Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Εσπρέσο: «Πρόβα νυφικού για τη Χρύσπα» (σ.σ. Άνθιμε, ετοιμάσου! Σου έρχεται!)


Η φωτογραφία (της… «πρόβας νυφικού»;), από τη σημερινή Εσπρέσο!

Διαβάζω:

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Χρύσπα είναι full in love με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ενώ πολύ σύντομα θα κάνει πρόβα νυφικού προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.


Από το στενό φιλικό της περιβάλλον ακούγεται πως το ειδύλλιο μεταξύ τους γεννήθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας όπου εμφανιζόταν η αοιδός κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν και πολύ γρήγορα εξελίχτηκε σε σοβαρή σχέση. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη, ο επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου και αν κρίνουμε από το μονόπετρο που κοσμεί την τελευταία εβδομάδα το χέρι της, η απάντηση ήταν θετική.

Προφανώς, ο έρωτας ήταν η αιτία και ο λόγος για την εντυπωσιακή... μεταμόρφωση της Χρύσπας σε απόλυτα σέξι θηλυκό.


Στη φωτογράφηση για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που φέρει τον τίτλο «Μέχρι Εδώ» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η... νέα Χρύσπα δεν θυμίζει σε τίποτα την... παλιά. Εμφανώς αδυνατισμένη, με μακριά καστανή κόμη και απίστευτα γραμμωμένη σιλουέτα, ποζάρει με νάζι μέσα στα ελάχιστα αποκαλυπτικά ρούχα και μοιάζει έτοιμη να βάλει ξανά φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

(Από την Εσπρέσο)


Έλα Χρύσπα, όπως είσαι! Έλαααα, όπως είσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: