Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Agapite Michalopoule eho mia erotisi giati mallon vriskesai se allo kosmo...

ΣΧΟΛΙΑ

Agapite Michalopoule eho mia erotisi giati mallon vriskesai se allo kosmo, to diko sou.

ehei parei pote to afti sou gia ta orgia pou kanoun oi kolopapades?

gia tis hontres mases (hrimatikes ennoo), gia ta poustrilikia, gia ta allaksokolidia? aftoi forane rassa kai den fovountai min tous kapsei o theos, kratane iera skevi kai den fovountai kai milas gia tous allous anthropous?

den ksero ti shesi eheis me tin ekklisia kai de me noiazei alla kopse do mesa tin ypokrisia giati yparhei file kai theos.

(Σήμερα 10:08 από χρήστη Χωρίς Όνομα)




Αγαπητέ / αγαπητή (10:08), καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η σχέση μου με την Εκκλησία είναι αυτή του ενεργού Ορθόδοξου μέλους Tης. Και θα είχατε δίκιο να με λέτε υποκριτή, αν δεν ήμουν το μοναδικό πρόσωπο που καταγγέλλω με τον τρόπο αυτό, όλα αυτά τα τρωτά που αναφέρατε...

Τρωτά, που καταγγέλλω από πολλά χρόνια... Και πριν από τρία χρόνια, συγκροτημένα, σε ένα μπλογκ που είχα (το «χαιρετίσματα») σε ένα χώρο του ΔΟΛ...

Ένα μπλογκ με 7.000 αναρτήσεις και 14.000 σχόλια (στους 9 μήνες που λειτούργησε), με εκατομμύρια επισκέψεις... Ένα μπλογκ, που έγινε ο φόβος και ο τρόμος του σάπιου εκκλησιαστικού κατεστημένου... Τόσος ο φόβος τους, που άρχισαν οι απειλές κατά της ζωής μου! Τόσο από μέσα από την διαχείριση, όσο και από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας... Και επειδή οι απειλές δεν με έκαναν να υποχωρήσω, το μπλογκ «χαιρετίσματα» απενεργοποιήθηκε... Προσπάθησα μετά να στήσω ένα άλλο, το «χαιρετίσματα-στοπ», αλλά μέσα σε μια εβδομάδα το απενεργοποίησαν κι αυτό!

Καταλάβατε «σε τι κόσμο βρίσκομαι»;

(Σήμερα 12:50 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=8013

Δεν υπάρχουν σχόλια: