Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Μητροπολίτης Ιλίου - Μητροπολίτης Κηφισίας

Διαβάζω στο «Παρόν της Κυριακής» (12/06/2011):

Στον αυτόματο

Απογοητευμένοι είναι, μαθαίνουμε, ιερείς και ποίμνιο, από την παρουσία των πιο νέων ιεραρχών στην Αττική (Κηφισίας, Ιλίου κ.λπ.). 
Θα περίμενε κανείς, λένε, πως στις περιοχές που ποιμαίνουν, που η ανεργία και τα προβλήματα του κόσμου είναι πολύ μεγάλα, θα ήταν δίπλα τους έμπρακτα. 

Αυτοί, όμως, όπως σχολιάζουν, αντί να σηκώσουν τα μανίκια και να ριχτούν στη δουλειά, να κάνουν έργο κοινωνικό και φιλανθρωπικό, δεν έχουν αφήσει γιορτή για γιορτή και πανηγύρι για πανηγύρι. 

Και το «καράβι» πηγαίνει στον αυτόματο…

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=67748&colid=&catid=26&dt=2011-06-12%200:0:0

Μητροπολίτης Ιλίου: 
Κάποιος να του την κρατάει, την ουρά…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μοιχεποιβάτης Κύριλλος γυρίζει απο πανηγύρι σε πανηγύρι και απο αλληλολιβάνισμα σε αλληλολιβάνισμα. Έχει μέσα σε ένα χρόνο κάνει δεκάδες χειροτονίες χωρίς κανέναν έλεγχο, έχει κάνει μέχρι και κουρές σε ενοριακούς ναούς. Εχει επίσης δημιουργήσει μια πολυ ισχυρή αυλή, έχει μοιράσει οφίκια σε όλους τους ιερεις προκειμένου να κερδίσει την υποστήριξή τους και πνευματικές πατρότητες επίσης σε όλους. Έχει προσεταιριστεί, προφανώς από φόβο, όλη την ομάδα του π.Σαράντου Σαράντου ακόμα και τον ιερέα εκείνον που μάζεψε 2000 υπογραφές για να κάνει τον αρχιμανδρίτη Σαράντο Δεσπότη Αττικής. Έχει φωτογράφους που τον ακολουθούν παντού, μερικές δε φορές την αποστολή αναλαμβάνουν και γλύφτες κληρικοί. Καμιά ταπείνωση, καμια αξιοκρατία στις επιλογές των κληρικών, νευρικότητα και μόνο ενδιαφέρον η εικόνα του. Που σαι Νικοδημε να κλάψεις την κατάντια της Μητροπόλεως σου.

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Που σαι Νικόδημε Γκατζιρούλη, να κλάψεις την κατάντια της Μητροπόλεως σου»; ...

...Αλλά δεν πειράζει!
Ας είσαι καλά εκεί που είσαι, ...
αρκεί να κλαις (πρώτα και κύρια), και, για τα δικά σου λάθη!
Αρκεί!

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΓΚΑΤΖΙΡΟΥΛΗΣ
(19 αναρτήσεις)

http://xairete.blogspot.com/search/label/%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%20%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%97%CE%A3

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μητροπολίτης Ιλίου - Μητροπολίτης Κηφισίας (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

http://xairete.blogspot.com/2011/08/blog-post_5732.html