Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Λαζόπουλος, οι παρελάσεις και η χούντα

Ο Λαζόπουλος, οι παρελάσεις και η χούντα

«Ακόμα και ο Παπαδόπουλος, δεν είχε 4.000 αστυνομικούς να τον φυλάνε να δει παρέλαση»! Με αυτή την ατάκα, η οποία ακούστηκε από το στόμα της Χρύσας Ρώπα, σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος όλα όσα έγιναν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

Στο καθιερωμένο σκετσάκι που κάνει ο ηθοποιός στο «Τσαντίρι» του, ξέσπασε μέσα από το κείμενό του κατά της κίνησης της Κυβέρνησης να κατεβάσει στις παρελάσεις αστυνομικούς για να προστατεύουν τους επίσημους.

«Ακόμα και εγώ που έζησα τη δικτατορία ένα έχω να πω! Ακόμα και ο Παπαδόπουλος νεράντζια δεν ξήλωσε. Ακόμα και ο Παπαδόπουλος 4.000 αστυνομικούς δεν είχε να τον φυλάνε να δει παρέλαση» είπε η ηθοποιός.

http://www.gossip-tv.gr/Media/story/178549/o-Lazopoylos,-oi-parelaseis-kai-i-hoynta 


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σήμερα, 25 Μαρτίου: Της τοπικής σας εκκλησίας τα εννιάμερα, σεβασμιότατε;

“Ήταν μια θαυμάσια εντυπωσιακή παρέλαση” είπε ο πρωθυπουργός – Μόνο που την παρακολούθησαν οι πολιτικοί και όχι οι πολίτες!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, κατά κανόνα, ήταν πολύ μεγάλος ο αριθμός των πολιτών που παρακολουθούσαν την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση. Συνήθως αρκετές χιλιάδες.

Ήταν η πρώτη φορά, μετά την μεταπολίτευση, όταν έπεσε η χούντα των Συνταγματαρχών του 1967, που η κοινωνία απείχε από επίσημο εορτασμό εθνικής επετείου. Ή μήπως ήταν η πρώτη φορά μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, όπου η κοινωνία εκδιώχθηκε από τον χώρο του επίσημου εορτασμού της Εθνικής Επετείου ;

Οι Λουκάς Παπαδήμος και Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά το τέλος της παρέλασης, δήλωσαν ότι αυτή ήταν η καλύτερη στρατιωτική παρέλαση που έχει γίνει ποτέ ! Βέβαια, λόγω περικοπών, παρέλασαν μόνο πεζοπόρα τμήματα, γιατί τα μηχανοκίνητα και τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν χρησιμοποιήθηκαν (με έναρξη την 28η Οκτωβρίου 2011) λόγω κόστους ! Πάρ' αυτά ήταν επιτυχημένη η παρέλαση που μας έκανε εθνικά υπερήφανους και σίγουρους για την άμυνα της χώρας.................

http://mantatanews.blogspot.com/2012/03/25_27.html