Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Yπόθεση παιδεραστίας, στο Ιλιον.



Αντιμέτωποι με βαρύτατα κακουργήματα θα κάτσουν στις 10 Απριλίου 2009 στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών τα τέσσερα «πρόσωπα της φρίκης» που εμπλέκονται στη συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα ανήλικα αγγελούδια, που ξεσκεπάστηκε τον Δεκέμβριο του 2007 στο Ιλιον.

Ο λόγος για την 35χρονη μητέρα-μαστροπό Ειρήνη Τσονοπούλου, τον 44χρονο σύντροφό της Σπύρο Σουχλέρη, τον 84χρονο συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη
και τον 62χρονο ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο, οι οποίοι φέρονται να βίαζαν, να εξέδιδαν και να βασάνιζαν την 11χρονη σήμερα Μ.Π. (κόρη της πρώτης κατηγορούμενης) και τα δύο μικρά παιδάκια (τον 13χρονο Γ.Α. και την 11χρονη αδελφή του) που ζούσαν ως «φιλοξενούμενοι» στο σπίτι-κολαστήριο της οδού Γενναδίου.

Τους πρωταγωνιστές μιας κυριολεκτικά απίστευτης ιστορίας που διαδραματιζόταν για αρκετά χρόνια μέσα σε σκοτεινά διαμερίσματα αλλά και στην εκκλησία (!) της Αγίας Παρασκευής στο Ιλιον, με θύματα τα μικρά αγγελούδια.


Μέσα σε 25 πυκνογραμμένες σελίδες -τις οποίες υιοθέτησε πλήρως το Δικαστικό Συμβούλιο και φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά σήμερα η «Espresso της Κυριακής»- ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χρήστος Μπαρδάκης στήνει στον τοίχο τους τέσσερις κατηγορουμένους. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, όπως «αρρωστημένη, διεστραμμένη και απεχθής σεξουαλική συμπεριφορά», αναφέρεται εκτενώς στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης και περιγράφει με λεπτομέρειες τα έργα και τις ημέρες των τεσσάρων προφυλακισμένων που μόνον αηδία μπορούν να προκαλέσουν.
[...]


Φρίκη για 50 ευρώ


Ωστόσο, η σεξουαλική κακοποίηση του μικρού κοριτσιού δεν σταματάει εδώ, καθώς η μητέρα της την πλάσαρε (έναντι 50 ευρώ τη φορά) και στον
ιερέα της περιοχής, τον Σωτήρη Παπαδόπουλο. Ιδού τι αναφέρει ο εισαγγελέας ότι συνέβαινε από το 2002 μέχρι και τον Ιούνιο του 2005:

«Μεταφερόταν συστηματικά από τη μητέρα της στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Ιλιον Αττικής, όπου έναντι 50 ευρώ τη φορά η μητέρα της την παρέδιδε στον ιερέα Σωτήριο Παπαδόπουλο, ο οποίος εντός του γραφείου του εφημέριου αρχικά τη θώπευε στα γεννητικά της όργανα και ακολούθως εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητα της παθούσας και τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις ερχόταν σε κατά φύσει και παρά φύσιν σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ η μητέρα της προσχηματικά εξερχόταν του Ιερού Ναού ασχολούμενη με την καθαριότητα αυτού.

Τα χρήματα των “υπηρεσιών” της ανήλικης ο Παπαδόπουλος τα έδινε στην παθούσα και αυτή μετά στη μητέρα της. Αυτό επαναλαμβανόταν μία φορά την εβδομάδα».

[...]


Οι ακριβείς κατηγορίες

Οι ακριβείς κατηγορίες που βαραίνουν τους κατηγορουμένους και θα κληθούν να αντικρούσουν στο δικαστήριο είναι οι εξής:

Α) Σωτήρης Παπαδόπουλος (ιερέας): βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας του.

Β) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιού.

Γ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμού κατά συναυτουργία, πορνογραφίας ανηλίκων, μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετών, προμήθειας ναρκωτικής ουσίας προς ιδίαν και αποκλειστική χρήση από κοινού.

Δ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμού τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ' εξακολούθηση, ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου (σ.σ.: φέρεται να βασάνιζε τον μικρό γιο της συντρόφου του), απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αντίστασης και κατοχής ναρκωτικής ουσίας προς ιδίαν και αποκλειστική χρήση.



ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

www.espressonews.gr


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

APXEIO: Η Εκκλησία ξέχασε το δράμα της μικρής

APXEIO: Σιχαμένοι

APXEIO: Ντροπή του! «Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο», λέει ο παπάς!

APXEIO: Ίλιον.Τι ισχυρίζονται τα 4 τέρατα;

APXEIO: [Οι 4 προφυλακισμένοι: «μάνα», «πατριός», ιερέας, «παππούς».]

APXEIO: [Ίλιον: Ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος (Παναγίας Παλατιανής).]

APXEIO: [ΤΑ ΝΕΑ: Ψυχροί και αμετανόητοι οι παιδεραστές του Ίλιον!]

APXEIO: [Member Νventris: Πώς να αγνοήσω τους συμπαραστάτες του παπά?]

APXEIO: Έχετε δίκιο να αναρωτιέστε, αγαπητέ γιατρέ, κ. «Γιώργο Χ»!

APXEIO: Ο άγραφος νόμος του «ου μπλέξεις». (H KAΘHMEPINH)

APXEIO: Κοίτα βρε παιδί μου τόση βία... Αυτό γιαγιά δεν είναι τίποτα

ΑΡΧΕΙΟ: Νέο-Δημοκράτης Πολιτευτής, και συνδικαλιστής ο γερο-σάτυρος

ΑΡΧΕΙΟ: 11χρονη Μαρία: «Θέλω να μείνουν για πάντα στη φυλακή»

ΑΡΧΕΙΟ: [Espresso: «Στον ανακριτή η μάνα-τέρας και οι παιδεραστές.»]

ΑΡΧΕΙΟ: «Θεολόγος», ο εμπλεκόμενος ιερέας στην υπόθεση παιδεραστίας.

ΑΡΧΕΙΟ: «Ο ιερέας με βίαζε, η μαμά μου έκανε πως καθαρίζει το ναό.»!

ΑΡΧΕΙΟ: [ΤΑ ΝΕΑ: «Κλειστές πόρτες στις καταγγελίες για κακοποίηση.»!]

ΑΡΧΕΙΟ: Οι αποκαλύψεις της γιαγιάς και η εξομολόγηση του Γιωργάκη

ΑΡΧΕΙΟ: [Οι παιδεραστές: Ο Σπύρος, ο Αθανάσιος, και ο πάτερ Σωτήριος!]

ΑΡΧΕΙΟ: Η «μάνα» παρέδιδε κάθε βδομάδα το κοριτσάκι στον βιαστή παπά

ΑΡΧΕΙΟ: princess: «Πούλμαν και ολονυχτίες για τον παπά...»

ΑΡΧΕΙΟ: Προς την μπλόγκερ Vaso: «Βάζει το χέρι του» ο Αντίχριστος!!!

ΑΡΧΕΙΟ: Ο παπάς, βίασε την 11χρονη όταν ήταν 9 ετών!

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ:

ΑΡΧΕΙΟ: ΒΙΑΖΑΝ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ πατριός, γείτονας και ο παπάς!!!..

ΑΡΧΕΙΟ: Παιδεραστής ιερέας μέσα στην εκκλησία!

ΑΡΧΕΙΟ: 60χρονος ιερέας, κατηγορείται για βιασμό 11χρονου κοριτσιού!


Δεν υπάρχουν σχόλια: