Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

«Στο Καρφί της πρωτοχρονιάς»: Ν.Δ. - Ο εφιάλτης για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου επιστρέφει…

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Έχασαν τη λαλιά τους 

Σιωπούν λοιπόν για τον Εφραίμ, ενώ η απόφαση της δικαιοσύνης να επιβληθούν περιοριστικοί όροι και χρηματική εγγύηση στον Γ. Αγγέλου είχε προκαλέσει τον ξεσηκωμό τόσο του πρώην πρωθυπουργού όσο και της ηγεσίας της Ν.Δ., που έκανε λόγο για «κορύφωση της σκευωρίας που είχε στήσει το ΠΑΣΟΚ σε βάρος της Ν.Δ.». 

Μάλιστα για τη μεταχείριση τότε του Γ. Αγγέλου, ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής μέσω συνεργατών του με επίσημη ανακοίνωσή του, αφού στηλίτευε τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, κατέληγε πως «οι προγραφές και οι ατεκμηρίωτες διώξεις πολιτικών αντιπάλων οδηγούν σε νοσηρά φαινόμενα, σε καταστάσεις που πληγώνουν βαθιά τον τόπο. 
Όσοι καταφεύγουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα αποτελέσματα των πρακτικών τους. Και ας το γνωρίζουν καλά: θα μας βρουν όλους αταλάντευτα απέναντί τους». 
Αυτά έλεγε τότε ο Κώστας Καραμανλής.

Σήμερα, για την ίδια υπόθεση, με πιο βαριά μέτρα κατά του Εφραίμ, ο «αταλάντευτος» σιωπά για τις δοκιμασίες του πρώην πνευματικού του πατέρα! 
Είναι φανερό πως και ο πρώην πρωθυπουργός βλέπει τον κίνδυνο να ανασκαλευτεί η φωτιά για το Βατοπέδι που σιγοκαίει με τυχόν αποκαλύψεις του ηγούμενου, ενώ κάποιοι συνεργάτες του ανακαλύπτουν και πάλι σχέδιο... πολιτικής του εξόντωσης!
ΣΧΕΤΙΚΟ:

«Στο Καρφί της πρωτοχρονιάς»: Εξώφυλλο, εμπνευσμένο από σχόλιο μας στο μπλογκ «χαίρετε»!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: