Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Espresso: Ο Ανδρέας Στάμος παντρεύεται!

Espresso: Ο Ανδρέας Στάμος και η Κωνσταντίνα Σαμαρά έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα της σχέσης του πέρσι το καλοκαίρι ενώπιον των δύο οικογενειών τους, ενώ επόμενο βήμα είναι το «στεφάνι».

Διαβαζω σήμερα:

Το γαμπριάτικο κοστούμι του ετοιμάζει σιγά-σιγά ο Ανδρέας Στάμος, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με την επίσης τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Σαμαρά, μάλλον ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τον δεσμό τους.

Μπορεί να γνώριζαν τον έρωτά τους μόνο οι φίλοι και οι συνεργάτες τους, ωστόσο τα ευχάριστα νέα που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας δεν άργησαν να διαδοθούν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τις κοινές εμφανίσεις τους σε νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν ήταν λίγος ο καιρός που μοιράζονταν την ίδια πίστα. Η Κωνσταντίνα Σαμαρά ήταν στον σχήμα του «Frangeliko» τις σεζόν 2007 - 2008 και 2009, όπου πρώτο όνομα ήταν ο αγαπημένος της Ανδρέας Στάμος…


Πηγή: Espresso

Κωνσταντίνα Σαμαρά


Κατάλαβες, Αναστασία, τι έχει να γίνει στο γάμο; Εσύ έφυγες νωρίς («γαμώτο» που θα έλεγες κι εσύ) από την εκκλησία του νέου ημερολογίου! Είδες τι γλέντια χάνεις για είσαι με το παλαιό;

Κωνσταντίνα Σαμαρά - Ανδρέας Στάμος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπάς ετοιμάζεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Ανδρέας Στάμος! Η Κωνσταντίνα Σαμαρά και ο Ανδρέας Στάμος, μετά το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο ετοιμάζονται να δεχθούν το νέο μέλος στην οικογένειά τους επισφραγίζοντας την απόλυτη ευτυχία που ζουν σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύκλου του ζευγαριού. Τόσο ο Ανδρέας Στάμος όσο και η Κωνσταντίνα Σαμαρά έχουν διατηρήσει μέχρι τώρα χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή κάτι που έκαναν και με την περίπτωση της εγκυμοσύνης της γνωστής τραγουδίστριας. Οι φήμες λένε ότι και οι δυο τους δε βλέπουν την ώρα να γίνουν γόνεις! Ας τους ευχηθούμε λοιπόν με το καλό!!