Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Εμπορικοί γάμοι: Πωλούνται φωτογραφίες, κλπ.

Διαβάζω σήμερα στην gossip-tv.gr

Το είπαν και το έκαναν. Με γνωριμία και σχέση μόλις ενός μήνα η Klhoe Kardhasian και ο άσος των Lakers, Lamar Odom παντρεύτηκαν χτες στο Los Angeles σε μια πριβέ τελετή μέσα σε ένα σπίτι.

Βέβαια έχουν ήδη πουλήσει τα δικαιώματα των φωτογραφιών του γάμου τους σε μεγάλο αμερικανικό περιοδικό έναντι του ποσού των 300.000 δολαρίων! Παρά το γεγονός ότι η ασφάλεια ήταν τεράστια κάποιες λίγες φωτογραφίες διέρρευσαν.


ΠΗΓΗ: Posugar





P. MICHALOPOULOS είπε...

Εγώ θυμάμαι, τότε που ήμουν πιτσιρικάκι (δεκαετία του ’50), τότε που με πήγαινε η μητέρα μου στον κινηματογράφο το «Σινεάκ» της οδού Σταδίου... Εκεί, μαζί με την παιδική ταινία βλέπαμε και τα «Επίκαιρα».


Θυμάμαι, που είχα δει (στα «Ελληνικά Επίκαιρα») τον Καραμανλή, τότε που δεν είχαμε ούτε ραδιόφωνο! Μαζί, είχα δει και τα «Γαλλικά Επίκαιρα». Θυμάμαι μάλιστα και εκείνον τον εκφωνητή με την χαρακτηριστική φωνή να λέει, περιγράφοντας τη σκηνή: «Ένα μήλο, και μια πατάτα, στολίζουν ένα παρισινό καπελάκι»!..

Από τότε, προοδεύσαμε πολύ! Τώρα οι πολιτικοί και οι διάφοροι επιδειξιομανείς, έχουν βρει πολλούς και διάφορους τρόπους για να προβάλλονται…
Είναι βλέπεις η δουλειά τους τέτοια, κυρίως των καλλιτεχνών, που μια προβολή τους σε ένα γάμο, ή σε βαφτίσια, είναι μια καλή διαφήμιση…

Έτσι, προσέχοντας πάρα πολύ την εικόνα που θα βγει προς τα έξω, φτάνουν πολλές φορές στο σημείο να απαγορεύουν την είσοδο (στο «μυστήριο») σε δημοσιογράφους και σε κάμερες… Αγκαζάρουν την εκκλησία, και βάζουν γορίλες απ έξω για να απαγορεύουν την είσοδο σε όλους όσους δεν έχουν καλέσει!!!..

…Και μετά δίνουν στη δημοσιότητα, επιλεκτικά σε όποιο Μέσο θέλουν, εκείνη την εικόνα (φωτογραφία ή βίντεο) που εκείνοι έχουν τραβήξει, εκείνη που νομίζουν ότι θα τους κολακεύει περισσότερο… Δεν ξέρω δε, αν πληρώνουν ή αν πληρώνονται, ή αν γίνεται δωρεάν αυτό το πασάρισμα, της ρετουσαρισμένης εικόνας τους, προς τα Μέσα. Δεν ξέρω!..

27 Σεπτέμβριος 2009 10:24 πμ


http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_6004.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: