Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Επέλαση Celebrities στο Άγιον Όρος»


Ο Νίκος Κουρκούλης, στο Άγιον Όρος;


15 Νοεμβρίου 2009

Aγιον Όρος… Ιερός τόπος κατάνυξης, προσευχής, μοναχισμού, αλλά και ολι-γοήμερης απομόνωσης όλο και περισσότερων ανθρώπων της showbiz τα τε-λευταία χρόνια. Οι επισκέψεις μάλιστα κάποιων προσώπων του καλλιτεχνικού χώρου έγιναν αντικείμενο συζήτησης, σχολιασμού και παραφιλολογίας. […]

Ένας ακόμη καλλιτέχνης που επιλέγει την ασκητική ζωή σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι και ο Νίκος Κουρκούλης.

Ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης πρωτοεπισκέφτηκε μονή του Αγίου Ορους τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2002, την εποχή που αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι δικοί του τον έπεισαν να επισκεφτεί το Αγιον Ορος, κάτι που και ο ίδιος είχε την ανάγκη να κάνει. Πριν από το ταξίδι του επανέλαβε τις εξετάσεις, χωρίς να πάρει τα αποτελέσματα. Στη σκήτη της Αγίας Αννας συνομίλησε με πνευματικούς, προσευχήθηκε για τη ζωή του και έζησε ένα θαύμα!

Ο γέροντας Σίλας τον πήγε να προσκυνήσει την ιερά ζώνη της αγίας. Εκεί, όπως ο ίδιος περιγράφει, κάποια στιγμή ένιωσε μια πολύ μεγάλη πίεση που τον έκανε να λιποθυμήσει και να μείνει έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθε έβαλε τα κλάματα γι' αυτό που ένιωσε.

Κατά την επιστροφή του στην Αθήνα πήγε στο νοσοκομείο και έκπληκτος άκουσε τους γιατρούς να του λένε ότι οι νέες εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα. Από τότε ο Νίκος έχει γίνει από τους πιο πιστούς επισκέπτες του Αγίου Ορους, ενώ παρακινεί τους κοντινούς του ανθρώπους να γνωρίσουν την αγιορείτικη ζωή.

http://www.protothema.gr/content.php?id=51375&category_id=284



"Ο γέροντας Σίλας τον πήγε να προσκυνήσει την ιερά ζώνη της αγίας" (Πρώτο Θέμα)



Σάββατο, 08 Αυγούστου 2009


Νίκος Κουρκούλης - Κέλυ Κελεκίδου



Θεωρεί προστάτη της, τον... Άγιο Ραφαήλ της Μυτιλήνης!!!


Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου αποφάσισαν το όνομα που θα δώσουν στο αγοράκι τους. Ψάχνανε από την στιγμή που έμαθαν ότι είναι αγόρι το πως θα ονομάσουν το νέο μέλος της οικογένειας τους που εντός λίγων ημερών θα έρθει στον κόσμο και τελικά κατέληξαν στο Αθανάσιος-Ραφαήλ.

Το Αθανάσιος είναι το όνομα του πατέρα του Νίκου Κουρκούλη και το Ραφαήλ προκύπτει από τον Άγιο Ραφαήλ στην Μυτιλήνη που η Κέλλυ έχει ως προστάτη Άγιό της.

www.gossip-tv.gr


Πρόκειται για το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό «γάμο», που κατά την Εκκλησία μας είναι γάμος-πορνεία! Τώρα μαθαίνουμε ότι θα δώσουν δυο ονόματα στο παιδί τους!

Πόσο πιο πολύ, λοιπόν, θα ανέχεται να ξεφτιλίζεται (αποδεχόμενη όλα αυτά) η τοπική μας Εκκλησία;




Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009


Με το ίδιο νυφικό; Από το Δημαρχείο (πολιτικός γάμος), γραμμή για την εκκλησία (σε ένα χρόνο)!..


Χθες το απόγευμα: Η Κέλλυ Κελεκίδου (Κελ –Κελ) με τον Νίκο Κουρκούλη βγήκαν από το δημαρχείο της Βούλας, …«παντρεμένοι»!..

Το νυφικό που φόρεσε η Κέλλυ ήταν δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, ενώ το κοστούμι του γαμπρού ήταν DSquared.

Πηγή: i-live.gr




Κουρκούλης – Κελεκίδου: Just «Married», από τον Δήμαρχο Βούλας… Ο Δεσπότης Γλυφάδας θα περιμένει ένα χρόνο για να τους «παντρέψει» κι αυτός!..


Νέα μόδα: Τα Ζευγάρια, να τελούν το μυστήριο (;) του γάμου, …μετά τα βαφτίσια των παιδιών τους!..


Άντε να μου χαθήτε παλιο-αιρετικοί που θα μας πείτε εσείς πώς να παντρεύουμε εμείς τους ορθόδοξους μας!


Άντε να μου χαθήτε παλιο-αιρετικοί που θα μας πείτε εσείς πώς να παντρεύουμε εμείς τους ορθόδοξους μας!

http://xairete.blogspot.com/2009/06/blog-post_7990.html



Η Κέλυ Κελεκίδου μιλάει για όλα πριν το γάμο


Μάλλον, μόνο για ένα ακόμα χρόνο θα την έχουν χεσμένη την Εκκλησία… Μάλλον, μόνο!..

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Mιχάλης είπε...

http://xairete.blogspot.com/2009/11/m_17.html