Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ελάτε, να γίνουμε.. πολλές!..

Για μιαν ακόμα φορά, την πολλοστή, ο κ. Καρατζαφέρης απέδειξε (κι επέδειξε) ότι είναι ένας απόλυτος κασκαντέρ της (παρα)πολιτικής, ένας αδίστακτος τσαλαβούτας, σαλταπήδας και αρπακολλατζής -όχι μόνον πρότεινε στον κ. Ψινάκη (τον οποίον μόλις προ έτους σκαιώς καθύβριζε) να μπει στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, αλλά χαρακτήρισε και από πάνω ως «φασιστικές» τις έντονες ως προς τούτο αντιδράσεις που προέρχονταν από βουλευτές του ίδιου του κόμματός του! Μύλος!

Κι αφού έγινε της μουρλής, κι αφού έγινε ο κυρ Καρατζαφέρης μαλλιά-κουβάρια με το μισό χριστεπώνυμο πλήρωμα του κόμματός του κι αφού η υποψηφιότης Ψινάκη καθηρέθη κι εξέπεσε, τι βρήκε να πει ο άπαιχτος (αυτός που εμπαίζει τους πάντες) κυρ Καρατζαφέρης; Οτι, εν τέλει, επικοινωνιακώς ωφελήθηκε, διότι επί μια βδομάδα «όλοι μίλαγαν» γι' αυτόν! Απλώς «όλοι μίλαγαν», χωρίς να 'χει σημασία τι έλεγαν! Ο πάτος της φθηνής διαφημιστικής λογικής.

Αλλά, αν κάποιος μπορεί να 'ναι τόσον κυνικός, μπορεί άνετα να 'ναι κι εξ ίσου ηλίθιος (ευφημισμός: γατόνι). Την επόμενη φορά θα μπορούσε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ να γδάρει έναν υποψήφιό του στο Σύνταγμα! Είναι βέβαιον ότι όλη η επικράτεια θα «μιλούσε γι' αυτόν» με τις ώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: