Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Μάλλον, μόνο για ένα ακόμα χρόνο θα την έχουν χεσμένη την Εκκλησία… Μάλλον, μόνο!..


Παντρεύονται στο δημαρχείο

Λίγο πριν έρθει το νέο μέλος της οικογένειας τους, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου, παντρεύονται. Οι μελλοντικοί γονείς, παρόλο που κρατάνε τις παραδόσεις, προς το παρόν τουλάχιστον θα ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου κάπου στα νότια προάστια και όχι τα σκαλιά της εκκλησίας.


Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη, μια και το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως ήθελαν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι, πριν φέρουν στον κόσμο το αγγελούδι τους!

Ο θρησκευτικός γάμος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει μάλλον του χρόνου μαζί με τη βάφτιση του μικρού τους γιου.

Αυτό τον καιρό η μέλλουσα μανούλα, ετοιμάζει το δωμάτιο του μωρού, ενώ ο Κουρκούλης βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία.

www.nooz.gr
Το ειδύλλιο μεταξύ των δυο τραγουδιστών είχε αρχίσει να «φαίνεται» από τα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονταν μαζί και ιδιαίτερα στα ντουέτα που έκαναν πάνω στη πίστα.

Η εγκυμοσύνη της Κέλλυ είναι αρκετά προχωρημένη και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς στα μέσα Αυγούστου θα φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της που είναι ο καρπός του έρωτα της με τον Νίκο Κουρκούλη.

http://www.i-live.gr/2009/07/03/news-kelekidou-kourkoulis/

2 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, μη σου φανεί παράξενο αλλά θυμώνω πολύ με το θράσος αυτών των ανθρώπων, που ενώ θέλουν να το παίξουν και πιστοί με επισκέψεις στο Άγιο Όρος και σε διάφορα προσκυνήματα εντός και εκτός Ελλάδος, φτάνουν στο σημείο να διακωμωδούν με τέτοιο προκλητικό τρόπο τα μυστήρια της Εκκλησίας πραγματοποιώντας ταυτόχρονα Γάμο και βάπτιση! Αυτό που πριν κάποια χρόνια θεωρούταν όνειδος, το εξώγαμο, τώρα θεωρείται και καμάρι! Μα πιο πολύ θυμώνω με το χάλι των εκκλησιαστικών ταγών που νομιμοποιούν και συνενούν σε τέτοιες απαράδεκτες και αντιχριστιανικές πρακτικές. Λίγη ντροπή άγιοι Πατέρες!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Mιχάλης είπε...

http://xairete.blogspot.com/2009/11/m_17.html