Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η Βρανά


Η Βρανά, ζούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το δράμα της απώλειας του επί σαράντα πέντε έτη λατρεμένου συζύγου της Παύλου Πατάκα. Η ηθοποιός για πολύ καιρό δεν μιλούσε καθόλου για το θάνατο του συζύγου της και, όπως μας αποκάλυψε, τον έβλεπε σαν όραμα να κάθεται στην πολυθρόνα του…
Επειδή η Βρανά εξέπεμπε μια απαράμιλλη σεξουαλική γοητεία στη σκηνή και στο πανί, παίζοντας κυρίως γυναίκες ελευθερίων ηθών, της δόθηκε ο τίτλος του μεγαλύτερου sex symbol που έχει περάσει από την εγχώρια σοουμπίζ.
Στη δεκαετία του ‘80 ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, ξεκινώντας με την αυτοβιογραφία της, που είχε τον τίτλο «Τολμώ» και περιλάμβανε πολλές γαργαλιστικές λεπτομέρειες της ζωής και της καριέρας της. Στη συνέχεια έγραψε κι άλλα βιβλία, όπως «Το τίμιο μπορντέλο» κ.ά.
Δυστυχώς, ένα αυτοκινητικό ατύχημα που της συνέβη πριν από είκοσι χρόνια τής προκάλεσε χρόνια κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με μπαστούνια.

Το φλογερό ειδύλλιο με τον Βουτσά
Με τον Κώστα Βουτσά γνωρίστηκε σε ένα θίασο στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα κι εκείνη ήταν ήδη μεγάλη φίρμα. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, αρχικά δεν τον ήθελε, αλλά τα έφτιαξε μαζί του για να... εκδικηθεί τη συνάδελφό της Στέλλα Στρατηγού, που ήταν η επίσημη φιλενάδα του και πίστευε ότι πήγαινε να κάνει δεσμό με τον άντρα που τα είχε εκείνη... Το ειδύλλιό της με τον Βουτσά ήταν φλογερό και διήρκεσε περίπου τεσσεράμισι χρόνια. Λέγεται ότι ο Βουτσάς τη χρησιμοποίησε ως σκαλοπάτι για να ανέβει επαγγελματικά…
Το 1963 η Βρανά γνώρισε και παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή της εποχής Παύλο Πατάκα.
Ο Πατάκας, που το 2007 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, πέθανε από εγκεφαλικό το Πάσχα της επόμενης χρονιάς. «Η παρουσία του στο σπίτι ακόμα και μετά το θάνατό του είναι έντονη. Τον βλέπω στην πολυθρόνα που καθόταν κι έβλεπε τηλεόραση… Θα πουλήσω το σπίτι μου, γιατί κάθε θόρυβο που ακούω τον ταυτίζω με τον Παύλο, νομίζω ότι θα μπει μέσα...» είχε εξομολογηθεί, σε συνέντευξη της στην Εσπρέσο!..
Η κηδεία της θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο την Πέμπτη το μεσημέρι.

(Πηγή: Εσπρέσο)



Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009


Πόσο «ξαφνικό» δηλαδή;


Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009


Πέθανε η Σπεράντζα Βρανά


Δεν υπάρχουν σχόλια: