Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Τι σόι μυστήριο γάμου θα είναι, χωρίς παράνυφο το «pet» του κουμπάρου; Τι έχει να πει γι αυτό ο μητροπολίτης Σύρου;

Είναι λένε εφοπλιστής, και λέγεται ο Χάρης Βαφειάς. Αυτός λοιπόν ο κύριος, όπως μαθαίνω από την Εσπρέσο, θα είναι κουμπάρος στον κολλητό του (όπως λέει η εφημερίδα) στον επιχειρηματία Λευτέρη Αντωνιάδη.

Ο κουμπάρος λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προόριζε το «pet» του (το σκύλο του;) για να είναι το «παρανυφάκι» στον γάμο αυτό, αλλά λέει, το «pet» θα απουσιάζει… Όχι διότι θα ενοχλούσε τους παπάδες στην εκκλησία αλλά διότι λέει, αντέδρασε η αδελφή του δεύτερου κουμπάρου (του Γιώργου Τσαλίκη)…


Το ζευγάρι, είναι ο Λευτέρης Αντωνιάδης και η Γιάννα Φοράκη, η οποία κατάγεται από τη Χίο και την Αγγλία. Το «μυστήριο» (τι μυστήριο χωρίς «pet»;) θα τελεστεί στις 19 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στη Λια της Μυκόνου.

Ένα άλλο κόλλημα, που αυτό μαζί με την απουσία του «pet» θέτει πλέον σε αμφισβήτηση την εγκυρότητα του γάμου αυτού, είναι μια ακόμα απουσία!

Η απουσία του Χρήστου Μπούτζα (που είναι ο «γελωτοποιός» Βαφειά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ), ο άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα στον Βαφειά. Η απουσία του έχει να κάνει με προσωπικούς του λόγους, αφού θα πρέπει να είναι σε έναν άλλο γάμο… Πολλοί φίλοι του ζευγαριού υπολόγιζαν στην παρουσία του, αφού είναι η ψυχή της παρέας και σε κάθε έξοδό τους τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Κάνει τρελό κέφι. Βάφει το πρόσωπό του με extreme χρώματα, χορεύει, τραγουδάει, σπάει πιάτα!


Αναρωτιέται λοιπόν, και πάλι, κανείς: Τι σόι μυστήριο γάμου θα είναι τελικά αυτό χωρίς τον (σκύλο;) «pet» του κουμπάρου, χωρίς – κυρίως – τον άνθρωπο «γελωτοποιό» του;

Τι έχει να πει γι αυτό ο μητροπολίτης Σύρου;

Θα μας πει ίσως ότι το ζευγάρι (που ζει και κάνει διακοπές μαζί;) είναι παραδοσιακό αφού θα ντυθεί σε χωριστά δωμάτια και ο γαμπρός θα δει τη νύφη λίγο προτού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Θα μας πει ίσως ακόμα - ο μητροπολίτης – ότι είναι θρήσκος ο κουμπάρος αφού θα τους παντρέψει στην αυλή της βίλας του, στο εκκλησάκι που έκτισε ειδικά για τον «κολλητό» του αυτόν!!!..


Ο Μυκονιάτης μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, κ. Δωρόθεος Πολυκανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: