Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το γάμο του Πρίγκιπος Νικολάου μετά της κ. Τατιάνας…


Θέλουν ένα γάμο στην εξοχή!

Από το σημερινό λοιπόν ρεπορτάζ της κ. Κορίνας Ασλανίδου στην ηλεκτρονική Ζούγκλα μαθαίνουμε ότι:

1. Ο γάμος θα είναι… εξοχικός!

«Ένας πριγκιπικός γάμος θα γίνει στη χώρα μας μετά το καλοκαίρι. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και η σύντροφος του, Τατιάνα Μπλάτνικ, σήμερα έδωσαν συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσαν τον γάμο τους… Το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια και μπορεί να αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη το μέρος. Πάντως, σίγουρα, ο γάμος δεν θα γίνει στην Αθήνα, αλλά στην... εξοχή.»

2. Ο γάμος θα είναι στενός, αλλά όχι και σαν... κορσές!

Δήλωσε ο Νικόλαος: «Ένας ελληνικός γάμος, χαλαρός και σε στενό κύκλο. Θα είναι καλεσμένοι στενοί φίλοι και συγγενείς.»

3. Πόσο χαλαρός και πόσο στενός (αλλά όχι και σαν κορσές), θα είναι ο γάμος;

Διαβάζω: «Γαλαζοαίματοι και high society ζευγάρια του ευρωπαϊκού τζετ σετ θα έρθουν στην Ελλάδα για τον γάμο… Υπέρλαμπρα φορέματα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού, εντυπωσιακά καπέλα, πανάκριβα εντυπωσιακά κοσμήματα, καλοραμμένα κοστούμια από πανάκριβα υφάσματα θα «κλέψουν την παράσταση» στον γάμο της χρονιάς.»

4. Εξοχικός, λοιπόν, και χαλαρός και στενός, αλλά και Ορθόδοξος γάμος!

Διαβάζω: «Η Τατιάνα, για χάρη του αγαπημένου της θα βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη.»

Καταλάβατε;

«Χάρη» θα του κάνει του γαμπρού, για να παντρευτεί στην Ελλάδα (τάχα λέει ήταν δική της επιθυμία να παντρευτεί εδώ), και όχι διότι έχει πράγματι πιστέψει στην Ορθοδοξία, όχι επειδή τη γνώρισε σαν Αλήθεια και έχει κατηχηθεί σε αυτήν.

Ένα σόου (ίσως στην εξοχή κι αυτό) θα είναι και η βάπτιση, όπως και ο γάμος με τα «υπέρλαμπρα φορέματα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού, τα εντυπωσιακά καπέλα, τα πανάκριβα εντυπωσιακά κοσμήματα, και τα καλοραμμένα κοστούμια από πανάκριβα υφάσματα», μέσα στο δάσος, όλα αυτά, φαντάζομαι!!!..

5. Την έβαλε στην πλώρη ο Νικόλαος την Τατιάνα για να της κάνει την πρόταση του γάμου!

Διαβάζω τις δηλώσεις του:

«Την έβαλα στο καΐκι της μητέρας μου και πήγαμε μια μικρή κρουαζιέρα. Δεν ήθελα να ψυλλιαστεί τι πήγα να κάνω και είχε δει κάτι μικρές αλλαγές που είχαν γίνει στο καΐκι επάνω και τις κοίταζε. Της λέω «έλα να σου δείξω λίγο στην πλώρη μια μικρή διαφορά που έχει γίνει» και εκεί έσκυψα και της έκανα την πρόταση και μου λέει «τι κάνεις εκεί κάτω; Σε ένα γόνατο γονάτισα, γιατί, εάν ήταν και στα δύο, θα ήταν σαν να προσευχόμουν… Δεν είχε καταλάβει τίποτα.»

5. Πώς θα είναι το νυφικό;

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Τατιάνα Μπλάτνικ αν έχει επιλέξει το νυφικό, εκείνη απάντησε στα ελληνικά… «Αυτό είναι το μυστικό μου…».

Το μυστικό του... δάσους;

6. Πώς θα είναι τελικά αυτός ο γάμος; "Βλάχικος – εξοχικός", ή "εξοχικός - Βασιλικός";

Διαβάζω: «Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, ο αδελφός της Τατιάνας, Μπόρις, ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος, και άλλοι φίλοι τους. Το ζευγάρι ψάχνει να βρει το ιδανικό μέρος για να παντρευτεί… Θέλουν όλα να είναι παραμυθένια και οι καλεσμένοι τους να περάσουν όμορφα.»

Και να ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα!!!..


«Υπέρλαμπρα φορέματα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού, εντυπωσιακά καπέλα, πανάκριβα εντυπωσιακά κοσμήματα, καλοραμμένα κοστούμια από πανάκριβα υφάσματα», ...
...μέσα στο δάσος, όλα αυτά, φαντάζομαι!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: