Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτή είναι η καταραμένη συκιά;

Σπεράντζα Βρανά: Η τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση…

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 07:00

Η τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν ως guest στο «Safe Sex» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανσίου, το 1999.

Το τελευταίο χειροκρότημα στη μεγάλη Σπεράντζα Βρανά θα δοθεί αύριο το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο.

www.naftemporiki.gr

Μαγγίρα-Μάζης: «όπως συμβαίνει τώρα τελευταία»!!!..


Η Μπέτυ περιμένει κοριτσάκι. Πανευτυχής και εκείνη και φυσικά και ο πολίστας Δημήτρης Μάζης…

Όσο για τον γάμο τους - τον πολιτικό βέβαια - αυτόν, θα τον επισπεύσουν…

Τον θρησκευτικό; Ε, αυτός μάλλον θα αργήσει να γίνει, καθώς οι δυο τους βλέπουν πολύ καλή την ιδέα να κάνουν τον γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του μωρού, όπως συμβαίνει τώρα τελευταία.

Πηγή: gossip-tv.gr


20/9/2009

Η Φαίη Σκορδά (παρουσιάστρια του Alter) και ο Γιώργος Λιάγκας θέλουν να ζήσουν τα πάντα πριν πάρουν τον δρόμο για την εκκλησία…


Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, απολαμβάνει τον έρωτά του και είναι πραγματικά ευτυχισμένο!
Πηγή: gossip-tv.gr

«Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, απολαμβάνει τον έρωτά του και είναι πραγματικά ευτυχισμένο!».
…Και μετά, θα έρθει μια πορνική τοπική Εκκλησία (μητρόπολη Γλυφάδας;) για να στεφανώσει (επιβραβεύσει) την πορνική τους σχέση!..

Πέμπτη, 3 Σεπτέμβριος 2009


Εκκλησία («του κώλου») της Ελλάδος: Πάντα χεσμένη από ζευγάρια που την «τιμούν», …μετά το πολιτικό τους «γάμο»!..


Τρίτη, 14 Ιούλιος 2009


Νέα μόδα: Τα Ζευγάρια, να τελούν το μυστήριο (;) του γάμου, …μετά τα βαφτίσια των παιδιών τους!..

Σκύλοι Παράνυφοι: Γίνεται μόδα, στους… «ορθόδοξους» γάμους τής «Εκκλησίας» τής Ελλάδος!

Και πάλι η «Δεξιά του Κυρίου»!


Γκαρσόνι του ΛΑΟΣ και της ΝΔ η Δεσποτοκρατία;


Δεσποτάδες ευλογούν υποψηφίους της ΝΔ και του ΛΑΟΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009


Χείρα βοηθείας από τη διαχρονική σύμμαχο της ΝΔ, τη «Δεξιά του Κυρίου», αναζητεί απεγνωσμένα η κυβέρνηση.

Την ύστατη στιγμή το κυβερνών κόμμα προστρέχει στην Εκκλησία για βοήθεια, ώστε να συγκρατήσει τις διαρροές του και να συσπειρώσει τους σκληροπυρηνικούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

Παράλληλα Ιεράρχες «ευλογούν» υποψηφίους ΝΔ και ΛΑΟΣ, ενώ σε πολλές ενορίες διακινούνται λίστες «θεοσεβούμενων».

www.tovima.gr



Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009

Τα είπε αυτά (τα εμετικά – «χριστιανο»φασιστικά) ο Μητροπολίτης Σπάρτης, για τον Γ. Καρατζαφέρη:???

«Σεμνοί και ταπεινοί» γάμοι στην «Ορθόδοξη» εκκλησία της Ελλάδος…


Κάνετε “κλικ” επάνω στις εικόνες για πλήρες μέγεθος!

Παντελής Μπουκάλας (ο αρθρογράφος στην εφημερίδα "Καθημερινή"): Ο βλάσφημος!


Tου Παντελη Μπουκαλα

Χτυπάει το τηλέφωνο. Μεσημεριάτικα. [...]

Προτού δώσεις δικαίωμα λόγου με το «εμπρός!», το «ναι!», το «ορίστε!» ή ό, τι άλλο έχει κολλήσει με τον καιρό στη γλώσσα σου, ακούς μια ημιμεταλλική φωνή που, χωρίς καν να σε χαιρετήσει, βιάζεται να σε ενημερώσει: «Αύριο, τόσες του μηνός, το κόμμα μας τάδε οργανώνει προεκλογική συγκέντρωση στην περιοχή σας».

Πριν προλάβεις να ρωτήσεις, να θυμώσεις, να ξεσπάσεις κατεβάζοντας κανένα καντήλι σαν ευσεβής χριστιανός, ακούς ένα κλικ και αμέσως έπειτα το γνωστό τουτ-τουτ, τουτ-τουτ.


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ημερομηνία δημοσίευσης: 30-09-09


Παντελής Μπουκάλας: Ο βλάσφημος!

Kιτρινισμός του λευκού

Κύριε διευθυντά

Μπροστά από την κάλπη, ο κάθε πολίτης τίθεται ενώπιον του διλήμματος ή θα ψηφίσει τεχνικά, προσμετρώντας δηλαδή τις πρακτικές συνέπειες της ψήφου του (π.χ. ψηφίζω τον Α για να μην βγει ο Β), ή κατά συνείδηση, δηλαδή ψηφίζοντας τον σχηματισμό που αντανακλά την πολιτική του ταυτότητα. Σε αυτό το δίλημμα πάντοτε επέλεγα τη δεύτερη ατραπό ψηφίζοντας λευκό, θεωρώντας ότι από τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς κανείς δεν αντανακλά τις πολιτικές μου θέσεις και ιδέες.

Χάριν, όμως, στον εκλογικό νόμο και δη στο α. 1 του Ν 3434/2006, κατά τη σύνταξη, ανά εκλογική περιφέρεια, των πινάκων αποτελεσμάτων από τα αρμόδια δικαστήρια, κατά την κατανομή των εδρών, καθώς και για τον καθορισμό του εκλογικού μέτρου, τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρώνται στα έγκυρα. Δηλαδή, όχι μόνο καταστρατηγείται το Σύνταγμα και η πολιτική μας ελευθερία, αλλά και η κοινή λογική. Το Συμβούλιο της Επικρατείας με πρόσφατη απόφασή του (ΣτΕ 117/2008) στήριξε τον ανωτέρω παραλογισμό. Από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η αντιμετώπιση είναι ανεκτική, λέγοντας πως η προσμέτρηση των λευκών στα έγκυρα εναπόκειται στην κρίση των κρατών - μελών.

Η ανωτέρω διάταξη νιώθω ότι με προσβάλλει βαθύτατα. Μπαίνω στο δίλημμα που προανέφερα, σκέπτομαι και αποφασίζω. Επειτα χρησιμοποιώ το λευκό ψηφοδέλτιο που μου παρέχεται στο εκλογικό κέντρο σαν μέσο άσκησης του ύψιστου πολιτικού μου δικαιώματος και υποχρέωσης. Και όλο αυτό όχι μόνο ακυρώνεται, αλλά εκ του αποτελέσματος ευνοεί το πρώτο κόμμα και την αυτοδυναμία του.

Η παραβίαση της πολιτικής ελευθερίας αυτών που ρίχνουν λευκό δεν συνίσταται μόνο στην ακύρωση της ψήφου τους, αλλά και στον ύπουλο κομματικό κιτρινισμό της κατά τον υπολογισμό του εκλογικού μέτρου, όπως επίσης και στον δραστικό περιορισμό των αναποφάσιστων, για τους οποίους αποφασίζει η σχετική πλειοψηφία. Πέραν αυτού, ούτε καν η συμβολική σημασία της λευκής ψήφου δεν μένει άθικτη, καθώς κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συγχέεται με τα άκυρα, δηλαδή με την πολιτική ποιότητα όλων αυτών που είτε από ηλιθιότητα είτε από απροσεξία ή απλά για πλάκα ρίχνουν άκυρα ψηφοδέλτια.

Εν τέλει, και να θες να τιμωρήσεις διά της ψήφου σου το κομματικό αυτό σύστημα, δεν μπορείς να το κάνεις. Το κομματικό σύστημα δεν επιτρέπει αντιπάλους, παρά μόνο εσωτερικούς.

Αντωνης Πιτσιος - Δικηγόρος

H KAΘHMEPINH

Εσπρέσο: «Πρόβα νυφικού για τη Χρύσπα» (σ.σ. Άνθιμε, ετοιμάσου! Σου έρχεται!)


Η φωτογραφία (της… «πρόβας νυφικού»;), από τη σημερινή Εσπρέσο!

Διαβάζω:

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Χρύσπα είναι full in love με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ενώ πολύ σύντομα θα κάνει πρόβα νυφικού προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.


Από το στενό φιλικό της περιβάλλον ακούγεται πως το ειδύλλιο μεταξύ τους γεννήθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας όπου εμφανιζόταν η αοιδός κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν και πολύ γρήγορα εξελίχτηκε σε σοβαρή σχέση. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη, ο επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου και αν κρίνουμε από το μονόπετρο που κοσμεί την τελευταία εβδομάδα το χέρι της, η απάντηση ήταν θετική.

Προφανώς, ο έρωτας ήταν η αιτία και ο λόγος για την εντυπωσιακή... μεταμόρφωση της Χρύσπας σε απόλυτα σέξι θηλυκό.


Στη φωτογράφηση για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που φέρει τον τίτλο «Μέχρι Εδώ» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η... νέα Χρύσπα δεν θυμίζει σε τίποτα την... παλιά. Εμφανώς αδυνατισμένη, με μακριά καστανή κόμη και απίστευτα γραμμωμένη σιλουέτα, ποζάρει με νάζι μέσα στα ελάχιστα αποκαλυπτικά ρούχα και μοιάζει έτοιμη να βάλει ξανά φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

(Από την Εσπρέσο)


Έλα Χρύσπα, όπως είσαι! Έλαααα, όπως είσαι!

Η Βρανά


Η Βρανά, ζούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το δράμα της απώλειας του επί σαράντα πέντε έτη λατρεμένου συζύγου της Παύλου Πατάκα. Η ηθοποιός για πολύ καιρό δεν μιλούσε καθόλου για το θάνατο του συζύγου της και, όπως μας αποκάλυψε, τον έβλεπε σαν όραμα να κάθεται στην πολυθρόνα του…
Επειδή η Βρανά εξέπεμπε μια απαράμιλλη σεξουαλική γοητεία στη σκηνή και στο πανί, παίζοντας κυρίως γυναίκες ελευθερίων ηθών, της δόθηκε ο τίτλος του μεγαλύτερου sex symbol που έχει περάσει από την εγχώρια σοουμπίζ.
Στη δεκαετία του ‘80 ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, ξεκινώντας με την αυτοβιογραφία της, που είχε τον τίτλο «Τολμώ» και περιλάμβανε πολλές γαργαλιστικές λεπτομέρειες της ζωής και της καριέρας της. Στη συνέχεια έγραψε κι άλλα βιβλία, όπως «Το τίμιο μπορντέλο» κ.ά.
Δυστυχώς, ένα αυτοκινητικό ατύχημα που της συνέβη πριν από είκοσι χρόνια τής προκάλεσε χρόνια κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με μπαστούνια.

Το φλογερό ειδύλλιο με τον Βουτσά
Με τον Κώστα Βουτσά γνωρίστηκε σε ένα θίασο στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα κι εκείνη ήταν ήδη μεγάλη φίρμα. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, αρχικά δεν τον ήθελε, αλλά τα έφτιαξε μαζί του για να... εκδικηθεί τη συνάδελφό της Στέλλα Στρατηγού, που ήταν η επίσημη φιλενάδα του και πίστευε ότι πήγαινε να κάνει δεσμό με τον άντρα που τα είχε εκείνη... Το ειδύλλιό της με τον Βουτσά ήταν φλογερό και διήρκεσε περίπου τεσσεράμισι χρόνια. Λέγεται ότι ο Βουτσάς τη χρησιμοποίησε ως σκαλοπάτι για να ανέβει επαγγελματικά…
Το 1963 η Βρανά γνώρισε και παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή της εποχής Παύλο Πατάκα.
Ο Πατάκας, που το 2007 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, πέθανε από εγκεφαλικό το Πάσχα της επόμενης χρονιάς. «Η παρουσία του στο σπίτι ακόμα και μετά το θάνατό του είναι έντονη. Τον βλέπω στην πολυθρόνα που καθόταν κι έβλεπε τηλεόραση… Θα πουλήσω το σπίτι μου, γιατί κάθε θόρυβο που ακούω τον ταυτίζω με τον Παύλο, νομίζω ότι θα μπει μέσα...» είχε εξομολογηθεί, σε συνέντευξη της στην Εσπρέσο!..
Η κηδεία της θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο την Πέμπτη το μεσημέρι.

(Πηγή: Εσπρέσο)



Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009


Πόσο «ξαφνικό» δηλαδή;


Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009


Πέθανε η Σπεράντζα Βρανά


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Παντελεήμονας Μπεζενίτης: Έχει αποφυλακιστεί, και περιμένει το πράσινο φως από τον Βαρθολομαίο για να επανέλθει στο θρόνο της μητρόπολης Αττικής…

Τις «διευκολύνσεις» που θα ζητήσει η Εκκλησία από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στις 4 Οκτωβρίου μελετούν τον τελευταίο καιρό από τα γραφεία τους στην Ιερά Σύνοδο οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα τα πρώτα «ρουσφέτια» που θα ζητήσει η διοίκηση της Εκκλησίας από τη νέα κυβέρνηση είναι η διχοτόμηση της Μητρόπολης Αττικής σε δύο νέες μητροπόλεις: την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, με έδρα το Ίλιο, και την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με έδρα την Κηφισιά, ώστε να μπορέσει να εκλέξει δύο δικούς του ανθρώπους.

Στο μεταξύ, ο Παντελεήμονας Μπεζενίτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφυλακιστεί, περιμένει την απόφαση της εκκλησιαστικής προσφυγής του («έκκλητο») στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

www.paron.gr

Πόσο «ξαφνικό» δηλαδή;


"Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον ξαφνικό χαμό της Σπεράντζας Βρανά. Της ηθοποιού που μεγαλούργησε στον ελληνικό κινηματογράφο και διέγραψε μία σημαντική πορεία στο κόσμο της υποκριτικής.

Η Σπεράντζα Βρανά έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα από ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο..."


gossip-tv.gr




Πόσο «ξαφνικό» δηλαδή;

Θα έπρεπε να το περίμενε, και λόγω ηλικίας, και λόγω βάρους, αλλά και έτσι που είχε εξελιχτεί η υγεία της – μετά το τροχαίο - τελευταία!..



Πέθανε η Σπεράντζα Βρανά


[Σπεράντζα+Βρανά.jpg]

Πέθανε η Σπεράντζα Βρανά

[ΘΕΑΤΡΙΝΑ.jpg] 
Πέθανε σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Σπεράντζα Βρανά.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Ελπίδα Χωματιανού.

Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: www.enet.gr



Διαβάζεται η ατάκα «όλα σκατά, λοιπόν; Όλα;»

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ:
Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2008

Φοβερή ατάκα!



ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ; ΟΛΑ;
Φοβερή ατάκα!
Έχουν σκυλιάσει οι "χριστιανο"-φασίστες, οι κοπρίτες της αυλής της εκκλησίας του κώλου!..


Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ (ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ) ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

...ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΑΧΑ) ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ...
ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ; ΟΛΑ;
(Δημοσίευση : 4 Μαρτίου)


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Πάρε θέση τώρα, ρε Ιερώνυμε, για τον οικουμενιστή φίλο σου!

Ο Βαρθολομαίος, ξανά, στο «ιδιαίτερο» του Βενέδικτου!

ΔΙΑΒΑΖΩ, ΣΗΜΕΡΑ:

ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ (Cappella Sistina)

Το blog «xairete», προς τους επισκέπτες του...



Το blog «xairete», προς τους επισκέπτες του: Ευχαριστούμε που περάσατε! Καθίστε, αν θέλετε, και σχολιάστε μας κιόλας… :-)

Διαβάζεται ο Άγγελος και η Αναστασία

Παρασκευή, 2 Ιανουάριος 2009

Οι άνθρωποι αυτοί (ο Άγγελος και η Αναστασία) αγαπητέ ανώνυμε...


Ο
P. MICHALOPOULOS άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας

Καλό σας μεσημέρι, παιδιά! :-) [Συμπεριλαμβάνω, και, τον «παππού» Άγγελο, Αναστασία!]



Οι άνθρωποι αυτοί (ο Άγγελος και η Αναστασία) αγαπητέ ανώνυμε ή αγαπητή ανώνυμη, μου είναι άγνωστοι προσωπικά.

Είναι όμως τακτικοί αναγνώστες και σχολιαστές των αναρτήσεών μου από το παλιό μου το ιστολόγιο τα «χαιρετίσματα».

Η σχέση μας δε, στην ανταλλαγή σχολίων δεν ήταν πάντα χωρίς εντάσεις διότι τα συγκεκριμένα αυτά εν Χριστώ αδέλφια μου, ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο και αρκετές φορές ξεπερνούν τα κατ εμέ ανεκτά όρια του ζήλου και φτάνουν στο άλλο άκρο.

Πιο τακτική από τους δυο, η Αναστασία που κάποτε (στο παλιό μου μπλογκ) την έλεγξα για άκρα θρησκοληψία και όταν αυτή επέμενε αναγκάστηκα να την αποκλείσω από σχολιάστρια. Τότε (εδώ και ένα χρόνο περίπου), με πήρε στο τηλέφωνο για να μου παραπονεθεί (ευγενέστατα και γελαστά) για τον αποκλεισμό της αυτόν που όπως είπε της στοίχισε διότι ήθελε να συνεχίζει να γράφει σχόλια κάτω από τις δικές μου αναρτήσεις, και μου αποκάλυψε ακόμα ότι ο Άγγελος ήταν αυτός που την συμβούλεψε να μου τηλεφωνήσει. Έτσι κατάλαβα ότι οι δυο τους βρίσκονται «μαζί» σε απόλυτα κοινό ιδεολογικό αγώνα.

Σταμάτησα βέβαια από τότε τον αποκλεισμό της, και συνέχισε να γράφει. Να γράφει, ακόμα και στο νέο μου ιστολόγιο (αυτό το «χαίρετε») που ξεκίνησα πέρσι το καλοκαίρι.

Για να σας βοηθήσω δε στην... έρευνά σας (!!!), σας πληροφορώ ότι όλα τα θέματα (αναρτήσεις και σχόλια) τα σχετικά με τα δυο αυτά πρόσωπα (των εκλεκτών και αγαπητών επισκεπτών – σχολιαστών μου) θα τα βρείτε στις σχετικές με τα ονόματά τους ετικέτες (βλέπε «Άγγελος» και «Αναστασία»), αλλά και στην ετικέτα «παλαιό εορτολόγιο».

Καλή επιτυχία! :-)


Ανάρτηση από τον P. MICHALOPOULOS στο XAIRETE τη 2 Ιανουάριος 2009 8:19 μμ

Γιατί είστε λυπημένοι; Δεν διαβάζετε το «χαίρετε»;

Γιατί είστε λυπημένοι; Δεν διαβάζετε το «χαίρετε»;


Μας διαβάζει…



Διαβάζει τα θέματα:


Χιούμορ: Τι κάνει η γάτα…;

…Γατάκια!

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ:

ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Καληνύχτα, και καλό ξημέρωμα! :-)

ΑΣΤΕΙΑ ΖΩΑΚΙΑ.

Καλό απόγευμα, και φύγαμεεεε! :-)

Άπονη ζωή, μας πέταξες...

ΧΙΟΥΜΟΡ; ΠΟΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ;

Βιογραφικό, για μια καλή θέση στον Παράδεισο!

Παναγιώτης: «ο Κάρολος Ροβέρτος Δαρβίνος, μου είπε ότι..»

Καλό βράδυ! (χοντρός λιγνός)

Καπνίζετε;



Τα είπαμε πάλι με την Αναστασία. ΤΟ Ανέκδοτο της ζωής μου!..


Ο ιερωμένος, η δεξίωση και η πράσινη (χαρτοπαιχτική) τσόχα.


Ένας παπάς διορίζεται σε μια εκκλησία στην Κρήτη...


Μία οικογένεια Άγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές της...


Το email (ανέκδοτο από Ήρα Μαρμαρά)


Τι γιορτή ήταν χτες; Της αγίας… επίδειξης της χρυσοστόλιστης;


Τεστ για το αν είστε… αμαρτωλοί! Πού; Στη σπηλιά του παπα-Ευάγγελου Σφακιανάκη, στα Χανιά!!!..

Έλλη Κοκκίνου: Σαν τραγουδίστρια, σαν νύφη, και σαν μαμά που βαφτίζει το παιδί της…

Έλλη Κοκκίνου: Σαν τραγουδίστρια…



Έλλη Κοκκίνου: Σαν νύφη (με τη μαμά της)…




Έλλη Κοκκίνου: Σαν μαμά που βαφτίζει το παιδί της…


Από την Εσπρέσο, σήμερα, μαθαίνουμε ότι:


1. Η Έλλη Κοκκίνου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης βάφτισαν χθες τον γιο τους, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα (σ.σ. εκεί που είχε γίνει και ο γάμος τους, νομίζω).

2. Η Έλλη μέσα στον ιερό ναό φορούσε ένα κίτρινο μίνι που αναδείκνυε τα κομψά της πόδια…


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Dl0ajM4LvrWX593Qg-3YGti074Aok1VmIilm15pqcttWNwgfb-5LwotcrZHsdb9z3sefBCF-A4Ecv9isL1SG6mEI5m-OOpPHYhXoVH6K02i-n0O7PR4G_JDrB2XhEQDSRpVPJOkDYOcC/s1600/mitropolitis.jpg
Αυτός ο τύπος: Σαν... τοπικός μητροπολίτης!!!..



Εμπορικοί γάμοι: Πωλούνται φωτογραφίες, κλπ.

Διαβάζω σήμερα στην gossip-tv.gr

Το είπαν και το έκαναν. Με γνωριμία και σχέση μόλις ενός μήνα η Klhoe Kardhasian και ο άσος των Lakers, Lamar Odom παντρεύτηκαν χτες στο Los Angeles σε μια πριβέ τελετή μέσα σε ένα σπίτι.

Βέβαια έχουν ήδη πουλήσει τα δικαιώματα των φωτογραφιών του γάμου τους σε μεγάλο αμερικανικό περιοδικό έναντι του ποσού των 300.000 δολαρίων! Παρά το γεγονός ότι η ασφάλεια ήταν τεράστια κάποιες λίγες φωτογραφίες διέρρευσαν.


ΠΗΓΗ: Posugar





P. MICHALOPOULOS είπε...

Εγώ θυμάμαι, τότε που ήμουν πιτσιρικάκι (δεκαετία του ’50), τότε που με πήγαινε η μητέρα μου στον κινηματογράφο το «Σινεάκ» της οδού Σταδίου... Εκεί, μαζί με την παιδική ταινία βλέπαμε και τα «Επίκαιρα».


Θυμάμαι, που είχα δει (στα «Ελληνικά Επίκαιρα») τον Καραμανλή, τότε που δεν είχαμε ούτε ραδιόφωνο! Μαζί, είχα δει και τα «Γαλλικά Επίκαιρα». Θυμάμαι μάλιστα και εκείνον τον εκφωνητή με την χαρακτηριστική φωνή να λέει, περιγράφοντας τη σκηνή: «Ένα μήλο, και μια πατάτα, στολίζουν ένα παρισινό καπελάκι»!..

Από τότε, προοδεύσαμε πολύ! Τώρα οι πολιτικοί και οι διάφοροι επιδειξιομανείς, έχουν βρει πολλούς και διάφορους τρόπους για να προβάλλονται…
Είναι βλέπεις η δουλειά τους τέτοια, κυρίως των καλλιτεχνών, που μια προβολή τους σε ένα γάμο, ή σε βαφτίσια, είναι μια καλή διαφήμιση…

Έτσι, προσέχοντας πάρα πολύ την εικόνα που θα βγει προς τα έξω, φτάνουν πολλές φορές στο σημείο να απαγορεύουν την είσοδο (στο «μυστήριο») σε δημοσιογράφους και σε κάμερες… Αγκαζάρουν την εκκλησία, και βάζουν γορίλες απ έξω για να απαγορεύουν την είσοδο σε όλους όσους δεν έχουν καλέσει!!!..

…Και μετά δίνουν στη δημοσιότητα, επιλεκτικά σε όποιο Μέσο θέλουν, εκείνη την εικόνα (φωτογραφία ή βίντεο) που εκείνοι έχουν τραβήξει, εκείνη που νομίζουν ότι θα τους κολακεύει περισσότερο… Δεν ξέρω δε, αν πληρώνουν ή αν πληρώνονται, ή αν γίνεται δωρεάν αυτό το πασάρισμα, της ρετουσαρισμένης εικόνας τους, προς τα Μέσα. Δεν ξέρω!..

27 Σεπτέμβριος 2009 10:24 πμ


http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_6004.html

Τι αγιογραφίες θέλετε;

Δέσποινα Παγκλαλου είπε...

ti omorfι εικονα . εχεις αγιογραφιες να μας στείλεις?




P. MICHALOPOULOS είπε...

Τι αγιογραφίες θέλετε; Και πού να τις στείλω;



P. MICHALOPOULOS είπε...

Blog «Αγιογραφίες», και ετικέτα «Αγιογραφίες».

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-httpagiograffiti.html




ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Χαίρετε! Σε λίγο ξημερώνει! :-)

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με τον οποίο είχαν γνωριστεί σε καλοκαιρινό θέρετρο οικογενειακώς…


Πού είναι η Μαίρη Ακριβοπούλου; Για να την μπανίσω καλύτερα, για να δω αν κάνω σωστά που την εμπιστεύομαι



Τετάρτη, 9 Σεπτέμβριος 2009

Και πάλι υποψήφια (με το ΠΑΣΟΚ) η «ηθοποιός» Μαίρη Ακριβοπούλου




O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με τον οποίο είχαν γνωριστεί σε καλοκαιρινό θέρετρο οικογενειακώς, είναι εκείνος που πρώτος την εμπιστεύτηκε και της ζήτησε να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος το 2004.


http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_8620.html

Έγινε, και, καπουτσίνος ο οικουμενιστής «θεολόγος» Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ή είναι κάποιος που του μοιάζει;


Με τον κ. Παναγιώτη, η Rihanna;


Προσεχώς: Και, σε ορθόδοξους γάμους τέτοια σόου;

Διαβάζω:

«Μια guest εμφάνιση σε ένα fashion show στη Νέα Ζηλανδία έκανε πριν λίγες μέρες η Pamela Anderson.

Θα εμφανιζόταν στην πασαρέλα τυλιγμένη απλά με ένα ύφασμα από μουσελίνα... αυτό ήταν το concpet.

Τελικά, τυλίχτηκε μεν με το ύφασμα αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει πάνω της και έτσι αποκάλυψε τόσο το στήθος όσο και τα οπίσθιά της στο κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο που γινόταν η επίδειξη.»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ:


Προσεχώς: Και, σε ορθόδοξους γάμους τέτοια σόου;


Άδωνις: "Φτου, γαμώτο! Τώρα που το σκέφτομαι... Την Pamela Anderson έπρεπε να παντρευτώ!


Νεκτάριος: «Εντάξει γλυκιά μου, καλή είσαι για την εκκλησία, μην τα βγάλεις και όλα! Η Κατερίνα είσαι, και όχι η… Pamela!»

Μετά, …«έφταιγε η κακιά η ώρα» σου λέει ο άλλος… Το «κισμέτ», και ποτέ εμείς!!!..

«Απ' του χάρου τα δόντια, κυριολεκτικά γλίτωσε ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Παναγιώτης Βασιλειάδης, σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε το πρωί της Κυριακής κατευθυνόμενος προς την Πάτρα. Συνοδηγός του Παναγιώτη Βασιλειάδη ήταν ο γνωστός ντράμερ Τάκης Κουβατσέας.

Οι δύο τους δέχτηκαν πολύ ισχυρό σοκ καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση ήταν μετωπική, όταν ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα το τζιπ του επιχειρηματία μετά τη σύγκρουση να κάνει τρεις σβούρες και να καταστραφεί ολοσχερώς. Ισχυρό σοκ υπέστη όμως και η Έλλη Κοκκίνου αφού από την στιγμή που πληροφορήθηκε το περιστατικό, δεν σταμάτησε τα τηλέφωνα προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν καλά με την υγεία του συζύγου της.

Η διαδρομή Πάτρα–Αθήνα είναι απόσταση ρουτίνας για τον επιχειρηματία καθώς διαθέτει εκεί πολλά νυχτερινά κέντρα.

Τι να πει κανείς; Έφταιγε η κακιά η ώρα!»

gossip-tv.gr



ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ:

«Τι να πει κανείς;»!..

Πόσο "Κυριακή πρωί" ήταν, όταν
ταξίδευαν; Την ώρα της θ. λειτουργίας ;

Έκαναν έστω και κανένα σταυρό όταν ξεκίνησαν; Ή μήπως…

Μετά, …«έφταιγε η κακιά η ώρα» σου λέει ο άλλος… Το «κισμέτ», και ποτέ εμείς!!!..



Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009

Έλλη Κοκκίνου: Σαν τραγουδίστρια, σαν νύφη, και σαν μαμά που βαφτίζει το παιδί της…

Εκεί φτάσαμε… Να πότε είναι σεμνός ένας γάμος: «Όταν γίνεται στο Δημαρχείο»!..

Διαβάζω σήμερα στην gossip-tv.gr:
«Μόλις πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε η αναγγελία γάμου του Φώτη Μπόμπολα με την αγαπημένη του Ειρήνη Μανουσάκη η οποία ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί με τυμπανοκρουσίες και βεγγαλικά, ΑΛΛΑ σεμνά και ταπεινά στο Δημαρχείο!»



Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2009


Όχι, δεν είναι διαφήμιση για… σουτιέν ή κομπινεζόν! Απλά, ο αρχιεπίσκοπος παντρεύει την κόρη της Άννας Φόνσου!

Δεν πιστεύω Μιχάλη, να έφτασε μέχρι εκεί ο Μα(σ)καριότατος!..

[ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ.jpg]
Γνήσιος εκπρόσωπος τής τοπικής ("του κώλου") σκατο"Εκκλησίας" τής Ελλάδος!


2 σχόλια:




Μιχάλης είπε...
Παναγιώτη,

Κατ' αρχήν ο Γάμος αυτός έγινε Παρασκευή που θεωρείται νηστεία (το ξέρω είμαι αφελής και κάνω χαζές ερωτήσεις) αλλά αναρωτιέμαι άλλη μέρα δεν μπορούσαν να διαλέξουν για τη στέψη τους?

Επίσης, ο Ιερώνυμος μόνος του προσφέρθηκε να χοροστατήσει στο "μυστήριο" ή τον παρακάλεσε η κ. Αννα Φόνσου με τη άνεση που διακρίνει μία επώνυμη και πολύ γνωστή ηθοποιό?

Γιατί ο Ιερώνυμος δεν χοροστατεί σε γάμο κάποιου ανώνυμου αλλά ευσεβούς χριστιανού μεροκαματιάρη?

Γιατί τέτοια περιφρόνηση εκ μέρους των επισκόπων του απλού κόσμου? Άντε ο Χριστόδουλος που ήθελε δημοσιότητα και φώτα επάνω του ο Ιερώνυμος όμως?


28 Σεπτέμβριος 2009 2:29 μμ




P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν είναι αφελείς οι ερωτήσεις σου αγαπητέ Μιχάλη, αλλά πολύ λογικές και εξαιρετικά εύστοχες!

Και δεν είσαι ο μόνος χριστιανός που έχει τις ίδιες απορίες…

Όσο γι αυτό με την Παρασκευή, το πρόσεξα κι εγώ αλλά δεν το σχολίασα διότι ήμουν βέβαιος (και περίμενα) ότι θα το σχολιάσεις εσύ, και να που δεν έπεσα έξω…

Ήμουν δε έτοιμος να σου απαντήσω ότι όσον αφορά στον Ιερώνυμο, θα περιορίστηκε - φαντάζομαι - σε θεωρητική μόνο παραβίαση της νηστείας… «Φάτε μάτια ψάρια» που λένε, με όλα εκείνα τα φορέματα – σουτιέν,
με όλα εκείνα τα φορέματα - κομπινεζόν…

Δεν πιστεύω φίλε, ότι ένας εσχατόγερος σαν αυτόν, να μπόρεσε και να αρτύστηκε περισσότερο… Και, πρακτικά δηλαδή – με έργα - μέσα σε τόσο κόσμο…

Θέλω να πω ότι δεν θα τόλμησε να τσιμπήσει κάποιο μεζέ στο πάρτι που ακολούθησε το «μυστήριο»... Ούτε καν κάποιο σημείο από το μισο-εκτεθειμένο στήθος της νύφης, δεν πιστεύω ότι θα τσίμπησε…

Δεν πιστεύω Μιχάλη, να έφτασε μέχρι εκεί ο Μα(σ)καριότατος!..
28 Σεπτέμβριος 2009 3:38 μμ

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_28.html



Ο αρχιεπίσκοπος, λιβανίζει μια «Παναγία» ντυμένη με μια… κομπινεζόν!..

Διαβάζεται, το… «Ο αρχιεπίσκοπος, λιβανίζει μια… κομπινεζόν!..»

Ο αρχιεπίσκοπος, λιβανίζει μια «Παναγία» ντυμένη με μια… κομπινεζόν!..


[ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ.jpg]
Γνήσιος εκπρόσωπος τής τοπικής ("του κώλου") σκατο"Εκκλησίας" τής Ελλάδος!


http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_28.html

«Καφέ» το λέμε τώρα;


Ένα καινούργιο cafe άνοιξε, λέει, πριν από μερικές μέρες και οι πρώτες που το επισκέφτηκαν ήταν πολλές και διάφορες κοπέλες της showbiz, φορώντας «μικροσκοπικά φορέματα», όπως λέει το ρεπορτάζ.

Παρούσα, και, η Πετρούλα Κωστίδου (η φίλη του Νομάρχη Ψωμιάδη, ...του φίλου του Άνθιμου και του Καρατζαφέρη)…






Κυριακή, 15 Φεβρουάριος 2009

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Τι σχέσεις έχει με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο;



Αυτός ο κύριος λοιπόν (με τις σεξο-Λολίτες του, με τους Αγίους Βαλεντίνους του, με τα καρναβαλια του, τις μαζορέτες του, και με τις Οριεντάλ χορεύτριες του), τι σχέσεις έχει, και, με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο;

Μπορείτε να μου πείτε;

http://xairete.blogspot.com/2009/02/blog-post_3120.html

Τα είπε αυτά (τα εμετικά – «χριστιανο»φασιστικά) ο Μητροπολίτης Σπάρτης, για τον Γ. Καρατζαφέρη ???

[eustathios.jpg]
Μητροπολίτης Σπάρτης, προς Γ. Καρατζαφέρη:

«Είστε ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, ένας άνθρωπος καλλιεργημένος. Έχετε κλείσει στην καρδιά σας Χριστό και την Ελλάδα. Για μένα αυτό λέει πολλά και πιστεύω ότι λέει και για όλη την Ελλάδα.»

(Πηγή: Εσπρέσο)


Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2009

Ποιες είναι οι «τρελές» (με την ομοφυλοφιλική έννοια) στο ΛΑΟΣ, σύμφωνα με τον Ηλία Ψινάκη;


Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2009

Ελάτε, να γίνουμε.. πολλές!..


Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2009

Ποιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν ήθελαν στη Βουλή τον κ. Ψινάκη, φοβούμενοι μην απευθυνθεί σε έναν – έναν από αυτούς, με το… «σκάσε μωρή»;


Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2009

Γιώργος Καρατζαφέρης, προς Ηλία Ψινάκη: «Αγάπη μου, ουά ου ουά !»


Τρίτη, 8 Σεπτέμβριος 2009

Forums.pathfinder.gr (7 Οκτ. 2007): «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.»!!!..


Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2009

Ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, για τον Ηλία Ψινάκη: Έπεσε άγριο-κράξιμο!


Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2009

Παραιτήσεις στο "ΛΑΟΣ" Πιερίας?


Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2009

Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ



[mitropolitis.jpg]



P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι, ένα τέτοιο… ερμαφρόδιτο σύστημα! Αλλά μήπως τώρα, είναι καλύτερη η κατάσταση;

Μη ξεχνάς, ότι αυτοί οι άνθρωποι (το, και, παράνομο ζευγάρι) στεφανώθηκαν από την τοπική Εκκλησία (μητρόπολη Γλυφάδας), και είχαν την αξίωση να χοροστατήσει και ο μητροπολίτης, και ο Αρχιεπίσκοπος στο γάμο τους, που δεν το αποκλείω να πήγαιναν κιόλας αν δεν υπήρχε το ξεφώνισα από το «χαίρετε»!

Μη ξεχνάς, ότι κουμπάρος ήταν ο (και, μασόνος;) Καρατζαφέρης που έχει καταγγελθεί για βλασφημία των θείων, που ζητεί να καταργηθεί η Παλαιά Διαθήκη, σαν… εβραϊκή!

Μη ξεχνάς, ότι στο γάμο αυτό, αλώνιζε και ο άλλος ανεκδιήγητος τύπος, ο Ψωμιάδης, ο νομάρχης, ο κολλητός του Άνθιμου, παρέα εκεί στο ναό με τον κουμπάρο, και ο οποίος Ψωμιάδης δήλωσε ότι το πρώτο παιδί του Άδωνη θα το «λαδώσει» (με ρίγανη;) αυτός μαζί με τον Καρατζαφέρη…

Ποιο μεγάλη ξεφτίλα - από όλη αυτήν την κατάσταση - γίνεται; Δεν γίνεται!


http://xairete.blogspot.com/2009/07/22.html

Ο αρχιεπίσκοπος, λιβανίζει μια «Παναγία» ντυμένη με μια… κομπινεζόν!..

[ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ.jpg]
Γνήσιος εκπρόσωπος τής τοπικής ("του κώλου") σκατο"Εκκλησίας" τής Ελλάδος!

Λέγαμε προχτές σχετικά με τους γάμους μέσα από τους οποίους θέλουν να προβάλλονται διάφορα πρόσωπα του πολιτικού, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Λέγαμε ότι η μεθόδευση της προβολής αυτής (με πριβέ γάμους, με νύφες με το μισό στήθος σε δημόσια θέα, και με άλλα παρατράγουδα που οι παπάδες ανέχονται και ευλογούν), δεν έχει καμιά σχέση με την πίστη στο μυστήριο που υποτίθεται ότι επιτελείται.

Αυτά είπαμε, με αφορμή το γάμο της κ. Λάσπα και άλλων…

Ακόμη, χτες, αναφερθήκαμε και στο γάμο της κόρης της ηθοποιού κ. Φόνσου, με μια ανάρτηση με τίτλο: «Όχι, δεν είναι διαφήμιση για σουτιέν ή για κομπινεζόν! Απλά, ο Αρχιεπίσκοπος παντρεύει την κόρη της Άννας Φόνσου…».
Σήμερα, στο γάμο αυτό (της θετής κόρης της κ. Φόνσου) αναφέρεται και το ρεπορτάζ της κ. Χρύσας Δότσιου στην Εσπρέσο. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι:
1. Η νύφη Ασημίνα Κρητικού-Φόνσου, είναι ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας… (άρα, δεν διαφήμιζε σουτιέν και κομπινεζόν όπως είχαμε υποθέσει…)
2. Ο γαμπρός, Μιχάλης Αναγνωστάκος, εργάζεται στην Ολυμπιακή, στον τομέα του μάρκετινγκ, το σμόκιν του δε, ήρθε ραμμένο από τη Γαλλία ειδικά για τη γαμήλια στιγμή, λέει το ρεπορτάζ…
3. Το μυστήριο «ευλόγησε» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος όμως (ως κοινός γλύφτης διάσημων και άλλων πολιτικών προσώπων) δεν τους μάλωσε για τη γύμνια και την επίδειξη, αλλά τους έβγαλε και λιβανιστήριο λόγο εκεί στο «μυστήριο», ένα λογύδριο με «λόγια αγάπης και με τις ευλογίες του στο ζευγάρι για να έχει μία όμορφη, γεμάτη αγάπη και ευτυχία ζωή», όπως περιγράφει η Εσπρέσο…
4. Και το αποκορύφωμα της βλασφημίας προς το (ας το πούμε) μυστήριο, ήταν τα λόγια της κ. Φόνσου για την εμφάνιση της νύφης… Εκείνη, η ηθοποιός, δεν έβλεπε βέβαια διαφήμιση σουτιέν ή κομπινεζόν! Τι είδε; Διαβάζω:
«Η νύφη, έλαμπε στο ολόλευκο νυφικό της, δημιουργία της Λουκίας. «Σαν Παναγία ήταν» μας είπε η μητέρα της…»!!!..


Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2009


Όχι, δεν είναι διαφήμιση για… σουτιέν ή κομπινεζόν! Απλά, ο αρχιεπίσκοπος παντρεύει την κόρη της Άννας Φόνσου!


Ο αρχιεπίσκοπος, λιβανίζει μια «Παναγία» ντυμένη με μια… κομπινεζόν!..




P. MICHALOPOULOS είπε...
«Εντάξει» είναι το γυναικείο φύλο! Το (ερμαφρόδιτο) φύλο της Μαμωνο-«Εκκλησίας» έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα!

...Της «Εκκλησίας» (του κώλου) της Ελλάδος, που ανέχεται τις τραβεστί αυτές καταστάσεις στα λεγόμενα μυστήρια της, που μόνο μυστήρια δεν είναι, με όλους αυτούς τους κοσμικούς που προσέρχονται στους ναούς με την αυθάδεια και την ξετσιπωσιά, για χαβαλέ, για να την ξεφτιλίζουν!..

...Της σκατο-«Εκκλησίας» του παπαδαριού που ευλογεί το να μετατρέπονται σε «μπουρδέλα» οι ναοί, μόνο και μόνο για να τα κονομάει! :-(

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_2726.html




P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι, απαράδεκτα, αγαπητέ Μιχάλη…
Απαράδεκτα, στην «Εκκλησία του Χριστού» με την οποία όμως δεν έχει καμιά σχέση η… «Εκκλησία του Κουσουριού», η τοπική μας «Εκκλησία» δηλαδή!
:-(
http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_2125.html




P. MICHALOPOULOS είπε...

Δικαιολογημένα απορείς κι εσύ, αγαπητέ Μιχάλη, για τα κακώς κείμενα στην «Εκκλησία» αυτή, που αξία της δίνουμε όταν την αποκαλούμε «εκκλησία του κώλου»!

Δεν θα απορούσαμε όμως, αν το παίρναμε πια απόφαση ότι τα «κακώς κείμενα» είναι μόνο κακά!..

...Ότι αυτά κυριαρχούν και επιπλέουν στην τοπική μας εκκλησία που διεκδικεί πλέον τον τίτλο «σκατο-Εκκλησία» και μόνον αυτόν!

:-(

Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2009


Ακούς, Μιχάλη; Όχι «σκατο-εκκλησία του κώλου», μόνο, αλλά και… «σκυλο-εκκλησία του Κολούμπο»!..




2 σχόλια:

stavroula είπε...

Θα ήθελα να ’ξερα, από πότε άρχισε αυτή η συνήθεια να δίνεται τόση δημοσιότητα σε όλους αυτούς κάθε φορά που παντρεύονται ή βαφτίζουν.

Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να γινόταν κάτι τέτοιο (έφυγα το ’88)
Cheepo celebrities.


27 Σεπτέμβριος 2009 2:27 πμ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Εγώ θυμάμαι, τότε που ήμουν πιτσιρικάκι (δεκαετία του ’50), τότε που με πήγαινε η μητέρα μου στον κινηματογράφο το «Σινεάκ» της οδού Σταδίου... Εκεί, μαζί με την παιδική ταινία βλέπαμε και τα «Επίκαιρα».


Θυμάμαι, που είχα δει (στα «Ελληνικά Επίκαιρα») τον Καραμανλή, τότε που δεν είχαμε ούτε ραδιόφωνο! Μαζί, είχα δει και τα «Γαλλικά Επίκαιρα». Θυμάμαι μάλιστα και εκείνον τον εκφωνητή με την χαρακτηριστική φωνή να λέει, περιγράφοντας τη σκηνή: «Ένα μήλο, και μια πατάτα, στολίζουν ένα παρισινό καπελάκι»!..

Από τότε, προοδεύαμε πολύ! Τώρα οι πολιτικοί και οι διάφοροι επιδειξιομανείς, έχουν βρει πολλούς και διάφορους τρόπους για να προβάλλονται…
Είναι βλέπεις η δουλειά τους τέτοια, κυρίως των καλλιτεχνών, που μια προβολή τους σε ένα γάμο, ή δε βαφτίσια, είναι μια καλή διαφήμιση…

Έτσι, προσέχοντας πάρα πολύ την εικόνα που θα βγει προς τα έξω, φτάνουν πολλές φορές στο σημείο να απαγορεύουν την είσοδο (στο «μυστήριο») σε δημοσιογράφους και σε κάμερες… Αγκαζάρουν την εκκλησία, και βάζουν γορίλες απ έξω για να απαγορεύουν την είσοδο σε όλους όσους δεν έχουν καλέσει!!!..

…Και μετά δίνουν στη δημοσιότητα, επιλεκτικά σε όποιο Μέσο θέλουν, εκείνη την εικόνα (φωτογραφία ή βίντεο) που εκείνοι έχουν τραβήξει, εκείνη που νομίζουν ότι θα τους κολακεύει περισσότερο… Δεν ξέρω δε, αν πληρώνουν ή αν πληρώνονται, ή αν γίνεται δωρεάν αυτό το πασάρισμα, της ρετουσαρισμένης εικόνας τους, προς τα Μέσα. Δεν ξέρω!..
27 Σεπτέμβριος 2009 10:24 πμ


http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_6004.html