Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ασπασμός εικόνων

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Maria Xatzisavva έγραψε...
4 ώρες πριν
Αν δεν είναι τρολλαρισμα...έχουμε σοβαρό πρόβλημα
Με απόφαση του ίδιου του Ιερώνυμου, την επόμενη εβδομάδα οι ναοί θα παραμείνουν κλειστοί με σκοπό να καθαριστούν όλες οι εικόνες από το κραγιόν, αλλά και σαν μια πράξη ‪προειδοποίησης‬ προς τους πιστούς ώστε να σέβονται τον ιερό χώρο της Εκκλησίας.

Πάντως, διχασμένο φαίνεται να είναι το ποίμνιο στο άκουσμα της απόφασης. «Ορθά έπραξε ο μακαριότατος ως πεφωτισμένος που είναι. Η Εκκλησία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι να έρχονται όλοι και όλες ξεβράκωτοι», λέει ο Αλέξανδρος, νεωκόρος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο, για να συνεχίσει: «Μπήκαμε στο ναό την επόμενη ημέρα και αντικρίσαμε έναν εφιάλτη! 
Οι Άγιοι στις εικόνες έμοιαζαν με τρομακτικούς κλόουν. 
Μα να τους φιλούν και στο στόμα οι ‪τρισκατάρατες‬;», ολοκληρώνει εν μέσω σταυροκοπήματος.
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
Για να μη μένουν με κραγιόν οι εικόνες, θα πρέπει να τις ασπάζονται εναλλάξ οι πιστοί και οι πιστές.
ΔΗΛΑΔΗ:
Μετά από μια γυναίκα που θα πάει για φιλήσει την εικόνα, θα πρέπει να ακολουθεί και ένας άντρας, που να την γλύφει (την εικόνα). Έτσι, θα έχουμε έναν αυτόματο και άμεσο αυτοκαθαρισμό!
Sofia Telidou 

Χαχαχα... μα ακόμα και οι παπάδες γελανε με τους Χ.Ο. που γλωσσοφιλουν τις εικόνες...
Panagiotis Michalopoulos 

Εκτός από ειδωλολατρία -και βουδιστική νοοτροπία, που είναι η προσκύνηση και το φίλημα, έχουμε και το κακό της μετάδοσης διαφόρων ασθενειών! Τα σάλια του προηγούμενου, στα χείλια του επόμενου, κλπ, κλπ!
Sofia Telidou 

Εδω το κουταλακι της θείας κοινωνίας μπαίνει σε εκατοντάδες στόματα.... κ υποστηριζουν οτι ο θεός προστατεύει το κουταλακι... ενώ αν τους ακουμπήσει κανενας ρομα ή μετανάστης,πάνω απο τα ρουχα τους,αρχίζουν να τιναζονται σαν να έχουν το δαιμόνιο πανω τους.
Panagiotis Michalopoulos 
Ο Χριστός, με κουταλάκι κοινώνησε τους μαθητές του, σε εκείνη την πρώτη θ. κοινωνία, σε εκείνο το μυστικό δείπνο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: