Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Διαβάζω: «Τι δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης 15χρονης από το Ρέθυμνο;»


Ο πατέρας της 15χρονης, που ανήμερα το Πάσχα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείου του Ρεθύμνου, όπου μεταφέρθηκε ξημερώματα Μεγάλου Σαββάτου λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις'', μίλησε στην Τατιάνα για το συμβάν.

Μανώλης Ακουμιανάκης, αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος Ρεθύμνου:

«Είμαι οικογενειάρχης, ο πατέρας τριών παιδιών η Στέλλα είναι η μεγαλύτερη και η μοναχοκόρη μου, έχω δύο ακόμα γιους. Είναι ένα κορίτσι... Ήταν ένα κορίτσι το οποίο είχε εξαιρετικές επιδόσεις στο σχολείο, ήξερε ξένες γλώσσες, μιλάμε για αριστεία, βραβεύσεις, μουσικές επιδόσεις, συμμετοχή στη φιλαρμονική του δήμου, ένα σωρό διακρίσεις, ένα παιδί που δεν μας πίκρανε ποτέ.»

Πώς συνέβη το περιστατικό

«'Έφτασε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, βγήκαμε για την περιφορά του Επιταφίου και γυρίσαμε όλοι μαζί στο σπίτι γύρω στις δώδεκα. Εκ των υστέρων κι από ό,τι διαπιστώσαμε την επόμενη μέρα, μετά τα τραγικά γεγονότα, η κόρη μας είχε βγει χωρίς να το ξέρουμε, από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού μας με μια παρέα που είχε ειδοποιηθεί. Παιδιά γνωστά σ' εμάς. Καταλαβαίνετε ότι στο δωμάτιο της κόρης μας δεν μπαίναμε κάθε βράδυ να κάνουμε ελέγχους, αγνοούσαμε το γεγονός της εξόδου. Μάθαμε, πολύ αργότερα, ότι γύρω στις 4 ένιωσε μια αδιαθεσία και η παρέα της την οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, στο οποίο μπήκε περπατώντας και χωρίς να έχει όλες της, τις αισθήσεις».



Απορρίπτει τις κατηγορίες για αμέλεια για το θάνατο της 16χρονης


Ανατροπή στην έρευνα για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: