Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ (για το freegossip)

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010


Χρήστος Μακρής: Απειλεί με αυτοκτονία


Η stavroula είπε...

Gt mpaineis se istologia pou sou 8umizoun ligo polu "trwktiko", koutsompolistika gia xasomerhdes?

Apokleietai na vreis akrh.

Katalavainw ta sxolia gia gamous vaftsia kai olo to ekklhsiastiko katesthmeno.

You made your point, enough is enough.

(17 Σεπτεμβρίου 2010 5:03 π.μ.)



[ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.jpg]
P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν μπαίνω σε ιστολόγια αλλά σε ιστολόγιο, σε ένα και μόνο: Στο freegossip, το οποίο σαν όνομα υπάρχει και σαν ετικέτα στο «χαίρετε».

Και δεν είναι σαν το τρωκτικό! Το τρωκτικό, έκανε και αποκαλύψεις και είχε και μια ιδεολογία. Μια αναζήτηση θέματος δε, με έφερε εκεί (στο τρωκτικό) λίγο πριν δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο του, και πήρα ένα θέμα (καταπέλτη κατά του σάπιου πολιτικού κατεστημένου) το οποίο και δημοσίευσα.

Επίσης το freegossip, δεν είναι σαν την ιστοσελίδα «τηλεόραση χωρίς σύνορα» (του διαπλεκόμενου με το καθεστώς Κούλογλου) όπου πέρσι τον Αύγουστο δεχόμουν απειλές κατά της ζωής μου, αν θυμάσαι.

Το freegossip, είναι το ψωμάκι του κ. Μαυρομουστακάκη αφού έχει διαφημίσεις, και οι αναρτήσεις του (όταν δεν είναι τα βίντεο της Τζούλιας, ή πιπεράτες φωτογραφίες) είναι απλά αντιγραφή θεμάτων από άλλες πηγές, κοσμικών γεγονότων, στις οποίες πολλές φορές έχω καταφύγει κι εγώ, και έχω
πολλές φορές μάλιστα προηγηθεί στην αναδημοσίευση, έχω δηλαδή προλάβει τον κ. Μαυρομουστακάκη.

Η μεγάλη όμως διαφορά, το μεγάλο προτέρημα της ιστοσελίδας freegossip, είναι αυτό που λέει και το όνομα: Η ελευθερία στο σχολιασμό.

Εγώ, δεν πάω εκεί σαν αργόσχολος, όπως και πολλοί άλλοι σχολιαστές φαντάζομαι, αλλά για να καταθέσω την άποψη μου. Πολλοί δε διάλογοι που έκανα εκεί έχουν περάσει και στο «χαίρετε».

Αν βρεις κάποιον διάλογο που η μεταφορά του εδώ δεν είναι χρήσιμη, σε παρακαλώ να μου το πεις! : D

(17 Σεπτεμβρίου 2010 10:48 π.μ.)

http://xairete.blogspot.com/2010/09/1.html



Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010


Φαίνεται ότι δεν διαβάζετε το ελληνικό «penthouse»! (ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης")


http://xairete.blogspot.com/search/label/SANDRA-FreeGossip


http://xairete.blogspot.com/search/label/DINA-FreeGossip

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Σχόλια, στην ιστοσελίδα του ("παπαράτσι") κ. Μανόλη Μαυρομουστακάκη:


Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Freegossip, και PORNOSTAR... (ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ)


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Μ. Μαυρομουστακάκης: Μόνο για το γάμο Πάνια-Καρβέλα είχε φωνή;



Υπάρχει μια διαφορά. Τα μπλογκς, λέγονται ιστολόγια, λέγονται και προσωπικά ημερολόγια. Όμως, αυτός εδώ ο χώρος (το "Freegossip.gr"), δεν είναι μπλογκ αλλά ιστοσελίδα.

Οι ιστοσελίδες, είναι επαγγελματικοί χώροι... Έχουν διαφημίσεις, κάτι που κυρίως δεν συμβαίνει στα μπλογκς, εκτός από εξαιρέσεις... Τα μπλογκς, ασκούν έλεγχο, καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα και δεν φοβούνται το όποιο κόστος...

Οι ιστοσελίδες όμως, ενδιαφέρονται να έχουν πελάτες, να έχουν δηλαδή μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ώστε να ανεβαίνει και το σχετικό τιμολόγιο (και τα κέρδη) από τις διαφημίσεις που φιλοξενούν...

Έτσι, πολλές φορές οι ιστοσελίδες εμπορίου δεν έχουν αρχές, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν ηθικούς φραγμούς... Αλλά κινούμενες από δημαγωγία οι ιστοσελίδες αυτές (επαγγελματικοί χώροι) κοιτάνε να ταΐσουν το όποιο αρρωστημένο κοινό τους με ό,τι αυτό ζητάει... Και αν είναι τέτοιο κοινό (μεταμορφωμένο από την Κίρκη κοινωνία), κοινό που να ζητάει λυσσασμένα και απελπισμένα τσόντες, με τσόντες θα το ταΐσουν...

Από την άλλη, όπως λένε ότι γίνεται και με κάποιους πουλημένους δημοσιογράφους στα ΜΜΕ, οι αναφορές μπορεί να είναι και κατευθυνόμενες, και οι ίδιοι που τις αναρτούν (στις ιστοσελίδες - εμπόριο), δεν αποκλείεται να τα παίρνουν και από εκεί: Από τις πόρνες δηλαδή που προβάλουν!!!..

(28/5. 05:45. Από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_8579.html

4 σχόλια:

stavroula είπε...

TGIF:)

Apla mphka gia prwth fora x8es sto freegossip apo periergia gia to pou erxontai ola auta ta
8emata. Merika sxolia htan oligon ti aisxra.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γι αυτό κι εγώ δε κάνω ενεργό το λινκ της ιστοσελίδας αυτής, για να μην είναι εύκολη η μετάβαση εκεί.

Απλά αναφέρω την πηγή των διαλόγων, έτσι, για την δεοντολογία.

Εντάξει λοιπόν, είναι μια ελαφρού τύπου σελίδα, και οι συζητήσεις σε τέτοιο επίπεδο γίνονται. Άλλωστε, το έχω πει ξανά ότι όταν κάποιοι δεν έχουν επιχειρήματα, τότε καταφεύγουν στις βρισιές και στις αισχρολογίες για να αντιμετωπίσουν κάποιον με τον οποίον διαφωνούν. Στόχος τους, να τον φιμώσουν! Να τον κάνουν να φύγει από την συζήτηση και από την ιστοσελίδα. Εγώ τέτοιο χατίρι δεν τους έκανα ποτέ.

Άλλωστε, αυτοί που δαιμονίστηκαν από την πρώτη στιγμή της εμφανίσεως μου εκεί, τότε που έλεγχα τα καμώματα της Τζούλιας, ήταν άνθρωποι του φαύλου εκκλησιαστικού κατεστημένου, που δεν ήθελαν την εκεί παρουσία μου, όπως και πουθενά αλλού βέβαια. Αλλά δεν τους πέρασε!

Χτες λοιπόν, οι αντιδραστικοί τύποι ξεπέρασαν πράγματι κάθε όριο. Και δεν πρέπει να είδες μόνο «λίγα αισχρά σχόλια»! Θα είδες σίγουρα στην ίδια ανάρτηση για τον βλάσφημο θεατρίνο, και, αισχρές βλασφημίες για την Παναγία!

Έτσι δεν είναι; Εμένα λοιπόν μέσα στον πολύ κόσμο που με διαβάζει εκεί, βρίσκονται και κάποιοι, ή κάποιος με πολλά ψευδώνυμα που θέλει να με κατασπαράξει, να με εξαφανίσει...

Και φτάνει μέχρι και στις αισχρές αυτές βλασφημίες!..

Υπάρχει άραγε κάποιος χριστιανός να το αντιμετωπίσει αυτό; Κάποιος παπάς μήπως; Κάποια Εκκλησία; Κάποιος εισαγγελέας;

Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε απολύτως! Γι αυτό και αμέσως μετά την δολοφονία του τρωκτικού, ξεφύτρωσε αμέσως το μπλογκ... «τρομπακτικό» (δεν λέω από τους ίδιους τους φονιάδες), το ιστολόγιο «τρομπακτικό», λοιπόν, που κάθε του ανάρτηση είναι και μια φρικτή βλασφημία για τον Χριστό και την Παναγία!

Επιτρέπονται όλα αυτά;

stavroula είπε...

Ti na sou pw...
mallon oso sfigei to zwnari kai oi
DaNeiToudes sfigoun thn zwh mas 8a deis na saleuei pollwn o nous kai pou eisai akoma:-S

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ (για το freegossip) Νο 2

http://xairete.blogspot.com/2010/09/freegossip-2.html