Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τα είπε αυτά (τα εμετικά – «χριστιανο»φασιστικά) ο Μητροπολίτης Σπάρτης, για τον Γ. Καρατζαφέρη ???

[eustathios.jpg]
Μητροπολίτης Σπάρτης, προς Γ. Καρατζαφέρη:

«Είστε ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, ένας άνθρωπος καλλιεργημένος. Έχετε κλείσει στην καρδιά σας Χριστό και την Ελλάδα. Για μένα αυτό λέει πολλά και πιστεύω ότι λέει και για όλη την Ελλάδα.»

(Πηγή: Εσπρέσο)


Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2009

Ποιες είναι οι «τρελές» (με την ομοφυλοφιλική έννοια) στο ΛΑΟΣ, σύμφωνα με τον Ηλία Ψινάκη;


Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2009

Ελάτε, να γίνουμε.. πολλές!..


Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2009

Ποιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν ήθελαν στη Βουλή τον κ. Ψινάκη, φοβούμενοι μην απευθυνθεί σε έναν – έναν από αυτούς, με το… «σκάσε μωρή»;


Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2009

Γιώργος Καρατζαφέρης, προς Ηλία Ψινάκη: «Αγάπη μου, ουά ου ουά !»


Τρίτη, 8 Σεπτέμβριος 2009

Forums.pathfinder.gr (7 Οκτ. 2007): «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.»!!!..


Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2009

Ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, για τον Ηλία Ψινάκη: Έπεσε άγριο-κράξιμο!


Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2009

Παραιτήσεις στο "ΛΑΟΣ" Πιερίας?


Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2009

Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ



[mitropolitis.jpg]



P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι, ένα τέτοιο… ερμαφρόδιτο σύστημα! Αλλά μήπως τώρα, είναι καλύτερη η κατάσταση;

Μη ξεχνάς, ότι αυτοί οι άνθρωποι (το, και, παράνομο ζευγάρι) στεφανώθηκαν από την τοπική Εκκλησία (μητρόπολη Γλυφάδας), και είχαν την αξίωση να χοροστατήσει και ο μητροπολίτης, και ο Αρχιεπίσκοπος στο γάμο τους, που δεν το αποκλείω να πήγαιναν κιόλας αν δεν υπήρχε το ξεφώνισα από το «χαίρετε»!

Μη ξεχνάς, ότι κουμπάρος ήταν ο (και, μασόνος;) Καρατζαφέρης που έχει καταγγελθεί για βλασφημία των θείων, που ζητεί να καταργηθεί η Παλαιά Διαθήκη, σαν… εβραϊκή!

Μη ξεχνάς, ότι στο γάμο αυτό, αλώνιζε και ο άλλος ανεκδιήγητος τύπος, ο Ψωμιάδης, ο νομάρχης, ο κολλητός του Άνθιμου, παρέα εκεί στο ναό με τον κουμπάρο, και ο οποίος Ψωμιάδης δήλωσε ότι το πρώτο παιδί του Άδωνη θα το «λαδώσει» (με ρίγανη;) αυτός μαζί με τον Καρατζαφέρη…

Ποιο μεγάλη ξεφτίλα - από όλη αυτήν την κατάσταση - γίνεται; Δεν γίνεται!


http://xairete.blogspot.com/2009/07/22.html

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Την ευχή του Σπάρτης πήρε ο Καρατζαφέρης

28/9/2009

Μετά τη δημοσιοποίηση των θέσεών του για τη φορολόγηση της Εκκλησίας, οι οποίες εξέπληξαν αρκετούς κληρικούς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναζητεί τρόπους να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως έχει δημιουργηθεί.

Ετσι, σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ με τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο, στο πλαίσιο της περιοδείας του Γ. Καρατζαφέρη στη Σπάρτη.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που απασχολούν τόσο την Εκκλησία όσο και την τοπική κοινωνία. Ο κ. Καρατζαφέρης άκουσε προσεκτικά τα θέματα που έθεσε ο μητροπολίτης Ευστάθιος, ενώ από την πλευρά του εξήρε το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Σπάρτης.

Κατά την έξοδό τους ο μητροπολίτης ευχήθηκε καλό κατευόδιο στον κ. Καρατζαφέρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, ένας άνθρωπος καλλιεργημένος. Εχετε κλείσει στην καρδιά σας Χριστό και Ελλάδα. Για μένα αυτό λέει πολλά και πιστεύω ότι λέει και για όλη την Ελλάδα».

ΕΣΠΡΕΣΟ