Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το Πάσχα, ...σκοτώνει (από βεγγαλικά, και όχι μόνο…)!.. Στο πένθος η ρεθυμνιώτικη κοινωνία από το θάνατο 16χρονης

Τρίτη, 26 Απρίλιος 2011, 8:49
Από: Gmail(3) eygenoyla@gmail.com
Προς: μπλογκ «χαίρετε»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Ρεθύμνου από το θάνατο μίας 16χρονης ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ανήλικη είχε βγει με τους φίλους της το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με τους οποίους βρέθηκαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί.
Τα ξημερώματα η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Λίγες ώρες αργότερα η κατάσταση της κοπέλας επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου δυστυχώς κατέληξε την Κυριακή του Πάσχα, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει -σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, ότι ο θάνατος της 16χρονης προήλθε από οξεία δηλητηρίαση, εξαιτίας της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου που ερευνά το περιστατικό, έκανε ελέγχους στο νυχτερινό κέντρο, στο οποίο διασκέδαζε η 16χρονη και οι φίλοι της ενώ ελήφθησαν δείγματα από τα ποτά.

 
H ανήλικη είχε βγει με τους φίλους της το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με τους οποίους βρέθηκαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Τῇ Ἁγίᾳ καί Μεγάλῃ Παρασκευῇ, τά Ἅγια καί σωτήρια καί φρικτά Πάθη τοῦ Κυρίου καί Θεοῦ καί Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἐπιτελοῦμεν...

Τῇ ὑπερφυεῖ καί περί ἡμᾶς παναπείρῳ σου εὐσπλαγχνίᾳ, Χριστέ ὁ Θεός, ἐλέησον καί σῶσον ἡμᾶς. Ἀμήν.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Διαβάζω: «Τι δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης 15χρονης από το Ρέθυμνο;»


Απορρίπτει τις κατηγορίες για αμέλεια για το θάνατο της 16χρονης


Ανατροπή στην έρευνα για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Από τα σημερινά πρωτοσέλιδα:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τροχαία και βεγγαλικά σκόρπισαν νεκρούς το Πάσχα!..."

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Στα μαύρα ντύνονται δεκάδες οικογένειες κάθε χρόνο μετά το Πάσχα εξαιτίας των δύο παράλληλων «πολέμων» που εξελίσσονται κατά τη διάρκεια των εορτών και σχετίζονται με τα τροχαία αλλά και με τη ρίψη βεγγαλικών.

Το θλιβερό αυτό «έθιμο», που δεν εγκατέλειψαν οι Ελληνες ούτε φέτος, έβαψε για ακόμη μία φορά τη χώρα στο αίμα, με θύματα μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να είναι ακόμη και ανήλικα παιδιά.