Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Helena Paparizou

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Πότε σκοπεύει να κάνει παιδιά και αν θα βάλει τελικά νυφικό μέσα στο 2010 αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» του κυπριακού καναλιού «Σίγμα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πότε θα παντρευτεί, η 28χρονη τραγουδίστρια ανέφερε: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο έντεκα χρόνια, είτε το βάλεις το νυφικό είτε όχι το ίδιο πράγμα δεν είναι; Πάντως παιδιά σίγουρα θα κάνουμε».


ΠΗΓΗ: yupi.gr



ΣΧΕΤΙΚΟ:
30/4/2009
Ολόκληρη
Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος να ΄χει μεταβληθεί σε αξεσουάρ για την προμόσιον του εκάστοτε εκπροσώπου της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον μπας και επηρεαστούν και μας ψηφίσουν οι- πολύ- ορθόδοξοι της Ανατολικής Ευρώπης κι η Παπαρίζου να μπαίνει, η Καλομοίρα να βγαίνει απ΄ το Ιερόν Φανάριον κι ο Οικουμενικός αντί γαρδένιες να τους ρίχνει τις ευλογίες του.

Και φέτος ο Σάκης (φωτογραφία) να εκκλησιάζεται- Μεγαλοδευτεριάτικα ήταν; Κυριακή των Βαΐων ήταν;- έμπλεος ευλαβείας- αλλά και με τις κάμερες παρούσες- κι ο Πατριάρχης, στο τέλος της λειτουργίας, αντί κηρύγματος να μιλάει στο εκκλησίασμα για την... Γιουροβίζιον, να εύχεται στον Σάκη επιτυχία στην «ευγενή του επιδίωξη»- περίπου Fanari, twelve points/ douze points- και να καλεί τον Σάκη να βαφτίσει το μωρό του στο Φανάρι.

Shake it, Βartholomew! Shake it, Βarthy! (Ο Θεός, δηλαδή, να με σχωρέσει...).


Και στο προαύλιο της Μεγάλης του Γένους Σχολής οι - εναπομείναντες...- Μεγαλοσχολίτες,- οι μαθητές της-, οι Ζωγραφιώτες- του Ζωγράφειου- και οι Ζαππίδες -του Ζαππείου Παρθεναγωγείου- να ΄χουν ντυθεί Ρουβίτσες της Μεγάλης του Σάκη Σχολής και να τσιρίζουν «Σάκης! Σάκης!».

(ΤΑ ΝΕΑ)


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009


Πόπη Διαμαντάκου: Βρεγμένη γιουρολιγούρα


Για καλύτερο τραγούδι δεν νομίζουμε, για καλύτερη φωνή δεν στοιχηματίζουμε, αλλά από κορμί, πατριώτη, σκίσαμε. O Σάκης έβρεχε το μπλουζάκι του...
Α! ναι, εκεί, στον χώρο του ρουβαίκου υπογαστρίου συγκεντρώθηκαν όλες οι ελπίδες του έθνους, όπως πριν από μερικά χρόνια είχαν συγκεντρωθεί στους γυμνούς γλουτούς της Παπαρίζου.

(Από ΤΑ ΝΕΑ)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Δημοσίευση : 4 Μαρτίου 2008
(στο ιστολόγιο "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ")

«ΜΑΡΘΑ, ΜΑΡΘΑ»!

Πού
πήγες πάλι και θυμήθηκες εκείνη την αντίδραση του Αμβρόσιου για το «κουνιστό» τραγούδι του Σάκη του Ρουβά σας!
Ποιος έδωσε τότε σημασία στον Αμβρόσιο, όταν πάλι σε ανώτατο εκκλησιαστικό επίπεδο, από τον Βαρθολομαίο δηλαδή (της ανώτατης υποστάθμης, που λένε) ήρθε η δικαίωση; Ο «Παναγιώτατος» (μη χ..ω), δέχτηκε αμέσως στο «φανάρι» (με την καλή έννοια, η λέξη;) τον Σάκη του, και του ζήτησε μάλιστα και ένα φανελάκι του!!!..



ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Τρίτη, 24 Μαΐου 2005

Διάβασα στη δωρεάν εφημερίδα την «metro» (23/5/2005), ότι ακόμα και ο Οικουμενικός Πατριάρχης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κ. Παπαρίζου!
Ο… «καλόγερος» δηλαδή (ως ιερωμένος), προς στην τραγουδίστρια και χορεύτρια – show woman!.. Και σκέφτηκα, πόσο πολύ προφητικό και εύστοχο αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν το γράμμα του κ. Κων/νου Παπανδρέου (στο ίδιο φύλλο της «metro») με τον εύγλωττο τίτλο «ο παραλογισμός της ματαιότητος»!..
Διότι, το ρητό της Αγίας Γραφής που παραθέτει ο σεβαστός επιστολογράφος, είναι αυτό που λέει «ποιο το όφελος σε έναν άνθρωπο, που ακόμα και αν κερδίσει όλον τον κόσμο, χάσει τελικά την ψυχή του;». Και γράφτηκε η επιστολή «σε ανύποπτο χρόνο» (προφανώς πριν από το πανηγύρι της Eurovision), και συνέπεσε να δημοσιευθεί μαζί με την είδηση για τον επιβραβεύοντα ερωτικά τραγούδια και λάγνα θεάματα, κ.κ. Βαρθολομαίο…
Το ρητό λοιπόν αυτό, αποδείχτηκε τελικά άκρως επίκαιρο! Ταιριάζει «γάντι» στον «κοσμικό» (και «number one» Αρχι - παπά) Πατριάρχη «μας», που ωστόσο δεν είναι (θέλουμε να πιστεύουμε) «άξιος» για τέτοια πανηγύρια στα οποία ωστόσο δεν αντέχει στον πειρασμό να μην ανακατεύεται, και τον θυμόμαστε άλλωστε και από πέρσι με τον Σάκη…
Μετά τιμής,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος



ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 «ΑΜΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ»…
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2005
 

Μπράβο στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, και στο «έκτακτο» (από κάθε άποψη) επεισόδιο της εκπομπής «Αμάν τα Καθάρματα» (9/6/2005). Διότι, όσα χρόνια μας έκοψαν λόγω στεναχώριας τα σκάνδαλα των ρασοφόρων, άλλα τόσα μας πρόσθεσαν λόγω γέλιου τα διάφορα «νούμερα»…
Τα γελοία, ήταν τόσο οι «εκκλησιαστικοί» που «πέταξαν τη σκούφια τους» (και όχι μόνο) υποκλινόμενοι στην κ. Παπαρίζου, όσο και ο Πατριάρχης Ειρηναίος ο οποίος (στο σκετς) επιχειρεί κρυφά, και με έναν αναπτήρα να… «θαυματουργήσει» μέσα στον Τάφο του Χριστού… Πριν τον ξε-πουλήσει και αυτόν (τον Τάφο), και Εκείνον (τον Χριστό)!..
 

Μετά τιμής,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος



ΔΙΑΒΑΖΩ:
24 Μαΐου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη

Ο ψευδοδιάδοχος των Αποστόλων, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ανέκαθεν -σε κάθε ελληνική συμμετοχή στο σατανικό, πορνικό και κοσμικό φρόνημα που λέγεται Eurovision-, σπεύδει να μας δείξει τον "έρωτα" του με τα κοσμικά φρονήματα, και μας αποδεικνύει ότι η μάσκα του χριστιανισμού, που μάταια φοράει, δεν υπηρετεί τον Θεό. Με τις πράξεις του μας λέει, ότι, ο άρχοντας του κόσμου τούτου -διάβολος- ξέρει να καθοδηγεί και τον Πατριάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: