Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

“Ήταν μια θαυμάσια εντυπωσιακή παρέλαση” είπε ο πρωθυπουργός – Μόνο που την παρακολούθησαν οι πολιτικοί και όχι οι πολίτες!

Ήταν μια θαυμάσια εντυπωσιακή παρέλαση” είπε ο πρωθυπουργός – Μόνο που την παρακολούθησαν οι πολιτικοί και όχι οι πολίτες!

- Ξύλο και δακρυγόνα σε Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη και Λάρισα
- Μούντζες και βρισιές κατά του υφ.Εσωτερικών στην Κοζάνη
- Αμηχανία του Προέδρου της Δημοκρατίας σε ερώτηση δημοσιογράφου
- Έξω ο Χομεϊνί φώναζαν στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας
- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα

Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η...πριβέ παρέλαση "παράσταση' που αποφάσισε να κάνει φέτος η κυβέρνηση.

Οι πολίτες ελάχιστοι. Γυρισάν την πλάτη στα πρωτοφανή μέτρα που πήρε η αστυνομία και έτσι αποφάσισαν απλά να μην κατέβουν καν στο κέντρο.

Στην παρέλαση πήραν μέρος μόνο πεζοπόρα τμήματα ενώ απόντες ήταν για πρώτη φορά οι ανάπηροι και τα θύματα πολέμου. Όπως άλλωστε είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες οι ανάπηροι και τα θύματα πολέμου δεν θα πήγαιναν στην παρέλαση αντιδρώντας έτσι στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Έτσι και η στρατιωτική παρέλαση έγινε απλά για να την απολαύσουν οι πολιτικοί και οι επίσημοι και για να μπορούν μετά άνετα να λένε πως έκαναν...παρέλαση.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=129934&catid=3

- Έξω ο Χομεϊνί φώναζαν στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας
  
Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, τη στιγμή που ο Μητροπολίτης περνούσε μπροστά από τους συγκεντρωμένους της δημοτικής κίνησης "Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία" για να πάρει τη θέση του στην εξέδρα, κάποιοι φώναξαν "Έξω ο Χομεϊνί.. Λεφτά υπάρχουν για τα ταμεία, ελάτε να τα πάρετε από την εκκλησία...

Ο Μητροπολίτης φανερά εκνευρισμένος σταμάτησε και τους είπε: "Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε.. Χομεϊνί εμένα; Δεν ντρέπεστε λίγο;"

Δείτε το video του LamiaReport
Λαμία: "Έξω ο Χομεϊνί" - Βίντεο με το άγριο γιουχάισμα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=129902&catid=6


ΣΧΟΛΙΟ:

«Χομεϊνί», ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας; Γιατί; Ποιοι το λένε αυτό, και τι λόγους έχουν;
Δηλαδή, εδώ μιλάμε για τοπικούς παράγοντες… Για μέλη της τοπικής του εκκλησίας… Τοπική εκκλησία – λαός, εναντίον τοπικής εκκλησίας – κλήρου! «Κραμερ εναντίον Κραμερ»!

Άραγε ο μητροπολίτης κ. Νικόλαος που είναι και φίλος με τον Βεροίας θα καταφύγει κι αυτός σε δικαστικά μέτρα; Θα κάνει μήνυση και αγωγή στους συνομιλητές του, σε αυτούς τους γνωστούς του που τον αποδοκίμασαν;


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Στη Φθιώτιδα η εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης


Στο τοπικό πανηγύρι, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Μητροπολίτες Βεροίας-Ναούσης- Καμπανίας κ. Παντελεήμων και Ιλίου-Αχαρνών-Πετρουπόλεως κ. Ἀθηναγόρας.

Πηγή: agioritikovima.gr

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Htan mia omorfh mera gia mas! Me thn giortoula tou ellhnikou mas sxoleiou. Mia omorfh mera gia ta paidia 3hs k 4hs genias me papoudes k giagiades!
Kai tou xronou :)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Kai tou xronou :)