Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Χριστιανές είστε κορίτσια; Έλατε γρήγορα κοντά μου (στον οντά μου), να σας… «προσηλυτίσω» (στον Μωαμεθανισμό)!


- Χριστιανές είστε κορίτσια; Έλατε γρήγορα κοντά μου (στον οντά μου), να σας… «προσηλυτίσω» (στον Μωαμεθανισμό)!

- ΠΡΙΤΣ !



Διαβάζω:

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, που βρίσκεται στη Ρώμη για να παραστεί στην σύνοδο κορυφής του FAO, πέρασε αρκετές ώρες με 200 Ιταλίδες, που κατάφερε να προσελκύσει ένα πρακτορείο μέσω αγγελίας, και προσπάθησε να τις προσηλυτίσει στο Ισλάμ, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

http://www.protothema.gr/content.php?id=51472&category_id=33

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κήρυγμα για το Ισλάμ σε Ιταλίδες καλλονές

Κήρυγμα υπέρ του Ισλάμ έκανε σε περίπου 200 πανέμορφες Ιταλίδες ο στρατηγός Καντάφι στην κατοικία του Λίβυου πρέσβη στη Ρώμη. Ο Καντάφι βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στην ιταλική πρωτεύουσα για την τριήμερη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών με θέμα την ασφάλεια της τροφής.

Από πλευράς Καντάφι ζητήθηκε από το πρακτορείο μοντέλων στο οποίο εργάζονταν οι κοπέλες να μην ντυθούν προκλητικά, ενώ στην πρόσκληση αναφερόταν ότι στην έπαυλη θα «ανταλλαγούν απόψεις και οι κοπέλες θα λάβουν ένα δώρο από τη Λιβύη». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Καντάφι ισχυρίστηκε ότι το Ισλάμ δεν είναι εναντίον των γυναικών και ότι το Ισλάμ είναι η αλήθεια.

Μάλλον οι κοπέλες δεν περίμεναν ακριβώς μια τέτοια αντιμετώπιση (τα πάρτι των πολιτικών της Ιταλίας συνήθως δεν είναι τόσο ήρεμα) και εν τέλει έφυγαν με 60 ευρώ η καθεμία στην τσέπη, ενώ κρατούσαν ένα Κοράνι, το Πράσινο Βιβλίο του Καντάφι και ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Πώς να γίνεις μουσουλμάνος».

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=8378862

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τα μάθατε τα νέα ?

Κοσμάς Βίδος

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009


«Ζητούνται 500 όμορφες κοπέλες μεταξύ 18 και 35 ετών, ύψους τουλάχιστον 1,70 μ., καλοντυμένες, αλλά όχι με μίνι φούστες και βαθιά ντεκολτέ» έγραφε αγγελία που δημοσιεύθηκε σε ιταλική εφημερίδα.

Οι περίπου 200 γυναίκες που ανταποκρίθηκαν βρέθηκαν μπροστά στον ηγέτη της Λιβύης Μοαμάρ Καντάφι (βρίσκεται στη Ρώμη για να παραστεί στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας- FΑΟ), ο οποίος έκανε επί μία ώρα μάθημα για τον ρόλο της γυναίκας στο Ισλάμ, τους αποκάλυψε ότι δεν ήταν ο Χριστός αυτός που σταυρώθηκε αλλά «κάποιος που του έμοιαζε», και τις προέτρεψε να προσηλυτισθούν.

Θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες βραδιές.

Εκείνο πάντως που με παραξενεύει είναι το πλαφόν στην ηλικία και στο ύψος: Το Ισλάμ του Καντάφι δεν έχει ανάγκη από πιστές άνω των 35 ετών και κάτω του 1,70;

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=134&artid=299730&dt=17/11/2009