Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ


Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη...

Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησε να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Oι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζονται τα κίνητρα της δολοφονίας.

Λίγο μετά τις 07:10 το πρωί η αστυνομία βρήκε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμένο ΙΧ.


http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5165.html



Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τον γύρο του κόσμου κάνει η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια


Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ο θάνατος του Σ. Γκιόλια σχετίζεται με το Blog «Τρωκτικό»"

13 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Θέμα 9.89" και ένας από τους ιδιοκτήτες του blog Troktiko.

πηγή:newsit

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μ.Xρυσοχοϊδης: ''Φέρτε μου όλα τα δημοσιεύματα του blog''

Σε όλους τους χώρους των επιχειρηματιών, εκδοτών, δημοσιογράφων, πολιτικών και ανθρώπων της νύχτας προσπαθεί να βρει άκρη η ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου και τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ. Χρυσοχοίδης ζήτησε από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένα προς ένα όλα τα δημοσιεύματα στο troktiko τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα ώστε να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ. να βρει άκρη και να ξετυλίξει το κουβάρι της άγριας δολοφονίας.

πηγή:fimotro

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση προκαλεί σοκ, τόσο από την άποψη ότι ο δολοφονηθείς αφήνει πίσω του ένα παιδί δύο ετών όσο και από την άποψη πως η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός δημοσιογράφου με ενέδρα θανάτου αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για την ελληνική κοινωνία.

Σόμπολος: «Μαφιόζικη δολοφονία»
«Πρόκειται για καθαρά μαφιόζικη επίθεση, για μια μαφιόζικη δολοφονία. Του είχαν στήσει καρτέρι, τον ειδοποίησαν ότι του κλέβουν το αυτοικίνητο και τον γάζωσαν. Ηταν χτύπημα κατά της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης». δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος

Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του "Ράδιο Θέμα", ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό επειδή επί πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης και αρχισυντάκτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης ασχολούνταν με το αθλητικό ρεπορτάζ (καλύπτοντας τον στίβο) και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο διαδίκτυο.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς δεν ήταν τηλεοπτικό πρόσωπο. Ωστόσο ήταν ιδιαίτερα γνωστός εντός του δημοσιογραφικού χώρου. Ήταν 37 ετών, παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί, ηλικίας περίπου δύο ετών.

Επί σειρά ετών υπήρξε στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τον οποίο οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν επεισοδιακά πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε, αν και τους συνέδεε κουμπαριά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα στο διαδίκτυο, η οποία μάλιστα έφτασε και στις δικαστικές αίθουσες.

Λεγόταν ότι ο δολοφονηθείς ήταν άνθρωπος με ισχυρές διασυνδέσεις στο μπλογκ troktiko, το οποίο από το πρωί αποδίδει φόρο τιμής στον Γκιόλια αναρτώντας μηνύματα αναγνωστών και αναφέροντας «αντίο Σωκράτη, καληνύχτα Ελλάδα», «δεν είσαι νεκρός», «Σωκράτη, είμαστε όλοι εδώ» κλπ.

Τους τελευταίους μήνες ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στο «Ράδιο Θέμα», ενώ λέγεται ότι εκτελούσε χρέη συμβούλου στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Παράλληλα, ποτέ δεν είχε εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη, το αθλητικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα αυτό του στίβου, το οποίο κάλυπτε τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Πρωταθλητής».

http://www.madata.gr/epikairotita/social/70287.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σκότωσαν μαφιόζικα συνάδελφο κι αυτοί παίζουν στρουμφάκια

Δε λέω, μπορεί να μην έχουν και καμία τεράααστια στενοχώρια, ωστόσο ούτε ηθική δεν έχουν; Μάλλον όχι (το "μάλλον" κατ' ευφημισμό), καθώς τα κανάλια δε φαίνεται να γνωρίζουν την έννοια "δημοσιογραφική αλληλεγγύη".

Το STAR παίζει παιδικά, το Alter ό,τι έχει ξεμείνει από το χειμώνα, ο Αlpha κάτι σήριαλ που δε τα θυμάται ούτε η μάνα τους...

Σκοτώθηκε ενας άνθρωπος και το γεγονός αντιμετωπίζεται με... δημοσιογραφική ανωτερότητα, τουτέστιν, αδιαφορία.

Ας δούμε Στρουμφάκια, λοιπόν!..

πηγή:fimotro

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ:



Σήμερα 10:29 από χρήστη SPARTACUS

Με τον υποκριτή τον ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ήταν στα δικαστήρια και στα μαχαίρια. Δεν περνούσε μέρα που να μην τον ξεσκαπάσει τον εκατομμυριούχο "προστάτη των φτωχών" ο Γκόλιας.

Όσο σίχαμα και να είναι δεν το έχω να πληρώνει ο Μάκης δολοφόνους.

ΤΟ ΓΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ.

Έφεραν επαγγελματίες (που ποτέ δεν θα βρεθούν) και τον έφαγαν τον άνθρωπο...

...γιατί η ενημέρωση είναι δύναμη και ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ο Σωκράτης Γκόλιας ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΝ!

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12288

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σωκράτης Γκιόλιας: Έγκυος στο 2ο παιδί η σύζυγός του

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Γκιόλιας, ο άνθρωπος που λεγόταν ευρέως ότι βρισκόταν πίσω από το blog troktiko αν και εκείνος το αρνιόταν κατηγορηματικά, είχε αστυνομική συνοδεία από τις επτά το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, γεγονός που φαίνεται να γνώριζαν καλά οι δράστες.

Η δολοφονία του αποκτάει ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς πως η σύζυγός του διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ μέχρι στιγμής νομίζει πως ο άντρας της είναι βαριά τραυματισμένος.

πηγή:yupi

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ...
Γραφει για τον Δημήτρη Τάκη (συμπαρουσιαστής του Χασαπόπουλου στο πρωινό του MEGA):

Πόσο μα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι αγόρι μου;

"Για αυτό εμείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και ποιον ενοχλούμε"!!!

Η βλακώδης ατάκα της ημέρας από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής στο Mega.

Εύγε Δημήτρη. Κερδίζεις...
επάξια το βραβείο της βλακείας...

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12297

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Αυτός ο επαίσχυντος δημοσιογράφος φωτογράφιζε τη δουλειά του Σωκράτη Γκιόλια στο μπλογκ Troktiko.

Δικαιολόγησε εμμέσως πλην σαφώς ότι το να γράφεις ό,τι θέλεις αποτελεί δικαιολογία για να βγάλει ο άλλος το εννιάρι πιστόλι και να σε εκτελέσει εν ψυχρώ.

Είχε γραφτεί επανειλημμένα για τον Δημήτρη Τάκη ότι είναι από τους γνωστούς παπαγάλους του MEGA που πληρώνεται με έξτρα μισθό από τη Βουλή και από διάφορα γραφεία Τύπου βουλευτών και υπουργών.

Μπράβο συνάδελφε, το φύλαγες στον Σωκράτη και… το επέστρεψες με τον καλύτερο τρόπο.

Τι είναι προτιμότερο ρε Καραγκιόζη, να υπάρχει ελευθερία και να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και ό,τι πιστεύει ή να βουλώνουμε τα στόματα με καλάσνικωφ και εννιάρια πιστόλια; Είναι δυνατόν να δικαιολογούμε τέτοιες ενέργειες επειδή κάποιος άνθρωπος έγραφε αυτά που πίστευε; Ντροπή και αίσχος!

Πηγή: Sarotiko

P. MICHALOPOULOS είπε...

Oι δηλώσεις του δικηγόρου του Σωκράτη Γκιόλια

http://www.youtube.com/watch?v=6AlqyIjATgg&feature=player_embedded#!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Από το πρωί ο ραδιοφωνικός σταθμός «Θέμα» έχει κατακλυστεί από μηνύματα ακροατών που εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους αλλά και τον αποτροπιασμό τους για την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια, ενώ το ίδιο ισχύει και με το μπλογκ «troktiko» που αναδημοσιεύει μηνύματα αναγνωστών. Πηγή: Star

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το πρωί, στην Ηλιούπολη... Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δράστες που ήταν πιθανότατα τρεις, πυροβόλησαν με δυο πιστόλια των εννέα χιλιοστών και το θύμα δέχθηκε συνολικά δεκαέξι σφαίρες. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμβόλαιο θανάτου και η δολοφονία ήταν άψογα οργανωμένη. Οι δράστες φορούσαν στολές, που δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν αστυνομικές, της Δημοτικής Αστυνομίας, ή υπαλλήλων σεκιούριτι. Ο ένας χτύπησε το κουδούνι του δημοσιογράφου που έμενε στο δεύτερο όροφο, στην οδό Δαιδάλου 21, μαζί με τη σύζυγό του και το μόλις τριών ετών παιδί τους και του είπαν, ότι χτυπούσε ο συναγερμός του αυτοκινήτου του, γι'αυτό και κατέβηκε μέσα στη νύχτα να δει τι είχε συμβεί. Καθώς όμως βγήκε από το ασανσέρ και άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, οι δράστες τον γάζωσαν με τα δύο πιστόλια και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί προχθές από τον Αλιμο, βρέθηκε καμένο λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, σε απόσταση περίπου ενάμιση χιλιομέτρου από τον τόπο της δολοφονίας. Τα κίνητρα της δολοφονίας ερευνώνται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ
(στο θέμα «Aγωνία για νέο χτύπημα από τη ΣΕΧΤΑ»):

OTAN EIPAN POS EXARTHROSANE TON «E.A.» KAI BRIKAN TA OPLA THS ORGANOSHS POIOS MAS LEEI OTI EKEI DE BRIKAN OPLA KAI «SEXTA» KAI «17N» KAI «E.A.» TAYTOPOIHMENA TA OPOIA DOSANE KATOPHN SE PRAKTORES KAI BARANE EPILEKTIKA KAI TA BAFTIZOUN TROMOKRATIA?????

(Σήμερα 14:04)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12492

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είναι πίστη, είναι βεβαιότητα για πολλούς, ότι πρόκειται - πράγματι - για παρακράτος εκτελεστών συμβολαίων θανάτου!

Ότι κάποιοι, εκμεταλλεύτηκαν, και, την κόντρα «Ζούγκλας» - «Τρωκτικού»... Έτσι ώστε τρώγοντας τον έναν, εξέθεσαν (έθαψαν παράλληλα) και τον άλλον...

Με ένα σμπάρο (16 σφαιρών) δυο τρυγόνια!..

http://xairete.blogspot.com/2010/07/stavroula.html