπευσαν έντρομοι, μόλις ξέσπασαν τα σκάνδαλα (παρα-εκκλησιαστικό και παρα-δικαστικό) να υποστηρίξουν τους νεοημερολογιτες «συναδέλφους» τους στην ανομία, διότι έβγαιναν και τα δικά τους άπλυτα στη φόρα:
Αποκαλυπτόταν δηλαδή ότι αυτός που «παραπλάνησε» πρώτος τον νεαρό τότε Γιοσάκη, ήταν ένας δικός σας (ή δικιά σας), ο/η μητροπολίτης σας δηλαδή στη Θεσσαλονίκη...

ΑΓΓΕΛΟΣ: «Τό φοβερότερον ομως, παρακαμπτετε εντέχνως δηλ το δογματικό πρόβλημα αυτων που ακολουθούν φανερά τον επαρατον Οικουμενισμον και παρασύρουν και τους αθώους μαζί των, συγχώρησις δέν υπάρχει ουτε και με μαρτύριον αιματος.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Υπάρχει ένα κοσμικό ρητό επ' αυτού, το: «δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα!»..
Το χαβά σας εσείς! Είμαστε αιρετικοί εμείς, και ορθόδοξοι εσείς οι παλαιοημερολογίτες διότι δεν τρώτε και εσείς από την κρατική κουτάλα!
Αυτή είναι η «δογματική» σας σε τελική ανάλυση, αυτό και το πρόβλημα σας για το οποίο κατά βάθος κόπτεστε!


ΑΓΓΕΛΟΣ: «Ας μετανοίωση ο ερημος ο Δεσπότης μεσα στήν φυλακη και κανοντας και μία ομολογία θα σωθη....αυτο να προσευχωμεθα ολοι αδελφοι.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Εντάξει, «αδελφοί»! Ρωτήσατε όμως αν συμφωνούν μαζί σας και οι «αδελφές» προστάτες του «έρημου» Δεσπότη σας;

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Στη φυλακή οδεύει ο πρώην Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης


«ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

4 σχόλια:

Γνήσια ορθόδοξος εκκλησία είπε...

ο επίσκοπος κήρυκος είναι αυτός της γνησίας ορθοδόξου εκκλησίας. τι ανακατεύεις τον επίσκοπό μας με τον σατανικό πρώην αττικής;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πώς βγάλατε το συμπέρασμα ότι ανακατεύεται;

Γνήσια ορθόδοξος εκκλησία είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΑΣΤΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΛΑΘΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

:D