Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… «ΚΑΣΤΑΝΟ» (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ:

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 

Μετά από τις βρώμικες πλαστικές παντόφλες του… Μετά από τη στρατιωτική του φανέλα με μια χεσμένη του σκελέα… Και μετά από τα ματογυάλια ηλίου του γέροντα Παΐσιου –προσωπικά του είδη που λατρέψαμε πρόσφατα σε ορθόδοξους ναούς… Από σήμερα, με τη χάρη του θεού… Τίθεται σε προσκύνηση, και ένα αποξηραμένο κάστανο –θαυματουργό… Ακριβές αντίγραφο, του αναλλοίωτου δεξιού όρχεως (όσιο παπάρι) του αγίου γέροντα!

ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… «ΚΑΣΤΑΝΟ» (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ:
1. Η stavroula (Βιρτζίνια ΗΠΑ),
σχολίασε την σχετική ανάρτηση του ιστολογίου "XAIRETE", και είπε...
Εχουμε ξεφυγει τελειως..
Θεε και Κυριε Ελεος.
(15 Ιουλίου 2017 - 3:19 π.μ.)
2. Ο P. MICHALOPOULOS, απάντησε...
Εμείς Σταυρούλα, σαν να το προβλέπαμε όλο αυτό το κακό, και γι αυτό και φωνάζαμε. Πάνω από 10 χρόνια κρατάει αυτός ο σχετικός καθημερινός αγώνας μας. Πάνω από 1.000 οι σχετικές αναρτήσεις διαμαρτυρίας μας, στο ιστολόγιο «χαίρετε».
Βλέπαμε την κατρακύλα, και προσπαθούσαμε να την φρενάρουμε.
Ήμασταν όμως τόσο μόνοι στον αγώνα, και όλοι οι άλλοι άφριζαν και λύσσαγαν εναντίον μας… Και πάντα επιδίωκαν –αμέτρητα τα παραδείγματα, εκτός από την ηθική, ακόμα και αυτήν την φυσική μας εξόντωση. Στο χορό αυτό -μαζί, τόσο αυτοί που κατρακυλούσαν –τα άλογα τα πρόβατα, όσο και οι «λογικοί», οι καθοδηγητές τους, αυτοί που τους έστελναν στον γκρεμό.
Όλοι αυτοί μας σκυλόβριζαν ασταμάτητα , μας απειλούσαν και προσπαθούσαν να μας φιμώσουν. Χιλιάδες οι απόπειρες, και πολλές φορές τα κατάφερναν. Πόσες φορές δεν έχω μείνει χωρίς facebook! Μέχρι και χτες ακόμα συσπειρώθηκαν εναντίον μου, και για ένα μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να αναρτήσω πουθενά -εκεί στο facebook, αυτό το σκωπτικό το σχόλιο μου, αυτό το σχετικό με το… θαυματουργό κάστανο! Έδωσα όμως μάχη, και γι αυτό. Διαμαρτυρήθηκα, και κατάφερα γρήγορα το ξεμπλοκάρισμα μου.
Έτσι που λες! Όπως τα λέγαμε. Ο Παΐσιος, σαν κατασκεύασμα των απανταχού ορθοδόξων φασιστοχριστιανών… Αυτό που εμείς συνεχώς το καταγγέλναμε σαν ένα διαβολικό δούρειο ίππο μέσα στα τείχη της Εκκλησίας μας, έσκασε πια για τα καλά, και από μέσα από τη μαύρη κοιλιά του, βγήκαν από εκεί μέσα με ορμή, όλοι οι κρυμμένοι δαίμονες της κόλασης, και μπήκαν μέσα σε χιλιάδες οπαδούς του κωλόγερου, σε κληρικούς και λαϊκούς. 
Και να τα αποτελέσματα, της πολυετούς αυτής δαιμονοποίησης -στα μέτρα του Αντίχριστου, ενός κωλογερο-καλογέρου του αγίου Όρους: Η δαιμονοποίηση αυτού -εκ μέρους τους, έγινε μπούμερανγκ εναντίον τους, και έχει δαιμονίσει κυριολεκτικά, και αυτούς τους αρχηγούς –κληρικούς και λαϊκούς, και όλον αυτόν τον κόσμο –το ποίμνιο τους… 
Και έτσι έχουμε όλες αυτές τις γελοίες εκδηλώσεις ομαδικής σατανικής παράκρουσης!
Φοβούμαι δε, ότι η κατάσταση είναι πια μη αναστρέψιμη!
Ποιος θεός λοιπόν, και ποιο έλεος πια;
Περάσαμε ήδη για τα καλά -σαν έλληνες και σαν χριστιανοί, στην εποχή της Αποκάλυψης... Αυτής του Θηρίου, του Αντίχριστου, του Ψευδοπροφήτη!
(15 Ιουλίου 2017 - 6:34 π.μ.)
 stavroula είπε...
Δυστηχως ετσι... 

διαβαινουμε μεταβατικες περιοδους κι όχι μονο σε οικονομικη κριση αλλα και κριση ηθων, χειροτερα δε μεσα στην ιδια την Εκκλησια. :(
Aλλα υπαρχει Κυριος! 
(15 Ιουλίου 2017 - 8:04 μ.μ.)
P. MICHALOPOULOS είπε...
ΝΑΙ... υπαρχει Κυριος!
(15 Ιουλίου 2017 - 8:39 μ.μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Δημήτρης Γιαννόπουλος
Αν μπορούσε να μιλήσει ο Γέροντας μπορεί και να τους.... διαολοστελνε !!!
Panagiotis Michalopoulos 

Τετοια γίνονταν και όσο ζούσε, ο χαμένος! Έλεγε αυτός στους επισκέπτες του τα πολλά και διάφορα χαζο-παραμύθια του, και ναρκισσευόταν με τους χάνους οπαδούς του, που τον άκουγαν με το στόμα ανοιχτό… Μετά, από στόμα σε στόμα όλα αυτά τα γελοία μεγαλοποιούνταν, διαδίδονταν και καταγράφονταν! 
Του έλεγαν μετά οι επισκέπτες του (όπως και ένας μαθητής μου, ο φοιτητής τότε κ. Χρονόπουλος, παπαδοπαίδι): «είπατε τέτοια πράγματα γέροντα;» Και εκείνος, έκανε πως τάχα στενοχωριόταν και τους έλεγε: «όχι ρε παιδιά, δεν τα είπα έτσι! Τι να κάνω λοιπόν; Να μη μιλάω καθόλου για να μη διαστρέφουν τα λόγια μου;» 
Στην πραγματικότητα όμως τα ήθελε ο κώλος του, δηλαδή του άρεσε –έστω και αρνητικά, όλη αυτή η δημοσιότητα. 
Ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο ψώνιο ο καλόγερο-καλόγερος –από έφηβος, από τα νιάτα του κιόλας, και κατά βάθος ηδονιζόταν με όλα αυτά… Και έτσι αύξανε η δημοτικότητα του, η πελατεία του, και αυτός καλοπερνούσε!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=456864811380368&set=a.125261067874079.1073741827.100011705593132&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: