Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το πρωινο ΑΝΤ1 για την κινηση του μαθητη (Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζει τον μαθητή που μούντζωσε τους επισήμους)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μία χειρονομία και για την ακρίβεια, μία μούντζα έκανε πρόσωπο της ημέρας, από τη μία στιγμή στην άλλη το νεαρό παραστάτη στην παρέλαση του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. 
Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής μαθητής της χώρας καθώς η φωτογραφία του, όπου μουντζώνει τους επισήμους στην παρέλαση της Λάρισας, έχει γίνει θέμα συζητήσεων και... «θαυμασμού» στο Facebook και το Twitter.
Στο "Πρωινό ΑΝΤ1" σχολίασαν την εθνική μας "μούντζα" και η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως θαυμάζει τον μαθητή, ανεξαρτήτως της κίνησης, για το θάρρος του...
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Από χτες το μεσημέρι ψάχνουμε εναγωνίως να βρούμε φωτογραφίες από το μέτωπο του '40 του 11χρονου τότε "πολεμιστή" Κάρολου Παπούλια (γεννήθηκε το 1929),άρα στα 15 του που είπε ότι πολέμαγε τους ναζί δεν υπήρχαν Γερμανοί στην Ελλάδα!!!!
Δυστυχώς η μόνη "μάχιμη" φωτογραφία του που βρήκαμε είναι αυτή του 1993 με τους συντρόφους του,του βαθέως ΠΑΣΟΚ,στην Ελούντα να χαλαρώνει.
Λέγεται μάλιστα πως τη φωτογραφία τράβηξε ο ίδιος ο Αντρέας Παπανδρέου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε τους εικονιζόμενους: Διονύσης Λιβανός (αείμνηστος πια,σύζυγος τότε της κυρίας Ελλης Στάη),η κυρία Δήμητρα Λιάνη,ο κύριος Γιώργος Λιάνης,η κυρία Ελλη Στάη και ο κύριος Κάρολος Παπούλιας.
http://zeidoron.blogspot.com/2011/10/blog-post_4884.html

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:

Tο ξέσπασμα της λαϊκής οργής, την ημέρα της 71ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εναντίον του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που οδήγησε την Ελλάδα στο κατώφλι της υποτέλειας και της εξαθλίωσης και -ταυτόχρονα- τους Έλληνες στην κοινωνική και οικονομική εξόντωση, είναι η καλύτερη απόδοση τιμής στο έπος του ’40.

Καμία εθνική επέτειος δεν αμαυρώθηκε. Όσοι πολιτικοί μηρυκάζουν, ελαφρά τη καρδία, αυτές τις ανοησίες, ομολογούν εμμέσως πλην σαφώς την ιδιοκτησιακή τους λογική ως προς τις εθνικές επετείους και τη σημασία τους. Θα ήθελαν προφανώς να βλέπουν τους εαυτούς τους, πρώτες μούρες στις εξέδρες και τα μπαλκόνια εορτών και παρελάσεων, στη μνήμη ανθρώπων και αγώνων που εμπνέουν και καθοδηγούν για τα ακριβώς αντίθετα από τα πεπραγμένα αυτών των ιδίων.

Εναντίον τους στράφηκαν οι χιλιάδες των οργισμένων συμπολιτών μας και όχι εναντίον των ηρώων προγόνων. Και τις εκδηλώσεις τους δεν τις οργάνωσε κανένα κόμμα, καμιά πολιτική ομάδα, κανένα καθοδηγητικό κέντρο. Η κυβερνητική πολιτική της τελευταίας διετίας, ως επιστέγασμα μιας εγκληματικής συμπεριφοράς των κομμάτων και των μηχανισμών εξουσίας, για πάνω από τρεις δεκαετίες, αρκούν και περισσεύουν για να οργανωθούν όχι μόνο όσα συνέβησαν την 28η Οκτωβρίου 2011, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν.

http://apneagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_9276.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του χθες ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών...
Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών...
Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!!

http://1.bp.blogspot.com/-vFkgSFfml7A/TquzNxkKeXI/AAAAAAAAfxk/iPC0ZHxg46I/s1600/1.png

http://gianniotis.blogspot.com/2011/10/blog-post_8737.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Κινδυνεύει να αποβληθεί από όλα τα σχολεία του νομού Λαρίσης ο μαθητής που εξέφρασε την διαμαρτυρία του, κατά τη διάρκεια της παρέλασης και αντί να στέψει το κεφάλι του προς τους επισήμους, προέταξε την δεξιά του παλάμη…

Ωστόσο, η περιφερειακή διευθύντρια τονίζει ότι επί του θέματος πρέπει να επιληφθεί το σχολείο του μαθητή.
Στο πλευρό του μαθητή στέκονται τόσο ο δήμαρχος της πόλης όσο και η τοπική ΕΛΜΕ, καθώς εκτιμούν ότι ο μαθητής δεν πρέπει να χάσει τα μαθήματά του παρά την συμπεριφορά του που χαρακτηρίζουν ακραία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Βαγγέλης Καριτσάκης, μιλώντας για τον νεαρό, αναφέρει ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ότι θα προσπαθήσουν οι καθηγητές του, όταν πραγματοποιηθεί το συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα, να μην τιμωρηθεί.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011, 17:53
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=409174&cid=4