Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Χρήστος Μακρής: Απειλεί με αυτοκτονία


Σχόλια στο φόρουμ της ιστοσελίδας του Μ. Μαυρομουστακάκη,
στην ανάρτηση με τίτλο:
«Χρήστος Μακρής: Απειλεί με αυτοκτονία»



1. Χρήστος Μακρής, ηθοποιός (έπαιζε στην τηλεόραση με τον Μητσικώστα): Αυτός ήταν που είπε τότε, σε ένα σκετς, ..«φίλοι, φίλοι, σου γαμ..μω και το καντήλι»; http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_9154.html
(
Σήμερα 12:08 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ALTER"
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2005
Χαίρετε, και καλή εβδομάδα! Με το γράμμα μου αυτό, σας ενημερώνω για τη βλασφημία των θείων (κατεγράφει και από το βίντεό μου) που ακούστηκε στις 24/3/2005, το βράδυ, στο ALTER, στην εκπομπή «Μητσιχώστα» στους διαλόγους του σκετς με «χαρακτήρες» τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Παπανδρέου και ένα φίλο του κόμματος!..
Σας ενημερώνω και για την έγγραφη (χειρόγραφη) καταγγελία μου - μηνυτήρια αναφορά («ένορκη κατάθεση»), που έδωσα στις 25/3/2005 το πρωί, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, στον αξιωματικό υπηρεσίας (ανθυπαστυνόμο) κ. Βασιλογιάννη (κατάθεση με Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 1016/92/404).
Σας ενημερώνω ακόμα, ότι τηλεφώνησα σήμερα στη γραμματεία του Αστ. Τμήματος, και με ενημέρωσαν ότι θα προωθηθεί η μήνυσή μου στον κ. Εισαγγελέα... εντός της εβδομάδος!
Αυτό, (αυτή η καθυστέρηση) με στενοχωρεί, διότι ενδέχεται να επαναληφθεί (ως συνηθίζεται) η εκπομπή, και να ακουστεί και πάλι η βλασφημία!..
Σας ενημερώνω τέλος, ότι την ίδια αναφορά (το κατωτέρω κείμενο) την έστειλα και στο Ε.Σ.Ρ. (Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 4248/28-3-2005).
Σας παρακαλώ να πάρετε θέση.
Μετά τιμής,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
(
Σήμερα 12:11 από χρήστη ΣΧΕΤΙΚΟ...)

3. Αθήνα, 25/3/2005
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ALTER",
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΜΗΤΣΙΧΩΣΤΑ".
Στις 24/3/2005, στην εκπομπή «Μητσιχώστα» του "ALTER", ακούσαμε τη βλασφημία κατά των Θείων: «Φίλοι - φίλοι, σου γ... και το καντήλι»!..
Ζητώ να παρθούν ασφαλιστικά μέτρα ώστε το σκετς που περιέχει τη φράση αυτή να μη μεταδίδεται ξανά και ξανά.
Ζητώ να εφαρμοστούν τα μέτρα που προβλέπει το Ε.Σ.Ρ.
Ζητώ να εφαρμοσθεί και ο νόμος για τη βλασφημία των Θείων.
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
(
Σήμερα 12:12 από χρήστη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ALTER")

4. Παναγιωτη καλο χειμωνα να εχουμε!
(Σήμερα 12:14 από χρήστη ????)

5. @ ???? ....ΑΜΗΝ :D

(Σήμερα 12:19 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

6. Πού να σας τα λέω τι τράβηξα τότε, αγαπητή κ. Ευγενία!
Ήταν πριν τρία χρόνια περίπου, και - αν θυμάμαι καλά - ήταν παραμονή της εορτής της 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Έβλεπα λοιπόν τον Μητσικώστα στο ΑΛΤΕΡ, και κατά σύμπτωση έγραφα την εκπομπή στο βίντεο. Κάποια στιγμή ακούω τον παχουλό κωμικό που έπαιζε μαζί με τον Μητσικώστα να βλαστημάει τα... καντήλια, διότι έτσι του είχαν γράψει στο σχετικό σκετς να πει!
Ταράχτηκα, και έκλεισα αμέσως την τηλεόραση.
Την επομένη μέρα, σκέφτηκα να εκκλησιαστώ πρωί - πρωί στην μητρόπολη, ώστε να μπω κάποια στιγμή στο ιερό και να τα πω στον Χριστόδουλο. Πήγα όμως πολύ πρωί και ο Αρχιεπίσκοπος δεν ήταν ακόμα εκεί.
Ήμουν ακόμα ταραγμένος και δεν μπορούσα να παρακολουθήσω την ακολουθία. Βγαίνω από τον ναό, και πλησιάζω ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο εκεί έξω. Ρωτώ τον αστυνομικό, πού μπορώ να καταθέσω μια μήνυση για βλασφημία των θείων που ακούστηκε στην τηλεόραση, και εκείνος λες και κάτι να γνώριζε μου λέει: «Για την εκπομπή του Μητσικώστα, λες;»! Μετά δε, μου υπέδειξε το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα (Ακροπόλεως) για την μήνυση.
Πάω λοιπόν εκεί, αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας ήταν πολύ αρνητικός! Με έστελνε αρχικά στο δικό μου το αστυνομικό τμήμα! Του εξήγησα ότι απλά εκκλησιαζόμουν στην περιοχή (στην Μητρόπολη) όταν σκέφτηκα για τη μήνυση και γι αυτό ήμουν τη στιγμή αυτή στο τμήμα αυτό. Τον ρώτησα δε αν είναι ή δεν είναι υποχρεωμένος να συντάξει τη μήνυση μου και εκείνος τότε αναγκάστηκε να δεχτεί!
«Ναι, αλλά πρέπει να έχεις και μάρτυρες», μου λέει!!! Του απάντησα ότι έχω μια βιντεοταινία με την εκπομπή, και έτσι άρχισε να γράφει την μηνυτήρια κατάθεσή μου σε ένα σχετικό (φαντάζομαι) έντυπο.
Όταν τέλειωσε, του ζήτησα μια φωτοτυπία του εγγράφου αυτού, και έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Τι να κάνει, δέχτηκε. Όταν δε πλησιάζαμε το αρμόδιο γραφείο (στον επάνω όροφο) ακούστηκαν αισχρές βλασφημίες κατά των θείων από κάποιον (αστυνομικό προφανώς) που εργαζόταν εκεί!!!..
Με το έγγραφο αυτό λοιπόν στο χέρι, επέστρεψα στην Μητρόπολη που στο μεταξύ ήταν αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις διότι είχε ήδη κάνει την είσοδό του στον ναό ο κ. Παπούλιας! Έτσι, έμεινα έξω, αλλά είχα πάντα την επιθυμία να δω και τον Αρχιεπίσκοπο (που με γνώριζε από άλλες δυο συναντήσεις που είχα μαζί του, και από την καθημερινή μας, σχεδόν, αλληλογραφία).
Μόλις λοιπόν αποχώρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επιχείρησα να μπω στην εκκλησία αλλά η είσοδος εξακολουθούσε να είναι απαγορευμένη, προφανώς διότι κάποιοι επίσημοι θα ήταν ακόμα μέσα. Πρόσεξα τότε, ότι έξω από την πόρτα του Ιερού ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της Αρχιεπισκοπής και κατάλαβα ότι ο Χριστόδουλος ήταν ακόμα εκεί. Πώς θα πλησίαζα όμως την πόρτα αυτή αφού και αυτή ήταν ζωσμένη από την αστυνομία; Αναγκάστηκα να κάνω έναν μεγάλο κύκλο δυο οικοδομικών τετραγώνων και να έλθω από επάνω, και να καταφέρω έτσι να πλησιάσω την πόρτα του ιερού! Τότε όμως, έπεσα επάνω στην προσωπική φρουρά του Αρχιεπισκόπου, που με σταμάτησε! Τους εξήγησα ότι θέλω να τον δω επειγόντως και για ένα μόνο λεπτό, και με άφησαν να μπω.
Ο Αρχιεπίσκοπος, ήταν καθισμένος εκεί στο ιερό, και δίπλα του ήταν αυτός ο ηγούμενος (Μάξιμο Βαρβαρή, δεν τον λένε;) που μετά πήγε σαν αντιπρόσωπος του, ίσως, στα Ιεροσόλυμα, τότε με την φασαρία με τον Ειρηναίο...
Ζήτησα συγγνώμη που διέκοψα τη συζήτησή τους, και γρήγορα - γρήγορα ανέφερα στον Αρχιεπίσκοπο τα καθέκαστα, και ότι κατέθεσα μια μήνυση που φοβόμουν όπως του είπα ότι θα τη φάει το μαύρο το σκοτάδι...
Ο Χριστόδουλος, φάνηκε στενοχωρημένος και είπε: «Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο, πια!». Του απάντησα ότι θέλω τη συμπαράστασή του, και του υποσχέθηκα ότι θα του στείλω με ΦΑΞ το έγγραφο με τη μήνυσή μου. Τον χαιρέτησα, και αποχώρησα. Όταν πήγα σπίτι, έστειλα το έγγραφο στον Αρχιεπίσκοπο, το έστειλα και στο ΕΣΡ, με την παράκληση σαν πρώτη κίνηση να απαγορεύσουν την επανάληψη της εκπομπής με το συγκεκριμένο βλάσφημο σκετς.
Αν θυμάμαι καλά, η κάθε εκπομπή παιζόταν πρωτότυπα κάθε Παρασκευή, αλλά είχε και μια επανάληψη την επομένη Τρίτη. Πράγματι, την επομένη Τρίτη, η εκπομπή βγήκε κουτσουρεμένη στον αέρα, χωρίς την επίμαχη σκηνή!..
(
Σήμερα 12:18 από χρήστη ΣΧΕΤΙΚΟ...)

7. Κύριε Μιχαλόπουλε υπονοείτε πως ο εν λόγω ηθοποιός θα πρέπει να τιμωρηθεί από τον Θεό επειδή έβρισε τα θεία; Εσείς οι παπάδες δηλαδή που θεωρείτε εαυτούς ως εκτελεστές των δήθεν αποφάσεων του Θεού, πως θα πρέπει να τιμωρηθείτε για την αλαζονεία σας; Δυστυχώς για μία ακόμα φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αγνοείτε τα λόγια του Χριστού και είστε έτοιμοι να τον ξανασταυρώσετε.
(Σήμερα 12:31 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

8. @ 12:31 «Εμείς οι παπάδες» (όπως κι εγώ δηλαδή, που είμαι... μηχανολόγος και σχεδιαστής AutoCAD), διαβάζουμε πολύ! Σε ένα από τα βιβλία δε που εγώ προσωπικά έχω διαβάσει περιγράφεται το οικτρό τέλος όλων εκείνων που σταύρωσαν τον Χριστό, στους οποίους βέβαια περιλαμβάνεται και ο Πιλάτος! Έχουμε δε διαβάσει και το τέλος του προδότη Ιούδα, που αφού κρεμάστηκε στη συκιά (τυχαίο;) έσπασε μετά το σχοινί και καρφώθηκε το πτώμα του σε ένα φράκτη που ήταν από κάτω με αποτέλεσμα να ξεκοιλιαστεί κιόλας! ...Προδοσία δε, θεωρείται και η βλασφημία από έναν βαφτισμένο Ορθόδοξο όπως και ο υποψήφιος να κρεμαστεί κι αυτός ηθοποιός κ. Μακρής!..

(Σήμερα 13:02 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

9. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΟΙΚΤΙΡΩ ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΚΕ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Κ. ΜΑΚΡΗ ΠΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ "ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ".
(
Σήμερα 13:13 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

10. Ένας χρήστης "Χωρίς Όνομα", έγραψε στις 13:13 , προς τον Μιχαλόπουλο...
«ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Κ. ΜΑΚΡΗ ΠΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ "ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ".».
Οφειλομένη απάντηση στα πιο πάνω:
«Όμοιος στον όμοιο, και η κοπριά στα λάχανα!» :-)
(
Σήμερα 14:15 από χρήστη Οφειλομένη απάντηση...)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=19479


Χρήστος Μακρής, ηθοποιός (έπαιζε στην τηλεόραση με τον Μητσικώστα): Αυτός ήταν που είπε τότε, σε ένα σκετς, ..«φίλοι, φίλοι, σου γαμ…μω και το καντήλι»;


10 σχόλια:

stavroula είπε...

K. Panagiwth xaire:)

Den 8a htan kalutero sthn periptwsh autou tou amoirou kai apelpismenou proswpou na vriskotan kanenas swstos pneumatikos
kai na tou edine duo sumvoules IDIAITERA n apotrepsei thn apofash pou exei parei.
Sigoura den einai lush auth. Ap thn allh mporei na evrise ta 8eia etsi gia na fanei spoudaios, asteios, na ginei diashmos na vgalei to pswmi tou sthn garbage TV, opws 8eleis parto...oloi amartwloi eimaste oudeis teleios.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κάπου λέει Σταυρούλα, ότι «το να αμαρτάνουμε είναι ανθρώπινο, αλλά το να μένουμε (αμετανόητοι) στην αμαρτία είναι σατανικό!». Και περιπτώσεις τέτοιες έχουμε από την Αγία Γραφή, όπως αυτή του Πέτρου που μετάνιωσε για την τριπλή άρνηση του προς τον Χριστό, που έκλαψε πικρά και έτυχε της συγγνώμης από τον Κύριο και της αποκατάστασης του στο Αποστολικό αξίωμα. Αυτά για την άρνηση.

Και ερχόμαστε τώρα στην βλασφημία, που στην περίπτωση του χοντράνθρωπου αυτού, δεν έγινε σε στιγμή θυμού, αλλά για τα 30 αργύρια της αμοιβής του στην εκπομπή του Μητσικώστα! Γι αυτό την χαρακτήρισα και προδοσία την συγκεκριμένη πράξη!

Και ο άνθρωπος αυτός, όπως έγραψε και άλλος σχολιαστής, νωρίτερα, εκβιάζει συναισθηματικά! Δεν ζητάει τη βοήθεια πνευματικού για να σώσει την ψυχή του, αλλά την βοήθεια του Μητσικώστα για να σώσει το άθλιο σαρκίο του!

stavroula είπε...

Ti akrivws voh8eia zhtaei den exw to analogo ar8ro kai fusika den gnwrizw.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

Χρήστος Μακρής: Απειλεί με αυτοκτονία

Ο Χρήστος Μακρής είναι καθηλωμένος τους τελευταίους μήνες στο κρεβάτι του πόνου στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα της μητέρα του. Τα αλλεπάλληλα χειρουργεία τον έχει καταβάλει ψυχικά αλλά και σωματικά.

“Ήμουν τρεις μήνες στο ΚΑΤ γιατί έκανα επτά χειρουργεία στα πόδια μου και ζήτησα να δω τουλάχιστον τον Γιώργο Μητσικώστα, αλλά όχι μόνο δεν ήρθε αλλά δεν με πήρε ούτε τηλέφωνο για να ρωτήσει πως είμαι”, δηλώνει ο πρώην συνεργάτης του Χρήστος Μακρής.

Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο: “Μπορεί να μάθετε πολύ σύντομα πως δεν είμαι εν ζωή. Όσο ζούμε μας τρώνε, όταν φύγουμε θα καταλάβουν τι χάσανε. Είμαι αποφασισμένος να βάλω ένα τέλος στο μαρτύριο μου”.

Η πικρία πνίγει τα λόγια του γνωστού ηθοποιού όταν διηγείται πως μάταια ζήτησε στήριξη από τους συναδέλφους του: “Προφορικά όλοι με ενίσχυσαν αλλά στην πράξη κανείς”.

Πηγή: Ciao

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χρήστος Μακρής: Δεν ζητάει τη βοήθεια πνευματικού για να σώσει την ψυχή του, αλλά την βοήθεια του Μητσικώστα για να σώσει το άθλιο σαρκίο του!

http://xairete.blogspot.com/2010/09/16-2010-stavroula.html

stavroula είπε...

OK
Giati den zhtaei thn voh8eia eidikou giatrou. Brisketai se bareia morfh kata8lipshs.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ:

1. Δεν την αντέχω τόση μιζέρια.....ειδικά όταν αυτή είναι, κυρίως, στο μυαλό.....
(16/09 10:29 από χρήστη dk)


2. Ενταξει εγω δεν την μπορω τετοια ηττοπαθεια και υποχωρητικη σταση στη ζωη.
Η ζω η ειναι αγωνας και ο καθενας πολεμαει μονος του, ουτε απο τη μανα σου που λεει ο λογος δεν πρεπει να περιμενεις.
Δηλαδη δεν προσεχε αυτος τοσα χρονια μαλακιζοταν και τωρα ξεφνικα περιμενε να τον σωσουν φιλοι και συνεργατες παλιοι.Δεν παει ετσι.
Τι να σου κανουν οι φιλοι δλδ, ολοκληρος αντρας 50 ποσο χρονων.
Η ζωη ειναι ΑΠΟΦΑΣΗ. Τιποτα αλλο.
Και τωρα καθεται και εκβιαζει συναισθηματικα.
Σορι αλλα δεν μ αρεσουν αυτα.
Εγω απειρα χρονια τωρα τον ακουω να γκρινιαζει.
Οκ ο ανθρωπος μπορει να ειναι μοναχικος μονος κτλ να θελει ενα στηριγμα, αλλα κατα βαθος ολοι μονοι ειμαστε.
Επρεπε να εχει φροντισει τον εαυτο του.
(16/09 22:59 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=19479

stavroula είπε...

Gt mpaineis se istologia pou sou
8umizoun ligo polu "trwktiko"
koutsompolistika gia xasomerhdes?
Apokleietai na vreis akrh.

Katalavainw ta sxolia gia gamous vaftsia kai olo to ekklhsiastiko katesthmeno.

You made your point, enough is enough.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν μπαίνω σε ιστολόγια αλλά σε ιστολόγιο, σε ένα και μόνο: Στο freegossip, το οποίο σαν όνομα υπάρχει και σαν ετικέτα στο «χαίρετε». Και δεν είναι σαν το τρωκτικό! Το τρωκτικό, έκανε και αποκαλύψεις και είχε και μια ιδεολογία. Μια αναζήτηση θέματος δε, με έφερε εκεί (στο τρωκτικό) λίγο πριν δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο του, και πήρα ένα θέμα (καταπέλτη κατά του σάπιου πολιτικού κατεστημένου) το οποίο και δημοσίευσα. Επίσης το freegossip, δεν είναι σαν την ιστοσελίδα «τηλεόραση χωρίς σύνορα» (του διαπλεκόμενου με το καθεστώς Κούλογλου) όπου πέρσι τον Αύγουστο δεχόμουν απειλές κατά της ζωής μου, αν θυμάσαι. Το freegossip, είναι το ψωμάκι του κ. Μαυρομουστακάκη αφού έχει διαφημίσεις, και οι αναρτήσεις του (όταν δεν είναι τα βίντεο της Τζούλιας, ή πιπεράτες φωτογραφίες) είναι απλά αντιγραφή θεμάτων από άλλες πηγές, κοσμικών γεγονότων, στις οποίες πολλές φόρες έχω καταφύγει κι εγώ και έχω μάλιστα προηγηθεί στην δημοσίευση τον κ. Μαυρομουστακάκη. Η μεγάλη όμως διαφορά, το μεγάλο προτέρημα της ιστοσελίδας freegossip, είναι αυτό που λέει και το όνομα: Η ελευθερία στο σχολιασμό. Εγώ δεν πάω εκεί σαν αργόσχολος, όπως και πολλοί άλλοι σχολιαστές φαντάζομαι, αλλά για να καταθέσω την άποψη μου. Πολλοί δε διάλογοι που έκανα εκεί έχουν περάσει και στο «χαίρετε». Αν βρεις κάποιον διάλογο που η μεταφορά του εδώ δεν είναι χρήσιμη, σε παρακαλώ να μου το πεις! : D

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
(για το freegossip)

http://xairete.blogspot.com/2010/09/freegossip.html