Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos
4 ώρες πριν
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και ευλογημένα!
Επέστρεψα σήμερα, μετά από απουσία μερικών ημερών, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι μαζί σας!
Θα τα λέμε!
Χαίρετε!
ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
ελενη ιωαννιδου

καλως ηρθες!
Panagiotis Michalopoulos 

Καλώς σας βρήκα, Ελένη μου!
Στην αρχή της Μ. Εβδομάδας, έμεινα από το μεγάλο λάπτοπ. Έσβησε ξαφνικά, και δεν έπαιρνε μπροστά! Για λόγους οικονομίας, δεν το πήγα στο μάστορα, αλλά έβγαλα από το μπαούλο ένα μικρό που είχα για ρεζέρβα, που το είχα σε αχρηστία διότι έκανε κάποια νούμερα. Με αυτό να σέρνεται έφτασα μέχρι το πρωί του Μ. Σαββάτου, οπότε τότε τα έπαιξε κι αυτό! Πού να πήγαινα τότε; Τέτοιες μέρες και ώρες, τέτοια λόγια, που λένε! Τα ανέβαλα όλα για την Τέταρτη.
Χθες λοιπόν, τα έκανα όλα ένα μπόγο και τα πήγα στο Πλαίσιο. Το μεγάλο ήταν Σονυ, και αν και το είχα αγοράσει από αυτούς, δεν το δέχτηκαν στο σέρβις. Δέχτηκαν μόνο το μικρό, το δικό τους το Τούρμπο, και το άφησα εκεί. Το μαστόρευαν χθες και σήμερα, τελικά έκαναν φορματ στο δίσκο, και το μεσημέρι πήγα και το παρέλαβα. Το έφερα στο σπίτι, και καταπιάστηκα να το συνδέσω με το ιντερνετ, να μπω στα προγράμματα, στο μπλοκ μου και στο φέησμπουκ… Μια μεγάλη ταλαιπωρία, διότι είχα ξεχάσει κωδικούς κλπ. Και το απόγευμα πια, τα κατάφερα να αποκατασταθούν όλα ξανά και να είμαι πάλι μαζί σας!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1081698695226142&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater


Αλλά δεν πρόλαβα να πω τη μεγάλη κουβέντα! Πάλι κάποιο μήνυμα βγαίνει -σχετικό με τη μνήμη του δίσκου, και το λαπτοπ σβήνει ξαφνικά, και κάνει μόνο του επανεκκίνηση… Αύριο, θα τρέχω πάλι!

1 σχόλιο:

stavroula είπε...

Μια τετοια γωνιτσα εψαχνα τις Αγιες Μερες, με λουλουδια να ευχηθω.
Καλως ειρθες και παλι!