Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δεν ξέρω ποιοι γέλασαν και ειρωνεύτηκαν τον «άγιο». Εγώ, τώρα την είδα την ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Bla-bla news
14 ώρες πριν

Άγιος Εφραίμ: «Θα κάνω πολλά Θαύματα… πριν έλθουν τα μεγάλα δεινά…»
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1010239515764075&id=614071265380904
ΣΧΟΛΙΑ:
Γιαννης Ιωαννου 

Δεν βρισκω το λογο που καποιοι γελατε και ειρωνευεστε τον Αγιο. 
Αν σας φαινονται ανουσια οσα γραφονται στο αρθρο, μπορειτε να αποχωρησετε σιωπηλα απο τη σελιδα. 
Το να χλευαζεις ομως ενα Θειο προσωπο ειναι μεγαλη αμαρτια.
Panagiotis Michalopoulos 
1. Δεν ξέρω ποιοι γέλασαν και ειρωνεύτηκαν τον «άγιο». Εγώ, τώρα την είδα την ανάρτηση.
2. Ίσως κάποια σχόλια να έχουν διαγραφεί. Κάποιων, που θεώρησαν ανούσια τα όσα μύρια κείμενα γράφονται συνέχεια, από τους γνωστούς -άγνωστους χριστιανοφασίστες -διαχειριστές των αμέτρητων «θρησκευτικών» σελίδων.
3. Είναι όμως φασιστικό και το να διαγράφονται αντίθετες φωνές (ή να προτρέπονται κάποιοι αδελφοί μας να αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο), και την ίδια στιγμή να παραμένουν -στην ίδια χουντο-σελίδα, όλοι αυτοί που βρίζουν όσους «αμαρτωλούς» διαφωνούν με τους τάχα άγιους, με τα τάχα θεία πρόσωπα, ανύπαρκτα στην ουσία, που κάποιοι τα είδαν λέει στο όνειρο τους...

Και που για να βγουν αληθινοί, βρήκαν και κάτι κόκκαλα (μια γυναίκας;), τα έντυσαν σαν να είναι κάποιος ιερωμένος και τα έβαλαν –εκεί στη Ν. Μάκρη, για να τα προσκυνά ο κόσμος ο ευκολόπιστος, ο αφελής, ο θρησκόληπτος νεο-ειδωλολατρικός κόσμος, ο πάντα (σαν "ευλογημένος") πεσμένος στα τέσσερα, με το παπαδαριό... από πίσω του!
http://petraxili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_18.html




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά αν θυμάστε, κι άλλη φορά διαφωνήσαμε και μ΄εσάς και με τον αγαπητό κο Ι.Καρδάση επί των προγόνων μας. Μετά από ώριμη μελέτη ετών, θεωρώ ότι δεν ισχύει η αναπόδεικτη Δαρβίνειος υπόθεση, δηλ. η δήθεν εξέλιξη από είδος σε είδος και φυσικά δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος προήλθε από τον πίθηκο ούτε από κοινό πρόγονο. Τα είδη λιγοστεύουν, δεν αυξάνουν, και δεν έχει αποδειχτεί καμμιά εξέλιξη από ένα είδος σε άλλο, κάτι που λέει και η Αγία Γραφή. Ένα παράδειγμα: Ο εγκέφαλος του ανθρώπου, που έχει νοητικές δυνατότητες εκατοντάδες χιλιάδες φορές περισσότερες απ΄ όσες αξιοποιούμε, αποδεικνύει κατά καθηγητή Παν/μίου Ιατρικής ότι, δεν είναι προϊόν εξελίξεως. Φυσικά ο ΄Θεός θα μπορούσε να κάνει και εξέλιξη, αλλά ούτε η Επιστήμη αποδεικνύει ούτε η Αγία Γραφή γράφει κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Επισκέπτης

P. MICHALOPOULOS είπε...

Το πιο πάνω εξαίρετο σχόλιο, του φίλου Επισκέπτη, αφορά τη –σημερινή επίσης, ανάρτηση:
«Το Big Bang, ο πίθηκος, και ο Αδάμ με την Εύα…»
https://xairete.blogspot.gr/2016/07/big-bang.html