Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάντια Μπουλέ: Γιατί θα τους στεφανώσει η Εκκλησία;

Διαβαζω σήμερα στο gossip-tv.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο σπίτι και ο γάμος με την Νάντια

[...] ...Όσο για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Νάντια Μπουλέ, όλα δείχνουν ότι ο Γρηγόρης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα.

Μπορεί ακόμη να μην συγκατοικούν, ωστόσο δεν είναι λίγες οι μέρες που το ζευγάρι μένει μαζί, κάτι που τους έχει φέρει πολύ κοντά και τους έχει δέσει.

Πηγή: Real


ΣΧΕΤΙΚΑ:


Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

"Η Νάντια τότε ήδη έμενε τα βράδια στο σπίτι του Γρηγόρη, στα Μελίσσια..."


Ο Γρη­γόρης και η Νάντια μόλις συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, αλλα δεν προετοιμάζουν ακόμα τον γάμο τους.

Κατά καιρούς οι φήμες τούς θέλουν είτε χωριστά είτε λίγο πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Γρη­γόρης και η Νάντια μόλις συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, δεν προετοιμάζουν ακόμα τον γάμο τους, είναι αχώριστοι και δεν κρύβουν από τους δικούς τους ανθρώπους ότι σκέφτονται το κοινό τους μέλλον.

Για ένα διάστημα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά στους διαδρόμους του Mega είχαν ξεκινήσει οι ψίθυροι για το νέο ζευγάρι της πόλης. Οι φήμες παρέμεναν ανεπιβεβαίωτες, μέχρι που στο εξώφυλλο του ΟΚ! φιλοξενήθηκαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, στις οποίες διακρίνο­νταν να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι στην Κηφισιά.

"Η Νάντια τότε ήδη έμενε τα βράδια στο σπίτι του Γρηγόρη, στα Μελίσσια, και ύστερα από τις πρώτες φωτογραφίες τους αποφάσισαν πως δεν υπήρχε λόγος να κρύ­βουν τη σχέση τους" αποκάλυψε στο ΟΚ! φίλος του παρουσιαστή.

http://www.yupi.gr/gossip/c15343/Grhgorhs-_Nantia.html


Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Για να μην αγωνιάτε, ούτε για τον κ. Αρναούτογλου…


Σταμάτησαν τους καυγάδες, ηρέμησαν, και τώρα συζούν…

Για να μην αγωνιάτε, ούτε για τον τηλεοπτικό αστέρα κ. Αρναούτογλου, σας μεταφέρω ό,τι διαβάζω στο gossip-tv.gr (που έχει πηγή το Hello)…

Διαβάζω λοιπόν, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάντια Μπουλέ, ότι η ηρεμία στην επαγγελματική ζωή και των δυο, έφερε την γαλήνη και στην προσωπική τους ζωή. Ανακουφιστήκατε;

Αλλά έχω νέα και για τους παπάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, το ζευγάρι ζει πια μαζί, αλλά δεν σκέφτονται ακόμα τουλάχιστον τον γάμο.

Παπάδες, παπάδες! Κάντε λίγη υπομονή… Περιμένετε, περιμένετε… Και κάποια στιγμή, θα τους τιμήσετε, θα τους στεφανώσετε κι αυτούς (σε κάποια εκκλησία του κώλου)!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: