Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Μια μαύρη κυρία, που την έλεγαν… «η… Παπα-ντή»!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Οι Stella Sigrimis Tzoumas και Mark Stephen Harris κοινοποίησαν τη δημοσίευση του Michael Woerl.
Michael Woerl 
8 ώρες πριν
Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Υπαπαντής
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1268490673170576&set=pcb.1268490929837217&type=3&theater
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 

ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ;
Γιώργος Καψάλας 

Αμα δεν σου αρεσει φιλε μου τοτε να μην τα κοιτας Ενταξει ?? Δεν εχεις ομως το δικαιωμα να κοροιδευεις τα ιερα κ αι τα οσια που πιστευει ενας ολοκληρος λαος!!! . Δικαιωμα σου να πστευεις οτι θελεις ομως κρατα το για το ευατο σου και ασε τα σχολια. Γκε γκε ???
Panagiotis Michalopoulos 

Κουβέντα κάνουμε ρε Γιώργο!
Δεν μπήκα στο σπίτι σου! Σε ένα δημόσιο διάλογο μπήκα, σε ανάρτηση της φίλης μου της Στέλλας, και είπα κι εγώ την άποψη μου. Αυτό λέγεται δημοκρατία, αν έχεις ακουστά αυτή τη λέξη.
Λυπάμαι που δεν σου αρέσει η γνώμη μου. Δικαίωμα σου βέβαια, αλλά -για να σε αντιγράψω, σου λέω κι εγώ το... αν σου αρέσει μια άλλη άποψη, διαφορετικά να κρατήσεις τη διαφωνία σου για τον εαυτό σου, και άντε και βγάλε τον σκασμό! Γκε- γκε ???
Και βέβαια, δεν είναι "ιερά και όσια που πιστεύει ένας ολόκληρος λαός", οι παντόφλες -για παράδειγμα, και τα γυαλιά του γ. Παΐσιου! Δεν είναι, ούτε και μια εικόνα κάρβουνο.
Δεν είναι ιερό και όσιο -αλλά μια σκέτη μαλακία, το να λέγεται Κυρά "Υπαπαντή", η Παναγία! Ξέρεις τι θα πει "Υπαπαντή", και τι είναι η σχετική εορτή;

https://www.facebook.com/stella.tzoumas/posts/1119371268101800
 O κ. Γιώργος Καψάλας
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Είναι ένα κάδρο, με ένα κάρβουνο μέσα! Και το λατρεύουν, και το προσκυνάνε! Απορείς, και ρωτάς τι παριστάνει… Και σου λένε ότι είναι… μια εικόνα της Παναγίας! Ποιας ακριβώς; Της… Υπαπαντής, σου λέει! Εσύ όμως βλέπεις μια εικόνα της Παναγίας (υποτίθεται) που της έχουν κρεμάσει και ένα… εγκόλπιο μητροπολίτη για κολιέ! Και δεν βλέπεις καμιά «Υπαπαντή» καμιά «υποδοχή» Χριστού, στο ναό! Τι λέτε να συμβαίνει; Πρόκειται μήπως για μια κάποια μαγική εικόνα; Για λατρεία… βουντού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: