Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τον γύρο του κόσμου κάνει η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια


Η είδηση για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη κάνει τον γύρο του κόσμου. Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναπαραγάγουν τις πληροφορίες που παίρνουν από την Ελλάδα και κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Ήδη, Μέσα της Ιταλίας, της Τουρκίας, αλλά και της Αγγλίας έχουν ανεβάσει την είδηση της στιγερής δολοφονίας.


www.gossip-tv.gr

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ


Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ο θάνατος του Σ. Γκιόλια σχετίζεται με το Blog «Τρωκτικό»"



ΔΙΑΒΑΖΩ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ...
Γραφει για τον Δημήτρη Τάκη (συμπαρουσιαστή του Χασαπόπουλου στο πρωινό του MEGA):

"Για αυτό εμείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και ποιον ενοχλούμε"!!!

Η βλακώδης ατάκα της ημέρας από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής στο Mega.

Εύγε Δημήτρη. Κερδίζεις... επάξια το βραβείο της βλακείας...



ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ:

...Αυτός ο επαίσχυντος δημοσιογράφος φωτογράφιζε τη δουλειά του Σωκράτη Γκιόλια στο μπλογκ Troktiko. Δικαιολόγησε εμμέσως πλην σαφώς ότι το να γράφεις ό,τι θέλεις αποτελεί δικαιολογία για να βγάλει ο άλλος το εννιάρι πιστόλι και να σε εκτελέσει εν ψυχρώ.

Είχε γραφτεί επανειλημμένα για τον Δημήτρη Τάκη ότι είναι από τους γνωστούς παπαγάλους του MEGA που πληρώνεται με έξτρα μισθό από τη Βουλή και από διάφορα γραφεία Τύπου βουλευτών και υπουργών.

Μπράβο συνάδελφε, το φύλαγες στον Σωκράτη και… το επέστρεψες με τον καλύτερο τρόπο.

Τι είναι προτιμότερο ρε Καραγκιόζη, να υπάρχει ελευθερία και να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και ό,τι πιστεύει ή να βουλώνουμε τα στόματα με καλάσνικωφ και εννιάρια πιστόλια; Είναι δυνατόν να δικαιολογούμε τέτοιες ενέργειες επειδή κάποιος άνθρωπος έγραφε αυτά που πίστευε; Ντροπή και αίσχος!

Πηγή: Sarotiko


ΣΧΕΤΙΚΑ:


Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Agapite Michalopoule eho mia erotisi giati mallon vriskesai se allo kosmo...


Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

Με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου...


[ΠΟΛΕΜΟΣ.jpg]
http://xairete.blogspot.com/2008/07/blog-post_3790.html


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ:

«Νομίζεις ότι μπορείς να χλευάζεις πρόσωπα και θεσμούς; Ό,τι κάνεις είναι απαράδεκτο. Κι αν κάποιος σου πει ότι είσαι μεγάλος μαλάκας, πώς θα αισθάνεσαι; Με τα σχόλια σου δεν βοηθάς κανένα. Κι αν κάποιος τρελός θυμώσει και έρθει να σου τα σπάσει όλα, ή ακόμη να σου κάνει κάτι χειρότερο;

Μη προκαλείς λοιπόν, γιατί κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Οι σοβαροί άνθρωποι όπως ο μακαρίτης αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που τον έβριζες καθημερινά ακόμη κι άρρωστο και νεκρό δεν δίνουν σημασία στις ανοησίες σου.

Ένας τρελός όμως να τα πάρει σοβαρά τα όσα λες, κανείς δεν ξέρει τι θα σου συμβεί τόσο σε σένα όσο και στην οικογένεια σου. Μια ταπεινή συμβουλή από κάποιον που ειλικρινά ακόμη διερωτάται γιατί ακόμη δεν την βρήκες γεμάτη από κάποιον. Γιατί πράγματι είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας.»

(Σεραφείμ - Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ - Πατριαρχείο Αλεξανδρείας)
http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_1603.html


11 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την δολοφονία Γκόλια

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία σχετικά με τη στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

«Σήμερα 19-07-2010 και ώρα 05:20’, άγνωστος – οι δράστες, έξω από την οικία του, που βρίσκεται στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, πυροβόλησαν πολλές φορές 37χρονο ημεδαπό, δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Οι δράστες, μετά την πράξη τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Την 06:00’ περίπου ώρα της 19-07-2010, στη συμβολή των οδών Λεωνιδίου και Λ. Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη, βρέθηκε καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 17-7-2010 από την περιοχή του Αλίμου και εξετάζεται εάν το συμβάν σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Προανάκριση ενεργείται από την Δ.Α.Α./Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./ΤΜΗΜΑ 1ο».

Πηγή: troktiko

Ανώνυμος είπε...

Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ??? (video)

http://www.youtube.com/watch?v=gV8kltxw-qE

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ:

Σήμερα 17:44 από χρήστη ΕΥΑ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΖΕ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" ΣΤΟΥΣ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ"...

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΧΤΑ...ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΣΕΧΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ,ΔΕΝ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Κ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...

Η ΣΕΧΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ...

ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΣΕΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ...

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12349

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
Η «σέχτα» πίσω από τη δολοφονία σοκ του Γκιόλια ή αποπροσανατολισμός;

Σήμερα 15:59 από χρήστη SPARTACUS

ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Αν η ΣΕΧΤΑ είχε τρεις ετοιμοπόλεμους δολοφόνους θα είχε καθαρίσει πολύ πιο ονομαστούς και αντιλαικούς στόχους.

Βαλιστικές ομοιότητες ΔΕν είναι αποδείξεις - πόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορήσει ένα οπλο στην πιάτσια;

ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ.

Έρχονται μεγάλες εξελίξεις στην οικονομία και την αθνική κυριαρχία και τα blogs έπρεπε να εκφοβιστούν και να έρθουν μέσα από την γραμμή των δημοσιοκάφρων.

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12331

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "Δείτε τι έγραψε η Σεμίνα για τον Σωκράτη Γκιόλια":

Σήμερα 16:42 από χρήστη Stefi

"...το Διαδίκτυο που τόσο αγάπησες, απέκτησε τον γαζωμένο απο 13 σφαίρες, μάρτυρά του."

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12324

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Αύριο στις 16:30 η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια

Αύριο η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια. Στις 16:30 το μεσημέρι θα πουν το στερνό αντίο στον μαχητή της δημοσιογραφίας, Σωκράτη Γκιόλια, οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων - όπου ιερέας είναι ο πεθερός του - ο πατέρας Ευθύμης.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης, στην περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο δημοσιογράφος.

gossip-tv.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νίκος Ευαγγελάτος:"Η δολοφονία του Σωκράτη είναι ακόμα πιο σοβαρή απ' όσο φαίνεται"

Μετά την περικοπή των μισθών,των συντάξεων, των εργασιακών δικαιωμάτων,φτάσαμε τώρα και στις εν ψυχρώ εκτελεσεις των δημοσιογράφων. Όλα τα συμπτώματα των χωρών του τρίτου κόσμου ή της Λ. Αμερικής εκδηλώνονται πια στην Ελλάδα με τον πιο ξεδιάντροπο και κραυγαλέο τρόπο. Δολοφονία δημοσιογράφου για τη δουλειά και τις έρευνες του είχαμε να δούμε στη χώρα μας πολλές δεκαετίες.

Είχαν βρεθεί άλλοι τρόποι όπως οι εξοντωτικές αγωγές, τα εξωφρενικά πρόστιμα κλπ για να κάνουν τη φίμωση της έρευνας... θεσμική.

Όμως τώρα πιά, στην εποχή της παρακμής, όλα πρέπει να γίνουν πιο...κραχτά. Η εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια έπρεπε να γίνει με τον πιο μαφιόζικο και προκλητικό τρόπο. Για να στείλει το μήνυμα. Σε όλους.

Δυστυχώς αμφιβάλω πάρα πολύ ότι θα βρεθούν οι δολοφόνοι του. Οπως αποδείχθηκε από τις κινήσεις τους - π.χ. κάψιμο αυτοκινήτου - ήταν πραγματικοί επαγγελματίες.

Αρα και οι εντολείς τους δεν ήταν τυχαίοι απατεωνίσκοι. Είχαν λόγους πραγματικούς και συμβολικούς για να το κάνουν έτσι. Να δείξουν ότι όποιος θα μπαίνει στο δρόμο τους θα έχει την ίδια τύχη. Οτι δε διστάζουν σε τίποτα. Και ότι θα το κάνουν κάθε φορά τόσο "επαγγελματικά" ώστε να μην εντοπίζονται, αν βεβαια θέλει το κράτος να τους εντοπίσει.

Η δολοφονία του Σωκράτη είναι πολύ πιο οδυνηρή από όσο φαίνεται. Γιατί είναι πλήγμα στη δημοκρατία και την ελευθερία. Οπως θα ήταν η δολοφονία κάθε δημοσιογράφου ερευνητή σε μια χώρα που θέλει να λέγεται δημοκρατική.

Βουλιάζει τον τόπο σε ακόμα πιο λασπωμένα νερά. Εκπέμπει μήνυμα κατάρρευσης αξιών και έχει στόχο να εμπεδώσει στην κοινωνία την πρακτική του "νονού" και του γκάγκστερ. Να είναι αυτές πάνω από το νόμο. Οι υπέρτατες αρχές.

Είναι χρέος μας λοιπόν στη μνήμη του Σωκράτη αλλά και στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας να τους πούμε... όχι.

Το νονιλίκι δε θα "περάσει" στο δημόσιο βίο της χώρας.

Νίκος Ευαγγελάτος

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σωκράτης Γκιόλιας: Ετοίμαζε εφημερίδα

Ετοίμαζε εφημερίδα. Είχε κατοχυρώσει τον τίτλο "troktiko" (ο εμπορικός τίτλος ανήκει στον αδελφό του Περικλή Γκιόλια) και θα εξέδιδε εφημερίδα.

Καθημερινό φύλλο με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ που θα έκαιγαν κόσμο.

Η εφημερίδα θα κυκλοφορούσε από Δευτέρα έως Κυριακή με εξαίρεση το Σάββατο και θα κόστιζε μόνο 0,70 λεπτά. Στόχος του Σωκράτη ήταν τα. 5.000 φύλλα την ημέρα και 30.000 την Κυριακή.

Τα σχέδια είχαν προχωρήσει.

Η πρώτη συνάντηση της συντακτικής ομάδας θα πραγματοποιείτο στις 17 Αυγούστου. Στόχος να κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το εγχείρημα δεν προχώρησε. Οι σφαίρες τελείωσαν τα πάντα...

πηγή:fimotro

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ:

1. Άκουσα ηχητικό ντοκουμέντο του Σωκράτη να λέει ότι ο Τριανταφυλλόπουλος τον μισούσε και μόνο νέκρο ήθελε να τον δει!!!! Αν κρύβεται αυτός να ανοίξει έναν τάφο να χωθεί μέσα..ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ..Συγκλονιστικό..Ποιά σεχτα και πράσινα άλογα;..
http://www.greektube.org/content/view/100861/2/
(19/07 18:58 από χρήστη Γιατί θεέ μου;;)

2. TRIANTAFILOPOULE krypsou!!!!!!!!!
(19/07 20:34 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

3. παντως ο 30φυλλο του πλεκει το εγκωμιο στη ζουγκλα, παρα το παλαιο μισος τους, δεν μιλα απλως για το περιστατικο, αλλα τον αγιοποιει.
(19/07 19:25 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

4. H Σέχτα είναι παρακρατική οργάνωση της Ελληνικής αστυνομίας. Η αποκάλυψη του θύματος αφορούσε τις σχέσεις επιχειρηματία με τα σώματα ασφαλείας. Προφανώς κάποιος επιχειρηματίας που εφοδιάζει τα ελληνικά σώματα ασφαλείας με εξοπλισμό υπερτιμολογεί και οι μίζες τρέχουν στα παντελόνια αξιςματικών των σωμάτων ασφαλείας. Έτσι η γνωστή "σέχτα" ανέλαβε δράση και τέλειωσε την υπόθεση. Όποιος περιμένει τώρα να πιαστεί η σέχτα και "να λογοδοτήσει, να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο,να ξετυχιτεί το κουβάρι, να χυθεί άπλετο φώς και να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης" όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις πολιτικοί και δημοσιοκάφροι είναι τουλάχιστον αφελής.
(19/07 22:40 από χρήστη αγκαθι)

5. Τι ενόχλησε την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ Η φωτογραφία-ντοκουμέντο είναι όπως την παρουσίασε το Troktiko απο το διαμελισμένο και νεκρό Αφγανόπουλο στα Πατήσια. Τι ήταν όμως εκείνο που ενόχλησε τους τρομοκράτες; Ο Σωκράτης Γκιόλιας φέρεται να στοχοποιήθηκε από τους τρομοκράτες απο τον περασμένο Μάρτιο όταν το troktiko@blogspot.com αναπαρήγαγε τις συνομιλίες μέσω κινητών τηλεφώνων, κάποιων μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» που καταγράφησαν το βράδυ της έκρηξης βόμβας στα Πατήσια, όταν έχασε τη ζωή του ο άτυχος 15χρονος Αφγανός. Από τα λανθασμένα τότε στοιχεία που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας, μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών των συλληφθέντων, υποτίθεται πως αποδεικνύονταν ότι κάποιοι από τους υπόπτους όχι μόνο έβλεπαν τον 15χρονο να σκαλίζει στον κάδο απορριμμάτων την βόμβα και δεν έκαναν τίποτε, αλλά το διασκέδαζαν κι όλας. «Έλα ρε μ? πλάκα δεν έχουν;», φέρεται να είχε πεί ένας από τους συλληφθέντες βλέποντας το άτυχο αγόρι να περιεργάζεται με την αδερφή του τον σάκο με τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ενώ σε άλλη τηλεφωνική συνομιλία αναφέρεται: «Τους βλέπαμε να τη σκαλίζουν αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε». Τότε μάλιστα στις εφημερίδες είχε "αμαυρωθεί" το ιδεολογικό περίβλημα με το οποίο επεδίωκαν να καλύπτουν τις επιθέσεις τους οι τρομοκράτες. http://crimesonair.blogspot.com/2010/07/blog-post_7356.html
(Σήμερα 02:20 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12349

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ
(στο θέμα «Aγωνία για νέο χτύπημα από τη ΣΕΧΤΑ»):

OTAN EIPAN POS EXARTHROSANE TON «E.A.» KAI BRIKAN TA OPLA THS ORGANOSHS POIOS MAS LEEI OTI EKEI DE BRIKAN OPLA KAI «SEXTA» KAI «17N» KAI «E.A.» TAYTOPOIHMENA TA OPOIA DOSANE KATOPHN SE PRAKTORES KAI BARANE EPILEKTIKA KAI TA BAFTIZOUN TROMOKRATIA?????

(Σήμερα 14:04)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12492

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είναι πίστη, είναι βεβαιότητα για πολλούς, ότι πρόκειται - πράγματι - για παρακράτος εκτελεστών συμβολαίων θανάτου!

Ότι κάποιοι, εκμεταλλεύτηκαν, και, την κόντρα «Ζούγκλας» - «Τρωκτικού»... Έτσι ώστε τρώγοντας τον έναν, εξέθεσαν (έθαψαν παράλληλα) και τον άλλον...

Με ένα σμπάρο (16 σφαιρών) δυο τρυγόνια!..

http://xairete.blogspot.com/2010/07/stavroula.html