Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τα ράντζα των οργίων!

Ας πιάσουμε λοιπόν την άκρη του νήματος. Σύμφωνα με την «Espresso», στο νοσοκομείο υπηρετεί ένας ουρολόγος. Νέος και ωραίος, που λέει η λαϊκή ρήση. Οι νοσοκόμες τον γλυκοκοίταζαν και κάποιες λοιπόν επεδίωξαν να κάνουν κολλητή παρέα.

Μία από αυτές νόμισε ότι ήταν η τυχερή. Δημιούργησε μια εκρηκτική σεξουαλική σχέση με το γιατρό κι άρχισαν τα παιχνίδια. Ο γιατρός υποσχέθηκε γάμο και η νοσοκόμα πίστεψε τη διαβεβαίωση για αιώνια αγάπη. Όλα τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν από εδώ και πέρα, προέρχονται από τους ισχυρισμούς αυτής της γυναίκας. Ο ουρολόγος, λοιπόν, εμφανίζεται ως ταύρος!

Ήθελε σεξ σε μεγάλες ποσότητες αλλά και κάτι παραπάνω! Είχε λοιπόν δυο συναδέλφους του γιατρούς (κάποιοι λένε ότι ήταν πατέρας και γιος) με τους οποίους σχημάτισε μία σεξουαλική ομάδα. Και για παρτενέρ αλίευαν κατά διαστήματα γυναίκες από το δυναμικό του νοσοκομείου. Η μία ήταν η ερωμένη του ουρολόγου και οι άλλες ήταν εργαζόμενες. Κάποιες ήταν γιατρίνες, κάποιες νοσοκόμες και κάποιες διοικητικές υπάλληλοι. Όλες αστέρια! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν από 6 ως 12 γυναίκες στην ομάδα.

Η ομάδα επικοινωνούσε με τα κινητά, ο ουρολόγος έβρισκε το θάλαμο και έδιναν ραντεβού. Πάντα σε εργάσιμες ώρες γινόταν το όργιο. Δεν έκαναν υπερωρίες. Είτε είχε εφημερία το νοσοκομείο, είτε όχι, η ομάδα του σεξ έβρισκε χρόνο και τρόπο να απολαμβάνει τα πάθη της. Αν δεν υπήρχε ελεύθερος θάλαμος, πήγαιναν σε γραφείο! Τα καλά τα παλικάρια γνώριζαν όλα τα μονοπάτια. Πολυθρόνες, γραφεία, ράντζα, στηθοσκόπια όλα επιστρατεύονταν για το ομαδικό σεξ. Ο ουρολόγος μάλιστα είχε μεγάλο βίτσιο. Έπαιρνε μαζί του κάμερα και βιντεοσκοπούσε τις επιδόσεις της ροζ ομάδας. Έπαιρνε φωτιά ο φακός. Τραβούσε αχόρταγα όλες τις στάσεις, παραστάσεις και… εξετάσεις! Φωνές, κραυγές και αγκομαχητά. Οι πληροφορίες λένε ότι όλοι οι συμμετέχοντες συμφωνούσαν με τις λήψεις. Πίστευαν άλλωστε ότι αποτελούσαν μια σφιχτή ομάδα που δεν επέτρεπε διαρροές. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έβγαινε κάποιο από τα dvd με τα όργια στο φως. Οι πληροφορίες λένε ότι επί δύο χρόνια έκαναν τα όργια και βιντεοσκοπούσαν τις περιπτύξεις. Μιλάμε για καυτό υλικό. Αυθεντικό, λαϊκό, όχι επαγγελματικό!

Δύο περιστατικά όμως κεραυνοβόλησαν την ομάδα των οργίων. Πριν από λίγο καιρό, ο ουρολόγος και η ερωμένη του απολάμβαναν το dvd με τα όργιά τους και συζητούσαν. Τότε λοιπόν ο γιατρός τόλμησε να ξεστομίσει την απόφασή του: «Δεν μπορώ να σε παντρευτώ», της είπε. Η νοσοκόμα γλίτωσε κατά τύχη το εγκεφαλικό. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άντρας της ζωής της, για τον οποίο μάλιστα δέχθηκε να συμμετέχει σε όργια μαζί με φίλους και φίλες, δεν θα τηρούσε την υπόσχεσή του για γάμο. Αποφάσισε λοιπόν να τον εκδικηθεί. Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιατρού για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Υποστήριξε ότι οι σεξουαλικές περιπτύξεις έγιναν σε κοινή θέα από το 2007, παρουσία και των υπόλοιπων μελών της ομάδας. Αποσπάσματα από το σκληρό σεξ δημοσιοποιήθηκαν μέσω μιας ιστοσελίδας, που προβάλλει περιεχόμενο ανάλογου είδους. Ποιος είχε δώσει το dvd; Όλα τα μέλη της ομάδας αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Ο γιατρός και τρεις νοσοκόμες προσπάθησαν να «κατεβάσουν» το επίμαχο απόσπασμα από την ιστοσελίδα. Μάταια. Η έδρα του σάιτ ήταν στη Ρωσία και δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας με τους υπεύθυνους. Αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Αστυνομία και να ζητήσουν βοήθεια για να αποσυρθεί το βίντεο με τα όργια. Η Αστυνομία το κατόρθωσε πριν από λίγο διάστημα.

Το κακό είχε γίνει. Τα όργια των αντρών και των γυναικών ήταν σε κοινή θέα. Γονείς είδαν τις κόρες τους να παίρνουν μέρος σε σκληρό πορνό, σύζυγοι έπεσαν από τα σύννεφα, συγγενείς ντράπηκαν και προϊστάμενοι τα έχασαν! Μία από τις νοσοκόμες που πρωταγωνιστούσε πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να ξεφύγει από την ντροπή, αλλά ευτυχώς σώθηκε γιατί έπεσε σε γλάστρα! Το σούσουρο στο νοσοκομείο δεν έχει τελειωμό.


Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009



Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

Αυτόν τον γάμο τον έχασε μεν η Εκκλησία μας, αλλά τον κέρδισε, μια… ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο!


Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Espresso (Κύριο Θέμα): «Ομαδικά όργια σε νοσοκομείο της Αθήνας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: