Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Χρήστος Μακρής: Δεν ζητάει τη βοήθεια πνευματικού για να σώσει την ψυχή του, αλλά την βοήθεια του Μητσικώστα για να σώσει το άθλιο σαρκίο του!


Και ερχόμαστε τώρα στην βλασφημία, που στην περίπτωση του χοντράνθρωπου αυτού, δεν έγινε σε στιγμή θυμού, αλλά για τα 30 αργύρια της αμοιβής του στην εκπομπή του Μητσικώστα! Γι αυτό την χαρακτήρισα και προδοσία την συγκεκριμένη πράξη!
ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010


Χρήστος Μακρής: Απειλεί με αυτοκτονία


Η stavroula είπε...

K. Panagiwth xaire:)

Den 8a htan kalutero sthn periptwsh autou tou amoirou kai apelpismenou proswpou na vriskotan kanenas swstos pneumatikos kai na tou edine duo sumvoules IDIAITERA n apotrepsei thn apofash pou exei parei.
Sigoura den einai lush auth.

Ap thn allh mporei na evrise ta 8eia etsi gia na fanei spoudaios, asteios, na ginei diashmos na vgalei to pswmi tou sthn garbage TV, opws 8eleis parto...oloi amartwloi eimaste oudeis teleios.


17 Σεπτεμβρίου 2010 12:26 π.μ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κάπου λέει Σταυρούλα, ότι «το να αμαρτάνουμε είναι ανθρώπινο, αλλά το να μένουμε (αμετανόητοι) στην αμαρτία είναι σατανικό!». Και περιπτώσεις τέτοιες έχουμε από την Αγία Γραφή, όπως αυτή του Πέτρου που μετάνιωσε για την τριπλή άρνηση του προς τον Χριστό, που έκλαψε πικρά και έτυχε της συγγνώμης από τον Κύριο και της αποκατάστασης του στο Αποστολικό αξίωμα. Αυτά για την άρνηση.

Και ερχόμαστε τώρα στην βλασφημία, που στην περίπτωση του χοντράνθρωπου αυτού, δεν έγινε σε στιγμή θυμού, αλλά για τα 30 αργύρια της αμοιβής του στην εκπομπή του Μητσικώστα! Γι αυτό την χαρακτήρισα και προδοσία την συγκεκριμένη πράξη!

Και ο άνθρωπος αυτός, όπως έγραψε και άλλος σχολιαστής, νωρίτερα, εκβιάζει συναισθηματικά! Δεν ζητάει τη βοήθεια πνευματικού για να σώσει την ψυχή του, αλλά την βοήθεια του Μητσικώστα για να σώσει το άθλιο σαρκίο του!

17 Σεπτεμβρίου 2010 1:12 π.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/09/1.html


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ:
1. Προσκυνάτε και τα καντήλια όταν εισέρχεσθε στον ναόν;
(Σήμερα 01:35 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. Ό,τι δεν προσκυνάμε, στο ναό, μπορούμε και να το βρίζουμε; Μα. ούτε την Αγία Τράπεζα προσκυνάμε! Να την βρίσουμε κι αυτήν; Το καντήλι, δεν είναι ο Θεός, όπως δεν είναι ούτε και οι εικόνες, αλλά είναι κάτι το ιερό αφού είναι αφιερωμένο στη λατρευτική διαδικασία, και έχει κι αυτό τη συμβολική του σημασία. Αυτήν δε την συμβολική σημασία (την άγια, τη θεία και ιερή), αυτήν βρίζει σε τελική ανάλυση ο κάθε άθεος, ο βλάσφημος, ο αισχρός και απαίσιος τύπος!..
(Σήμερα 02:15 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

3. Αφού κι εσείς πορνική τη λέτε την εκκλησία
(Σήμερα 02:19 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

4. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΠΟΡΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Τελείως απνευμάτιστη η τοπική μας εκκλησία, και πλήρως εκκοσμικευμένη, διατείνεται ότι επιτελεί... «μυστήρια» στις διάφορες τελετές «γάμου» και «βάφτισης» στις οποίες εντελώς θεατρικά παίρνει μέρος... Το ιστολόγιο αυτό, έχει άπειρες φορές αναφερθεί στον αυτοεξευτελισμό της εκκλησίας μας, εξευτελισμό, με τα διάφορα παρατράγουδα που συμβαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις... http://xairete.blogspot.com/2009/11/blog-post_2891.html


5. @ 02:19 ...«Πορνική» δεν λέμε την Εκκλησία που ίδρυσε με το αίμα του ο Χριστός, αλλά την «εκκλησία» (σε εισαγωγικά) των κακών παπάδων, των γνήσιων απογόνων των Γραμματέων και Φαρισαίων της εποχής του Χριστού προς τους οποίους ο Κύριος απεύθυνε εκείνα τα «ουαί» και την άλλη μέρα τον Σταύρωσαν! ...Αυτήν την «εκκλησία» έχουμε κι εμείς στο στόχαστρο της κριτικής μας. Την «εκκλησία» που δεν έχει το Θεό της, που δεν έχει την Αγία Τριάδα αλλά την σατανική τριάδα μέσα της... Που είναι η προδοσία της πίστεως και το ξεπούλημα της Ορθοδοξίας, το θρησκεμπόριο, και η ομοφυλοφιλία των παπάδων!..

(Σήμερα 02:36 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)
6. Και ο Μακρής δεν έβρισε τα καντήλια της εκκλησίας που έφτιαξε με αίμα ο Χριστός αλλά της άλλης, των κακών παπάδων, των γνήσιων απογόνων των Γραμματέων και Φαρισαίων της εποχής του Χριστού προς τους οποίους ο Κύριος απεύθυνε εκείνα τα «ουαί» και την άλλη μέρα τον Σταύρωσαν

(Σήμερα 02:38 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

7. @ 02:38 ...Όταν λέμε «τα καντήλια της εκκλησίας», εννοούμε τα καντήλια του ιερού ναού. Που αυτά, δεν ανήκουν στους όποιους ανίερους παπάδες αλλά στην Αγία Εκκλησία σαν θεσμό τον οποίο αυτά υπηρετούν! ...Άλλο λοιπόν η εκκλησία, ο ναός, με όλα τα όσια και ιερά που περιέχει και υπηρετεί, και άλλο η νέα θρησκεία των παπάδων η δική τους «Εκκλησία» που δεν έχει ιερό και όσιο (όπως και οι βλάσφημοι) αλλά τον Σατανά, τον Μαμωνά μέσα της, όπως τον είχε και ο Ιούδας (μπήκε ο διάβολος μέσα του, λέει το ευαγγέλιο) πριν να προδώσει τον Χριστό! Βλάσφημοι λοιπόν και έμποροι παπάδες, είναι το ίδιο Ιούδες και προδότες!
(
Σήμερα 02:52 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

8. Και πέρα από ναούς, παπάδες, και τα τοιαύτα, η έκφραση αυτή, η βλασφημία - παροιμία «φίλοι, φίλοι, καριοφίλοι, σου γ@@μω και το καντήλι», έχει κυρίως προσωπικό χαρακτήρα.
Δεν είναι βρισιά προς μια αόριστη κατάσταση, αλλά είναι βρισιά κατά της ίδιας της υπόστασης ενός προσώπου προς το οποίο απευθύνεται. ...Δεν του βρίζεις το σπίτι, την οικογένεια μόνο, αλλά και ό,τι πιο ιερό έχει το σπίτι, δηλαδή το καντήλι που καίει στο εικονοστάσι και συμβολίζει την πίστη του ανθρώπου!
Την πίστη που είναι ό,τι πιο ιερό!
«Υπέρ βωμών και εστιών» πολέμησαν και θυσιάστηκαν κάποιοι (πρώτα η πίστη και μετά το σπίτι) για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι σε ελεύθερη πατρίδα, και να έχουμε τύπους σαν αυτόν τον απαίσιο στην όψη και στην ψυχή θεατρίνο,
...να τον έχουμε να βλαστημάει αυτό το «καντήλι», το σύμβολο, και μάλιστα έτσι για την πλάκα του, για να τσεπώσει λίγα ευρώ ο άθλιος και πανάθλιος!

(Σήμερα 03:22 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=19479



Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Πορνική «Εκκλησία»: Η ετικέτα μας

ΩΣ «ΜΙΣΘΩΤΗ ΠΟΡΝΗ» Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
Την ανάγκη του χωρισμού της εκκλησίας από το κράτος, για 8 ουσιώδεις λόγους τόνιζε σε άρθρο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αυγουστίνος Καντιώτης, στην «Χριστιανική Σπίθα» του 1952. Σε όρθρο του με τίτλο «ΧΩΡΙΣΜΟ, ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΙ», έγραφε μεταξύ άλλων: « Η εκκλησία, η οποία προς απολαβή εγκόσμιων αγαθών, έκρινε καλόν να συζευχθεί, να ενώσει την τύχη της μετά του θηρίου της Αποκάλυψης, συν τω χρόνω απώλεσε την ελευθερία της, και ηδονικά καθισμένη στη ράχη του θηρίου, κυβερνάται υπ΄ αυτού και περιφέρεται στις οδούς και στις ρύμες του κόσμου ως μισθωτή πόρνη θρησκευτική πόρνη, που εμπορεύεται τον Χριστόν, αναγκασμένη να κερνά τα πλήθη από το χρυσόν ποτήρι όχι τον καθαρό οίνο της Κ. Διαθήκης, αλλά οίνο νοθευμένο, διδάγματα ξένα και αλλότρια προς το γνήσιο πνεύμα του Χριστιανισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: