Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Τι σχέσεις έχει με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο;


Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Η Πετρούλα είναι φιλαράκι μου».


Αυτή τη δήλωση έκανε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης (γνωστός και σαν «Ζορό»), απαντώντας σε δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση σχετικά με το τηλεοπτικό «δελτίου καιρού» που παρουσιάζει η «σεξο-Λολίτα» Πετρούλα!


(Πηγή: Ο σημερινός Ελεύθερος Τύπος)


Αλλά και το σημερινό Βήμα κάνει λόγο για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Τη φορά αυτή, για τις καρναβαλικές του φιέστες (χτες, πακέτο και για τον «Άγιο Βαλεντίνο»).

…Δεν υπάρχει σεξο-Λολίτα εδώ, αλλά… μαζορέτες :

Σύμφωνα λοιπόν με την σχετική αναγγελία της Νομαρχίας:

«Από την αρχή ως το τέλος της γιορτής η Ομάδα Λόγου και Τέχνης “Φαντασία” με τις μαζορέτες της και τους κλόουν δίνει τη δική της φαντασμαγορική νότα, με τη ζωντάνια και το ανεξάντλητο κέφι της. O νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στις 12.30».

Έχουμε λοιπόν (από τα σημερινά) και λέμε: 1. Σεξο-Λολίτα, 2. «Άγιος Βαλεντίνος». 3. Καρναβάλι. 4. Μαζορέτες.

Βέβαια, δεν ξεχνάμε ακόμα, ότι το όνομα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ακούστηκε πάλι πρόσφατα, με την υπόθεση του σκανδάλου με το Βατοπέδι. Μάθαμε τότε για την άλλη φίλη του κ. Νομάρχη, την κ. Κάνου η οποία με το ψευδώνυμο Αζέλ ήταν, παλιά, χορεύτρια οριεντάλ σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε και ο Π. Ψωμιάδης!

Αυτός ο κύριος λοιπόν (με τις σεξο-Λολίτες του, με τους Αγίους Βαλεντίνους του, με τα καρναβαλια του, τις μαζορέτες του, και με τις Οριεντάλ χορεύτριες του), τι σχέσεις έχει, και, με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο;

Μπορείτε να μου πείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: